Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Noen sitater eg føler stemmer med mine meninger:

 

Fullt fortjent seier til liverpool. De har heva seg mange hakk, og gutta deres spiller jo som om det var treningskamp mot et tredjedivisjonslag.

 

Herr Brun: Av og til lurer eg på om du er en konto eg selv har laget og skriver med uten at eg vet det.

 

Mye mulig Liverpool har mange middelmådige spillere, men de har i alle fall spillere som jobber sokkene av seg for drakta og møter opp på kampdag.

 

de vinner på innsatsen i dag. Helt klart den største forskjellen mellom lagene.

 

 

Takk for kampen. Jeg har ikke lest alle innleggene vedrørende oppgjøret, men jeg er enig i de som hevder at vi til tider fikk hjelp av dommeren. Mest på grunn av timingen på avgjørelsene som gikk i vår favør. Det var ingen store feil han gjorde (noe oldboysa på MUTV sa seg enige i), men dere kunne fort fått en straffe og Carragher skulle hatt rødt da han rev ned Owen.

 

Jeg skjønner at det er kjipt å tape mot et av hatlagene og jeg skjønner at det er ekstra kjipt når dommeren til tider dømmer mot dere.

 

Gode ord Wh1te. Skal huske det til en annen gang hvis det er motsatt. Istedet for å gjøre som eg pleier: å holde litt kjeft hvis dommeren dømmer pro United. Det skjer det og.

 

Min mening om dommeren: Han er fryktelig inkonsekvent i dag. Eneste gangen han er konsekvent er når han gir gule kort til både Vidic og Carragher. Begge kunne vel forsåvidt vært røde. Carragher SKAL ha rødt på den nedrivinger.

 

Lucas får jo gjøre akkurat som han vil. For det første slipper han unna en bråte soleklare frispark, og når de er så soleklare at de grenser til gule blir det kun dømt frispark. Mener han kvalifiserte til minst 3 gule i dag. Dog ikke rødt :) Tog du an?

 

Masche skulle hatt rødt LENGE før han fikk det.

 

Gule kortet til Berba skjønte eg ikke, må ha sett noe eg ikke såg.

 

MEN dommeren er IKKE grunnen til at United tapte i dag, men de kunne klart å snudd kampen om dommeren hadde vært nøytral i dag.

 

Grunnen til at United taper i dag er innsats og midtbanekonstellasjonen Scholes/Carrick. Carrick spiller en grei kamp i dag. Ser ikke de store feilene han gjør. Litt defensiv på slutten når alt skal avgjøres. Scholes gjør en dårlig jobb, og kombinasjonen mellom disse i dag er katastrofe. Det er jo ET HAV av rom mellom spissene og midtbanen til enhver tid i hele kampen. Fryktelig skuffende midtbane i dag.

 

Orker ikke si så mye mer. Nå skal eg se en actionfilm og få litt av skuffelsen ut av kroppen.

 

Krise er ikke dette på noe annet plan enn at United taper terreng til Chelsea og det faktum at å tape mot Liverpool aldri er bra. Og i dag er til tider noen av spillerne på Liverpool en gjeng med dritt. Torres filmer like mye i denne kampen som Ronaldo klarte å få til glanstiden sin på EN HEL SESONG. Den fyren er blitt uspiselig i mine øyne. Bare synd at han er så syyyykt god. Fatter ikke ka han gjør i Liverpool. Fatter ikke at han er interessert i å vinne litt. Men der kommer jo klubbfølelsen og innsatsen inn i bildet igjen.

 

Nå håper eg bare at Liverpool ikke får en oppsving etter denne kampen, men at de fortsetter i det sporet de hadde før denne kampen. Skikkelig i gjørma. Og håper denne kampen kun er et resultat av at de spilte mot United.

 

Forøvrig mener eg langt fra at Liverpool spiller noe særlig bra i dag. De spiller bare så laaangt bedre enn United. Det er ikke akkurat serievinner klasse over det laget heller i dag. United spiller så dårlig i dag at de kunne liksågreit vært en divisjon ned.

 

De fleste sjansene til Liverpool kommer, sjokkerende nok, etter gedigne tabber av United sine spillere. Var vel knapt en som spilte godkjent i dag. Vidic var god, men virket også fryktelig nervøs. Og VDS, ja... Han var god :D

Endret av Jotun
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det virker ikke som noen dum idé at Scholes gir seg etter denne sesongen. Han har vært direkte dårlig for oss i år. Vi trenger en ny kreativ spiller sentralt på midten. Ville vært herlig å ha en sånn type ved siden av/foran Fletcher som jobber ræva av seg.

 

 

[edit]Dette er ikke noe jeg sier på grunn av denne ene vanskelige bortekampen, men det er noe vi etter mitt syn har kunnet ha bruk for i en god stund nå.

Endret av Geir M
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS

Gamebreaker minner meg om Fifa Street 3.

 

Snakket angående å erstatte sentral midtbane er ikke bare på grunn av dette tapet, det har vært oppe til diskusjon lenge, for de som mener noe annet.

Lenke til kommentar

Har spist på denne kampen og roet meg litt nå. Det var en slitsom kamp. Dommeren var dårlig og det irriterte meg. Det første gule til Berbatov forstår jeg bare ikke. Det er like mye obstruksjon mot han som det er frispark mot han. Trodde et lite øyeblikk at han skulle gi direkte rødt til Vidic rett etter at han benådet Carrager, og da hadde tven flagra gjennom vinduet. Men nok om dommeren.

 

Jeg liker ikke å peke på syndebukker, men den sentrale midtbanen slet virkelig i dag. Derfor ble det et veldig press på forsvaret. Vil gi forsvaret godkjent. En Fletcher som dytter og sparker legger på midten hadde vert viktig. Det hadde kanskje også vert bedre å ha Giggs på midten og startet med Nani i stedet for Scholes/Carrick. Valencia og Nani når han kom inn stresset Liverpool men det ble desverre ikke noe mere enn det. Owen var også god. Veldig synd han ikke kom seg fra Carrager.

 

Vi virket trøtte. Lurer på hva turer til Moskva og landskamper har kostet. Det er ikke bra å måtte ut i en av sesongens vanskeligste bortekamper etter sånne reiser.

 

Det er utrolig surt og deprimerende å tape sånne kamper, men vi får se på tabellen og se situajsonen der. Dette er PL og det er tabellen som teller. Jeg vil heller være foran Liverpool der enn, å slå dem i enkeltkamper. Det er null krise. Vi er med og det er veldig lenge igjen.

 

Nå håper jeg at spillerne og resten av Manchester United slapper av. Tenker litt på kampen og fordøyer den. Ha smilet på trening og ser fremover til neste kamp.

 

Det var veldig synd ikke Owen ikke kom seg fri og at Valencia ikke scåret. Det er lett å si i etterkant hva man kanskje skulle ha gjort.

 

Er Hargreaves snart tilbake? Hadde vert helt ok med en spillesugen Hargreaves i form. Obertan er også et navn.

 

YNWA

 

You'll never walk again

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS
Question: Hva gjør dere etter slike kamper?, Prøver å finne på no, men klarer ikke å se noe positivt komme ut av noe etter slike kamper..

FIFA, løfte vekter til du har mer fysisk vondt enn mentalt, drikke(men det gjør bare tapere, right) eller rydde/vaske(du har det jævlig uansett, hvorfor ikke gjøre noe som normalt også suger.

Lenke til kommentar
Question: Hva gjør dere etter slike kamper?, Prøver å finne på no, men klarer ikke å se noe positivt komme ut av noe etter slike kamper..

 

Jeg stakk på gymmet og løftet vekter. Hjelper det. Og så rydder jeg hybelen, samt lager meg middag. Greit å få klarnet tankene.

 

Men Anfield-kampen i fjor var verre spør du meg. Begynner å bli vant til dette nå, akkurat slik som jeg var forrige gang vi hadde en tapsperiode mot L'pool i ligaen.

Lenke til kommentar
Question: Hva gjør dere etter slike kamper?, Prøver å finne på no, men klarer ikke å se noe positivt komme ut av noe etter slike kamper..

 

Lett jobbing er bra. Jobbing som ikke krever at jeg tenker, men lar meg få litt endorfin. Får fordøyet sånne kamper på den måten. Lange turer med hunden er bra.

 

En ting jeg ikke gjør er å se fotball. Jeg vemmes av fotball rett etter sånne tap. Blir direkte uvell.

 

For agresjon så er voldelige spill tingen. Ingenting slår Quake

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...