Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
MOM: Giggs eller Fletcher? Owen vant jo kampen for dere, men det var et øyeblikks magi. Fletcher satt to, og Giggs var magisk.

Begge spør du meg. Men om jeg skal velge en av de, så må det være Fletcher. Scorer to, og har fantastisk arbeidsvilje. Rett og slett en rå spiller. :wee: Men Giggs spilte også fantastisk. Bare å ta av seg hatten for begge to. ;)

Lenke til kommentar

Jeg er helt i min egen verden nå, for en UTROLIG kamp. Så langt nede, og så langt oppe med så stor hyppighet har jeg faen ikke vært siden CL-finalen mot Chelsea. Jeg elsker Fletcher, og i dag beviser han hvorfor. Og Giggs herjer som aldri før, stygge Richards har lite å stille opp med. Og idét jeg har gitt opp for siste gang, så dukker faen meg Owen opp, og gjør dagen, helga, uka og måneden komplett. FOR en andreomgang.

Lenke til kommentar

Fy faen! Hjemme fra pub. Årets kamp uten tvil. Satt faen meg som årets største nervevrak til tider og spesielt på slutten. Forferdelig å høre på Shitty-folka le av oss da det ble 3-3, men desto bedre da Owen putta på slutten der. Den følelsen, den gleden :love:. MoM må være Fletcher med sine 2 mål, men fy faen. Giggs spilte som en gud i dag.

Lenke til kommentar

MICHAEL OWEN :love:. Faren min sa faktisk at Owen kom til å score matchvinnermålet litt spøkende og det hendte! Eventyret Manchester United fortsetter for hvor utrolig er det ikke at vi har disse hendelsene? EVENTYRLIG! Michael Owen avgjør i Manchester - derbyet og redder dagen. JEG KAN IKKE STYRE MEG. RYAN GIGGS, DU MÅ ALDRI SLUTTE Å SPILLE. GUD SOM JEG ELSKER DEG, TROLLmANN! DOMINERER I DAG SAMMEN MED FLETCHER OG ROONEY. THAT'S WHY WE'RE CHAMPIONS. "HHRNF!FHIEIH!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...