Gå til innhold

Tråden om DELL 2405


Re-Offender

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vent på 2407 dere. En slik skjerm er en man beholder lenge, og da velger man den beste.

5466513[/snapback]

 

 

Hva er forskjellen mellom 2405 og 2407?

Kan ikke finne 2407 på Dell sine hjemmesider men du mente kanskje 3007?

5467192[/snapback]

 

Neida, han mener nok 2407. Det skal være avløseren til 2405, men den er vel ikke "løslatt" enda :-)

 

Luop

Lenke til kommentar

Ut fra det jeg kan finne om skjermene, så er forskjellen mellom 2405 og 2407 at den nyeste kommer med DRM-støtte for Windows Vista.

 

Nye produkter har også en tendens til å koste litt mer enn "avtroppende", så her kan det hende at det blir mulig å gjøre et kupp på 2405...

 

-KJ

Lenke til kommentar
Ut fra det jeg kan finne om skjermene, så er forskjellen mellom 2405 og 2407 at den nyeste kommer med DRM-støtte for Windows Vista.

 

Nye produkter har også en tendens til å koste litt mer enn "avtroppende", så her kan det hende at det blir mulig å gjøre et kupp på 2405...

 

-KJ

5467487[/snapback]

 

Spøken om at hvis Microsoft bestemte måtte vi kjøpe nye biler hver gang Microsoft oppgraderte veiene er nærmere virkeligheten enn noen gang... Jeg leste endel på nettet om DRM og 2405 før jeg kjøpte i høst, ser vel ikke det så noe veldig stort argument å vente for min del.

 

Jeg kan legge ut noen bilder ja, men mente noen andre hadde lagt ut 2 X 2405 i dual oppsett her tidligere i tråden? Jeg synes ihvertfall det er kjempebra å ha en avlastningsskjerm med messenger, Outlook, IE på begge skjermer, bilderedering på hele den ene skjermen og explorer og filbehandling på den andre osv..men det er smak og behag. Eller greit å switche på laptopen på den andre skjermen også når dama bruker den andre. Nå venter jeg bare å få tak i 7800 GTX 512MB så jeg har et skjermkort som klarer å dra dette rundt skikkelig i spill...

Lenke til kommentar
Jeg synes ihvertfall det er kjempebra å ha en avlastningsskjerm med messenger, Outlook, IE på begge skjermer, bilderedering på hele den ene skjermen og explorer og filbehandling på den andre osv..men det er smak og behag.

De fleste av oss klarer vel strengt tatt dette med EN skjerm i 19xx oppløsning ;)

Lenke til kommentar
Noen som har hørt noe mer om når den nye modellen kommer, begynner og haste litt her.. nå er den den gamle crt skjermen snart uleselig i nedre halvdel:)

- og jeg er ikke veldig klar for og kjøpe den gamle modellen

5491090[/snapback]

 

jeg klarte ikke vente.... :blush:

 

Gjør nok nytten den "gamle" også.

det kommer alltids noe nytt og bedre etter det også...

 

men jeg hadde jo mest lyst på 2407 da...

men...men... er man utolmodig.. så er man utolmodig

Lenke til kommentar
Kommer til å elske 2405 like høyt selv om 2407 er rundt hjørnet. 7500,- for en slik skjerm har jeg ikke angret et sekund på ;)

5491131[/snapback]

 

jeg fikk den ikke så billig... :(

 

De har jo skrudd prisen i været :hmm:

 

Jeg gleder meg som en unge her......

 

Det jeg ser mest frem til er å kjøre på 1920X1200 i oppløsning..

 

Har det på den bærbare, og det er sinnsykt digg....

Lenke til kommentar
Hvordan er det å game på 2405?  Går det bra med lavere oppløsninger, ser det bra ut?  Blir skjermen nærmest FOR stor?  Er 2005 et bedre valg hvis man skal spille og?

5491817[/snapback]

 

Det var egentlig en 2005 jeg var tenkt å kjøpe, har hatt en tilsvarende skjerm til test hjemme nå og kommer frem til at 1680x1050 på 20" er velegnet til å spille med og for å se film, men det blir for høy oppløsning på en så liten skjerm i alle andre sammenhenger. Jeg tok meg alt for ofte i å sitte å myse til at jeg ville beholde skjermen. Opera har vært redningen sålangt når det gjelder web, 1680x1050 @ 20" + 130% zoom i Opera funker! Men det er ikke optimalt.

 

2405 tror jeg er den mest optimale skjermen tilgjenglig etter mine kriterier om man har råd til å betale 8-10 k. Jeg har lest mengder av reviews og fornøyde 2405 eiere som bare har gode erfaringer med å spille med denne skjermen. Noen sier det tar en dag eller 2 å venne seg til så stort bilde, noen har økt avstand noe mellom skjerm og der en sitter for å optimalisere spillopplevelsen. Ghosting er visstnok ikke noe problem på dette panelet så alt ligger til rette for spilling så lenge du har maskinvaren i orden.

 

Under forutsetning av at man får en skjerm uten defekter (høyfrekvent lyd, ujevnt baklys, døde piksler, lagging), og at man har en kraftig nok PC - bør denne skjermen være så nære som man kommer en optimal LCD for film, spill, surfing & mail. ----> Og det meste annet med unntak av digitale grafiske korrekturer eller annet med krav om "grafisk nøyaktighet" til farger.

 

- Dette ut ifra hva jeg har lest av reviews og i forum om skjermen den siste uka. Håper jeg ikke blir skuffet! 4 dager igjen ;-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...