Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
En keeper i toppform kunne blokkert noen av de 8 målene i de to siste kampene. Synes Reina har tapt seg litt i det siste.

Det bakre leddet har tapt seg veldig, utilgivelig å slippe inn 4 mål på hjemmebane uansett hvem man spiller mot. Spessielt når alle kommer av personlige feil + en fantastisk Arshavin.

Lenke til kommentar
Nei, grunnen er ganske enkelt: forsvarsfeil.

Må si meg uenig her, Arshavin hadde to veldig gode mål.

 

De to andre var mer forsvarsfeil, det skal jeg si meg enig i.

Det var vel 3 ganske klare forsvarsfeil, om ikke jeg er helt på jordet. :)

Var det tre altså?

 

Jeg er fremdeles så full av adrenalin at jeg ikke tenker klart, så kan nok hende du har rett. :p

Lenke til kommentar

quote fra liverpool.no:

 

90. min: Andrey Arshavin 3-4. Russeren knuser Liverpools gulldrøm på overtid, i det Liverpool sender all mann fremover på hjørnespark. Theo Walcott får tak i ballen, stormer fremover, og serverer til Andrey Arshavin. Han kommer alene med Wenger, og banker ballen opp i venstre kryss. Dette er et mareritt.

 

Finn en feil.. :)

Lenke til kommentar

60%-40% i possession i 2. omg. Arsenal har 4 skudd på mål, og 4mål. Sier vel litt om at Liverpool var laget som hadde trykket, og Arsenal var dødelig effektive.

 

Helt utrolig offansiv fotball vi leverer for øyeblikket, PL's beste. Viljen i laget er helt vidunderlig å se på. De løper etter hver eneste ball, og laget var hevet i 95minutter idag! En polakk og en russer som hinder oss fra en storseier av dimensjoner!

 

edit: Liten endring etter det Hyrlen påpekte.

Endret av Pirja
Lenke til kommentar
60%-40% i possession i 2. omg. Arsenal har 4 skudd på mål, og 4mål. Sier vel litt om at Liverpool var laget som hadde trykket, og Arsenal var dødelig effektive.

 

Helt utrolig fotball vi leverer for øyeblikket, PL's beste. Viljen i laget er helt vidunderlig å se på. De løper etter hver eneste ball, og laget var hevet i 95minutter idag! En polakk og en russer som hinder oss fra en storseier av dimensjoner!

Å slippe 4 mål inn er ikke ligaens beste fotball, men ja offensivt er det flott. Selv om Arsenal lar dere spille, passivt og elendig forsvar fra begge lag idag.

 

Uansett en av årets kamper uten tvil, sinnsykt moro.

Endret av Hyrlen
Lenke til kommentar
Jeg tror for øvrig denne kampen har understreket poenget mitt om at Skrtel er bedre enn Agger.

 

Vi fikk jo også bevist at Skrtl er bedre fortiden en Agger.

??? Hva gjorde Agger galt? Baklengs nr 1; Mascherano's feil. Baklengs nr 2; Arbeloa's feil. Baklengs nr 3; Aurelio's feil. Baklengs nr 4; all kredit til Arsenal / Arsavin for en fantastisk kontring og løp. Så hva var det Agger gjorde som beviser at Skrtel er bedre? Den må dere forklare.

 

Btw. Vi har IKKE tapt ligagullet enda! Det som irriterer er alle store sjanser vi brente. Men allerede i morra kan vi juble litt igjen... ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...