Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pompey er heldige på straffesituasjonen. Førstetouchen til Ronaldo går så langt ifra han at forsvararen hadde nådd ballen dersom han hadde gått for det, men så ventar han heller og går rett i kroppen på Ronaldo uten å prøve å nå ballen. Det er soleklart.

 

Edit: mulig å ikkje score der???

Endret av archanios
Lenke til kommentar

- Nani er uvenn med ballen

- Rooney putter ikke alene med keeper og pådrar seg like etterpå et IDIOTISK gult kort.

- Hvorfor klarte ikke Tevez å trille den ballen inn istedetfor å smelle den rett i hodet på Johnson?

 

Ellers bra, vi styrer alt spillet men bør ikke gi bort så mange hjørnespark.

Lenke til kommentar

Syns Nani situasjonen er heilt grei. Han går litt lett ned der, den med Ronaldo syns eg heller er temmelig klar. Intensjonen går jo berre på å stoppe spelar og Distin ser ikkje ut til å bry seg så mykje med ballen.

 

Syns vi har veldig mykje å gå på offensivt, det virkar litt småtamt siste tredjedelen av bana. Har hatt et par sjansar som skal vere mål, men kan vere enig med Eggen som setter spørsmåltegn ved om vi skapar nok framover. Skal vel ikkje legge skjul på at eg gjerne ser Anderson i andre.

Litt skuffa over Roon og Tevez i dag. Ser ikkje ut som at dei har sin beste kamp, men satsar på at det tek seg opp etter pause. Får litt meir fart på beina. Litt irriterande med Rooney som dreg på seg eit totalt unødvendig gult. Han veit at det er dumt å gå inn i taklingar på den måten sjølv om at han ikkje er i nærheita av å treffe.

 

Satsar på vi får litt meir fart på. Pompey har for det meste vore temmelig ufarlige, så trur vi kan gjere det her greit så lenge vi øker tempoet og presisjonen litt.

Lenke til kommentar
tippa vi vinne 2 eller 3 - 0..

ALT anna en seier er katastrofalt.

Mot eit portsmouth lag som faen ikkje har nåke og stille opp med. Offansivt er dei so dårlege at vi kunne såtte ein stein i forvar.

Nei, blir de ikkje seier i dag so blir eg sinnsjukt skuffa

Tipper på 2-0 eller 3-0. Det pleier alltid å komme flere mål når vi først får hull på byllen og motstanderne må framover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...