Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det lovt å selge kontoer og guilds? Ikke her på forumet, men i det hele tatt.

Du bryter Blizzard sine regler da, men du bryter ikke noen lov hvis du sleger en acc

Forskjellen er ordlyden, karakteren vil alltid tilhøre Blizzard, men du kan selge tilgangen til karakteren. Det samme vil jeg tro fungerer for guilds.

 

Kan alltid lure på hvorfor noen vil kjøpe et guild, men folk har ulike interesser. :)

Lenke til kommentar

Akkurat startet litt med wow igjen etter 6mnd pause. Men, hva er greia med at det er så SYK delay på alt man gjør på Ah, repairs osv? Har 32ms, men alikevel så går alt helt sinnsykt treigt. Er jo nesten så jeg ikke orker å spille. Det må være noe som har skjedd nå i det siste? kan ikke huske at det har vært så treigt på de 6-7 årene jeg har spilt..

Lenke til kommentar

Finn et annet sted, i org er det f.ex 2 auction house, og jeg regner med at det er tilsvarende i SW. Grunnen til lagg på det området er fordi det er veldig mange andre som driver med akkurat det samme, noe som forårsaker "kø" i alle forspørsler mellom din client og server.

 

Eventuelt kan det være utdaterte addons som forårsaker det.

Endret av Dext
Lenke til kommentar

Hei.

 

Jeg har etter mye om og men kommet meg helt til lvl 76, etter mange mislykkede forsøk, men jeg har enda ikke fått sopet sammen nok penger til å kunne lære å fly fast flying mounts. Såklart, som paladin er jo 20% increased mount speed en hjelp, men jeg forstår ikke hvordan folk tjener så mye penger. Jeg har selv mining og skinning, og solgt alt jeg har kommet over.

 

Mine to spørsmål er derfor: 1. Vil det kunne gi avkastning å satse litt penger på AH? Type, ha monopol på f.eks borean leather, som jeg vet at egentlig kan går for mye mer enn det jeg fikk for en stack (50g).

2. Hvor mye penger er vanlig å ha?

Lenke til kommentar

Fungerte med pyrium bars tidlegare i cata, men har ikkje prøvd det på ei stund. Vil tippe at du kan få litt profit ut av det, men ores er mykje meir populært pga JC.

 

Men det kan no hende at det fungerer bra på serveren din, men lightbringer er ganske hærpa når det kjem til prisane på materials.

Lenke til kommentar

Å kjøpe billig og selge dyrt (evt. skaffe seg tidsbegrenset monopol) kan være litt risky. Du kjøper alt av f.eks Borean Leather, og legger det ut til det doble av normalpris. Plutselig kommer en annen idiot og legger ut 100 stacks til under halve prisen. Da har du tapt ihvertfall det som AH skal ha i deposit, og får du ikke solgt for minst samme pris du kjøpte det for, så går du i kraftig minus. Spesielt hvis du ikke har mye gold fra før, er det et sjansespill.

 

Leather er en god inntekskilde hvis du selger på riktig tidspunkt, kjøper det som ligger kunstig lavt og undercutter resten med noen få sølv.

 

Min AH-karakter har over 20k gold nå, selv om jeg farmer veldig lite for farmingens skyld. Og jeg har hovedsaklig fått det inn på leather og fisk (deviate fish + cooking = savory deviate delight = 200-300 gold pr stack på min server).

Lenke til kommentar

Noen spørsmål om begynnelsen av Ulduar. Hva er det man skal ta der for å få det lettest mulig på første bossen? Det er så mange plasser man kan kjøre. Hvorfor skal man skyte ned de blå kannene i lufta før bossen?

 

Hvis du snakket med NPC'en med hologrammet, så startet du Hard-Moden. Da må du ødelegge alle de fire Templene ( De ekstra store bygningene ), Hvis ikke trengs dette ikke. Også for å skyte ned maskinene som bærer på pyrite så må du ha en annen person i sete nr. 2 i en demolisher.

Endret av Håkon L.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...