Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde nesten vært fristende å bare betale lønnen hans men å ikke la ha han trene med laget, bare med reservene

 

I går satt ikke Assaidi på benken heller.

Men han drar vell når som helst til Afrika mesterskapet. Drar han før helgen? For ellers kanskje han kunne fått spilletid i cup kampen?

 

Mener å ha lest en plass om at han ikke skulle to Afrika grunnet en skadet skulder , leste i dag, men husker ikke hvor

Lenke til kommentar

Kampen i går var vel en fin måte å vise på at Gerrard passer godt bakover på banen, spre gode pasninger og at Allen (!) bør spille høyere oppe, han var voldsomt mye i nærheten av motstanders 16 meter. Ble mektig imponert :)

Tenker nøyaktig det samme egentlig. Samtidig har jo Hendo tatt ytterligere noen steg i riktig retning og ikke minst Shelvey. Så har vi Sahin da som er veldig spennende, men som av en eller annen grunn ikke har blitt prioritert nok.

Lenke til kommentar

Tenker at det er slik det blir. Ser ikke på Suarez som noen ren spiss, og tror han vil gjøre det enda bedre på høyrekanten i det lange løp. Der han spilte for Ajax, og ofte trekker han ut på kantene. Så Sturridge som midtspiss vil også kunne true mer bakrom, da han er rask som satan. Suarez er også kjapp, men har ikke den toppfarten. For å oppsummere, Luis på høyre i en litt fri kantrolle (vandre innover, og dit han føler for), Glenny kommer ofte ut på kant for å gi innlegg, hvor de 3 S'ene kan dunke dem inn.

Lenke til kommentar

Enig med det du får frem. Luis har noen utrolige ferdigheter både når det kommer til teknikk og dribbling så tror det kan bli farlig. Eneste grunnen til at jeg er litt småskeptisk er fordi Suarez har prestert såpass godt i den rollen han har og det kan bli skummelt å begynne å gjøre om på det. For all del, jeg er positiv :)

Lenke til kommentar

Håper ikke Suarez blir satt ut på kanten, og tror ikke han blir det heller (jfr. Borrini tidligere i sesongen).

 

Edit: Ah, leser nå at Rodger tenker å bruke Sturridge sentralt. Suarez kommer nok til å brilliere uansett hvor han spiller, men er litt nervøs ved posisjonbytte når han har fungert så bra i den sentrale spissrollen i år.

Endret av OKMarius
Lenke til kommentar

Hvilke andre valg har vi? Når vi først har satt så mye middler og forhåpninger til disposisjon for kjøpet av Sturridge må vi jo få brukt han.

 

Spill en standard 442 som alle andre normale lag gjør.

 

Reina

Johnson - Agger - Skrtel - Enrique

Sterling - Allen - Gerrard - Downing

Sturridge - Suarez

Lenke til kommentar

Tror etter det jeg har hørt fra og om Rodgers at han ikke kommer til å vike fra in faste og vante 3 på midten, så en 442 er nok høyst usannsynlig. Tror heller på noe alla dette:

 

Reina

Johnson Skrtel Agger Enrique

Gerrard Lucas

Sterling Suarez Downing/Suso

Sturridge

 

Men ville nok personlig valgt en offansiv 3er med Sturridge Suarez og Sterling på topp

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Det vil ikke akkurat være fordelaktig å tulle med kontinuiteten nå som vi så vidt ser konturene av at spillerne begynner å beherske formasjonen/spillestilen...

 

Og hva er egentlig poenget ditt? Hvis formasjoner ikke vinner kamper, hvorfor skal vi da bytte over til 4-4-2? Er vel like greit å beholde den vi har nå.

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...