Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rodgers preiker mye luft som vanlig, men hvis dette er sant er det ikke mye vi kunne gjøre

 

The manager was quick to douse any debate surrounding Suarez's goal post-match, with the home side left disappointed by an accidental handball by the Uruguayan.

 

"It hit his hand, there's no question about that. But it wasn't deliberate," Rodgers explained.

 

"Straight away I said to the fourth official: 'Was that handball?' He said it was but it wasn't deliberate. Andre [Marriner, referee] didn't deem it deliberate. It's unfortunate for Mansfield because it ends up being the winning goal.

Lenke til kommentar

Well spoken!

Cox føler ikke at Suarez jukset, men fortsetter å rose Liverpools nummer 7.

- Nei, jeg gjør ikke det. Det ville vært billig av meg å komme ut å si noe slikt. Hvis det hadde skjedd på motsatt side og en av våre spillere hadde gjort det samme, så tror jeg vi ville ha akseptert det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15
Tony Evans (The Times): Those calling for Suárez to own up should consider the reverse scenario. Imagine a defender is hit on the hand in the penalty area and the referee misses it — as frequently happens. Would anyone expect the player to alert the official and ask him to give a penalty to the opposition?

It would almost be a sacking offence. So why would anyone expect the Liverpool forward to act differently?

Lenke til kommentar

For å være helt ærlig er jeg ikke helt 100% sikker på hva som er eksakte regler for hands, vilje/arm søker ball osv. Men så Terje Hauge prate om det på TV her forleden, og han sa at hovedtingen man ser etter er forsett.

 

Situasjonen med Suarez er uansett en ikke-sak, burde ha vært annulert, men ikke med vilje, og det er dommerens ansvar å ta avgjørelsen. Brendan sa også etter kampen at han hadde pratet med fjerdedommeren rett etter situasjonen skjedde, og at han ga uttrykk for at dommeren også hadde sett situasjonen. Dålrig dømming. Case closed.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Kevin Strootman? Er ikke han sentral midtbanespiller? I så fall skjønner jeg ikke hvorfor vi skal investere i en allerede "overbefolket" posisjon. Er mer nødvendig med en ny midtstopper, kantspiller, back-up på venstreback.

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

Kevin Strootman? Er ikke han sentral midtbanespiller? I så fall skjønner jeg ikke hvorfor vi skal investere i en allerede "overbefolket" posisjon. Er mer nødvendig med en ny midtstopper, kantspiller, back-up på venstreback.

Midtstopper? Tror det er noe vi trenger minst atm, Coates og Carragher får nesten ikke spille, og vi har i tillegg Kelly og Wisdom som begge egentlig er midstoppere. Venstreback og ving er jeg dog enig i.

 

Uansett spennende å se laget fremover nå når Sturridge har kommet inn og Borini er på vei tilbake.

Lenke til kommentar

Tviler sterkt på at Coates vil bli noe i LFC. Carra har neppe lenge igjen. Sist jeg husker Kelly var god var når vi slo Everton 3-0 i fjor. Han er skadet konstant, og har takket nei til ny kontrakt (tror det sto på RAWK i høst eller tidligere i vinter). Wisdom er et alternativ ja. Sansen for ham. Tar gjerne inn en ny stopper. Kanskje ikke så nødvendig i dette vinduet, men til sommeren må det skje noe.

Lenke til kommentar

Synd hvis Coates aldri får noe skikkelig sjanse. Har troen på at han kan bli en bra spiller på sikt. Er selvsagt vanskelig for en ung stopper å konkurrere med Agger og Skrtel når begge er skadefrie og i relativt bra form. Var noe snakk om at det var aktuelt for Coates å gå på lån til WBA ut sesongen, skulle gjerne sett at den overgangen ble noe av, mye lettere å ta en avgjørelse vedrørende hans fremtid hvis han hadde fått spille fast i PL over en lengre periode.

Endret av Termo
Lenke til kommentar

Tipper Coates blir tredjevalg når Carra trekker seg tilbake, hvilket jeg antar blir til sommeren.

 

Nå har jo forsåvidt Liverpool visstnok snust på Nicolas Isimat-Mirin fra Valenciennes, så kan jo hende at Coates har fått beskjed om at han ikke blir satset på, eller at han ikke orker å være reserven til Carra lengre.

 

Tipper han tar over som 3dje valg for Carra når han har fått x antall kamper.

 

Håper og tror at det blir noe av ham i LFC.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...