Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er latterlig ja!

 

Må bare nevne at jeg er ny her, hvis det er god kvalitet på dette forumet konverterer jeg hertil. Hvis noen er "gamle" kopforumdebattanter, er jeg Kjetil Gonzalez fra KopForum. Nivået der er blitt så lavt, med mange 12-åringer som bare skriver ting uten mening, så jeg følger mer her litt og ser. :p

Lenke til kommentar

Har ikke fått vært innom her før nå, siden kampen i går:

 

Kuyt var fantastisk i går, jobbet som en helt hele kampen igjennom, og i går var jeg faktisk glad for å ha han på laget. Synes vi slo mye feilpasninger i går og på denne måten ga deler av kampen til Arsenal som var flinkere til å holde på ballen, jeg synes også som det er nevnt før at Arsenal selv om de hadde det spillemessige overtaket ikke kom til veldig mange store sjangser, vi forsvarte oss også bra å sikret oss et bra utgangspunkt før returkampen, selv om ingenting er avgjort. Hva angår straffesituasjonen er jeg veldig enig med det som Hewitt sier, det er en vanskelig situasjon og det kan godt hende det er straffe, men den er ikke så soleklar som alle Arsenalsupportere jeg har pratet med hittil i dag vil ha det til, og når dommeren la listen så høyt som han gjorde er situasjonen desto mer vanskeligere og jeg er fortsatt ikke sikker, men jeg står på at det ikke er noe klart straffespark.

 

At Macherano får to ekstra kamper karantene er latterlig, både når man sammenlikner med Taylor og tatt situasjonen i betraktning, jeg synes en kamp er nok for en slik overtredelse.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er strengt, men overhodet ikke latterlig. Etter å ha fått det andre gule oppfører han seg direkte truende både ovenfor dommeren og mot sine egne medspillere. Sånn oppførsel hører ikke hjemme på en fotballbane og jeg synes det er bra at det blir slått hardt ned på.

Lenke til kommentar
Han oppførte jo seg ikke truende.

 

Han ville ikke gå av banen, Jeg regner med han ville ha en forklaring.

 

Tror jeg også. Skjønner godt at han ble forbanna når Bennett ikke ville gi han en forklaring og bare gikk sin vei. Arogant jævel oppfatter jeg han som.

Lenke til kommentar

Huff. Skjønner ikke logikken til FA slik de legger opp straffene. Synd for Masche og synd for oss, men det gjør egentlig ikke så mye. Vi må spille uten ham mot Arsenal i PL, den jobben kan Lucas gå inn og gjøre og det er heller ikke den viktigste kampen for oss, så på den positive siden vil vi hvert fall få en 100% fit Masche til returoppgjøret i CL. Blackburn er en kamp vi skal vinne uavhengig av om Masche er med eller ei. Men synes som sagt at det hadde holdt å gi ham en bot som sved og så bli ferdig med det. Ble jo forresten en dyr affære for ham personlig, han ble jo også bøtelagt to ukers lønn av klubben, i tillegg til nå av FA.

Endret av Hewitt
Lenke til kommentar

Synes det blir feil å sammenligne Mascherano-saken med Taylor-saken. Man bør sammenligne med lignende saker og se hva som har blitt gjort da.

 

Sitat .no:

Arsenals Emmanuel Adebayor ble for eksempel ilagt en ekstrastraff på bare en kamp og en bot på £7 500 for lignende oppførsel da han ble utvist i fjorårets ligacupfinale. Mascherano må altså sone en straff som er dobbelt så streng for nøyaktig samme forseelse og tiltale.

 

Det har vært lignende saker også denne sesongen. Blant annet fikk Watfords John Eustace bare en ekstra kamp for akkurat samme forseelse.

 

Hvorfor en sånn forskjellsbehandling? Hva var det som gjorde Mascherano-saken så mye verre? Dette er uforståelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...