Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Bra at du bruker et av dine 5 første utsagn her på forumet til noe så konstruktivt som du nettopp gjorde, trenger flere folk som deg her!

8434043[/snapback]

Har dere også fått troll i tråden? Vi har fått en enda større tulling.... Fint, ikke sant?

 

Jeg synes man skal være objektiv når man er i en fotballtråd hos et lag som du ikke heier på.

 

Angående Vidic og Rio, kan jeg si at de har spillt godt dennne sesongen. Jeg håper på at Vidic får mange kamper til hos dere, selov om det blir litt konkuranse når Wes Brown kommer tilbake...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå kan Rossi og Kieran sammenlignes da. Nå gjør Rossi det bra i serie a på utlån på samme måte som Richardson gjorde det i WBA. Kommer dere til å slakte Rossi også om han ikke slår til neste sesong?

 

Jeg tror Kieran hadde reagert posetivt på mer spilletid. Om det er riktig å gi han det er jeg usikker på. Samme som med Rossi

8433217[/snapback]

Kan jo sammenligne han med Smith, O'Shea, Solskjær, Saha, Fletcher, Brown og Park og da! Lite spilletid pga skader og diverse anna. Men de kommer inn og bidrar i kamper. Kan ikke komme på så mye bra Richardson har gjort for United denne sesongen. Det er flere spillere jeg mener ikke holder mål, men det er Richardson jeg helst ser vekk fra United. Det samme med Forlan i sin tid og. Tror rett og slett de ikke passer i United. For all del! God spiller, men ikke god nok etter min mening.

8434362[/snapback]

 

Han scåra i Watford kampen da.

 

Om han er bra nok eller hva som er bra nok er vanskelig å si. Jeg tror heller ikke Kieran har en stor fremtid hos oss, men jeg skulle gjerne ha sett han om han hadde fått spilt 10 kamper i strekk. Tror vi hadde fått sett bedre spill da. Det han gjorde for WBA var veldig bra. Ble også tatt ut på landslaget i treningskamper. Om han kanksje ikke har vert vital for oss i kamper så har han ikke gjort seg ut heller. Bortsett fra å dra på seg en imponærende mengde gule kort.

 

Jeg husker enda langskuddet hans i en reserve kamp. 40 meter knallhardt i krysset :)

 

Angående Forlan så ble han nermest en maskot for meg. Jeg hata å se han dra sin vei, men sløsingen av sjangser kunne heller ikke fortsette. Men noen posetive ting er det med Forlan også. De måla han scåra var viktige. Nesten alle de (få) måla snudde utfallet av kamper i vår retning. Husker også at han ikke fikk på seg trøya etter en feiring og takla en spiller uten trøye :) Forlan viste også en klar forbedring den ene perioden han fikk spille flere kamper i strekk.

 

Mange av de du nevner har vist veldig godt spill i år, men husk at de fleste av dem har motatt kritikk for å være for dårlige. Serlig O'Shea og Fletcher er typiske syndebukker når resultatene ikke har gått vår vei. De er det ofte enda også. Synest mange er litt raskt ute med å kritisere. Evra har jo stoppet kjeften på kritikere på en ypperlig måte.

 

Dessuten liker jeg at vi holder en viss mengde engelske/britiske spillere i troppen. Håper vi ikke blir et nytt Arsenal.

Lenke til kommentar
Angående Vidic og Rio, kan jeg si at de har spillt godt dennne sesongen. Jeg håper på at Vidic får mange kamper til hos dere, selov om det blir litt konkuranse når Wes Brown kommer tilbake...

8434711[/snapback]

Vidic har uten tvil vært fast hele sesongen. Brown har bare steppet inn når Gary eller Vida har vært skadet, med blandede resultater.

 

Vidic var noe svak de siste kampene ja, muligens mangel på selvtillit av en eller annen grunn. Får håpe han kommer tilbake i kanon-form og scorer vinnermålet mot Chelsea i PL-finalen, FA-finalen og CL-finalen :D

Lenke til kommentar

Vidic og Ferdinand er garantert første prioritert i midtforsvaret. Brown er en grei erstatter, men han er ikke like god som Vidic og Ferdinand. Hvem som er best av Vidic og Ferdinand er vanskelig å si. De er begge gode på ulike ting, men hvis Vidic hadde hatt farten til Ferdinand hadde nok Vidic vært best. Men skal ikke si det for sikkert. Ingen som er like god som Vidic når det dødballer.

 

:)

 

Litt over to timer til kamp!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...