Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takker folkens! :D Appreciate it! Hehe Lars, var nesten sikker på at jeg skulle ende opp med 10+ feil eller noe. Helt fantastisk da jeg så "Gratulerer, du har bestått teoriprøven" på skjermen etter jeg trykket på ferdig. Forbanna herlig!

 

Haha Jotun, nice one. So true.

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Nei jeg tror faktisk ikke det Latias. Fyren er spesiell, tolk det hvordan du vil. Godt at du står for det du sier men begynner bare å bli rett og slett frustrerende nå. Det er ikke argumentasjon hvis du bare lar oss skrive forskjellieg ting og lang innlegg når du bare kommer med "jaja, dårlige taper uansett" + "Uansett om det er ufortjent har de poengene". Hvorfor diskutere i det hele tatt om du bare har den synspunkten og ikke skal prøve å svare direkte på det som blir argumentert tilbake mot deg en gang.

 

Hadde du sett de siste kampene, hadde du ment det samme som oss. ;)

 

 

Det tviler jeg sterkt på. Som sagt, så er jeg ikke en dårlig taper, og klarer dermed å godta at ting ikke heller vår vei, men lar være å klage over det. United har nok hatt dommere i sin favør i tidligere sesonger også.

 

Uansett fikk de gratis poeng mot Bham siden stillingen rett og slett skulle vært 1-0, klarte å ta sjansen på straffen de så feilaktig fikk og klarte å skjule Carvalho som så og si drepte Franco eller whoever i feltet på corner. Ikke minst Chelsea 1 - 0 Utd, hvor folk har nevnt hva som skjedd men faktisk glemt at selve målet til Chelsea var kontroversielt som faen pga mange ting. Ikke minst var det ekkelt.

Lenke til kommentar

Du må jo være helt papp i hodet, ikke vondt ment, men går det i det hele tatt an å ha den meningen? Du er ikke en dårlig taper om du innrømmer at det er dommeren som har skylden når han har feil. Hvorfor skal det aldri være dommeren sin skyld? Han har trossalt ganske stor påvirkning på spillet. Hyrlens innlegg var forresten årets innlegg og hvis du fortsatt ikke skjønner hvorfor du tar feil etter å ha lest det innlegget så har jeg gitt opp håpet for deg.

 

Det er mye syting inne i denne tråden til tider, for mye, særlig når alt det gamle skal trekkes frem, men det er helt rettferdig å skylde på dommeren i de kampene han helt klart gjør feil som har påvirkning på utfallet av kampen.

Lenke til kommentar
Unnskyld Raste, men jeg må bare nevne det; Lindeberg var "kult" når jeg gikk på ungdomsskolen. Det er ca. 5-6 år sia om jeg teller riktig.

 

Haha, J.Lindeberg har vel aldri vært kult i mine øyner. Du kler deg etter det du selv syns passer og gensere som har en god passform. Nå, nok med det :)

Lenke til kommentar
Unnskyld Raste, men jeg må bare nevne det; Lindeberg var "kult" når jeg gikk på ungdomsskolen. Det er ca. 5-6 år sia om jeg teller riktig.

ØY! Jeg har et lindeberg-belte som jeg stadig bruker. Nå lar vi det ligge. Men genserene er lagd for flaggstenger.

Nesten enda mer harry enn Tiger-belte. Lindeberg ble et merke kun utlendinger (no disrespect) brukte for å leke rike.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...