Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

åssen funker grant a level nå?

Har en 73 sammen med en venn, men skal levele en til nå mens han er på norway cup. Om jeg kommer til da say... 42 på priesten vil jeg da kunne grante han opp til meg for å spamme dungeons?

 

Du får 1 Grant pr andre level, så 73 karen din har da 36 level, og når presten din er 42 har den 21 level å grante.

 

Du kan IKKE grante høyere enn den levelen du selv er. så start med presten din og grante 21 level, og så tar du 21 level på den andre high level karakteren din.

 

Husk dette er kun gyldig i 90 dager fra linkingen startet

 

PS: må funker recruit a friend til level 80

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tar som oftest living elements jeg og, og de få gangene jeg har mats til truegold lager jeg en om jeg føler for det bare for å se om den proccer, og igår gjorde den det. :p

 

Hva er det Volatile Air går for på serverne deres? En stack på Grim Batol går for 400g

Og Transmute Inferno Ruby er en liten gullgruve siden Inferno Ruby selger for opp i mot 2k per stack, mens Carnelian og Heartblossom er ganske billig

 

Jeg håper virkelig ikke du mener en stack på 200 til 400g. Det er i så fall latterlig billig sammenlignet med prisene på Draenor.

Lenke til kommentar

Det hørtes mer fornuftig ut ja :)

Varierer mellome 200 og 350 på Draenor, alt etter når i uka og når på døgnet man sjekker. Forøvrig et fryktelig utstabilt marked der når det gjelder det meste. Ser ut som om alle tenker kortsiktig profitt, og underbyr hverandre uten tanke på hva det gjør med markedet og prisene folk forventer at en vare skal koste.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forøvrig et fryktelig utstabilt marked der når det gjelder det meste. Ser ut som om alle tenker kortsiktig profitt, og underbyr hverandre uten tanke på hva det gjør med markedet og prisene folk forventer at en vare skal koste.

Føler dette gjelder på Aggramar også. For en(meg) som driver med kjøp og salg i stort kvanta og bruker dette som hovedmetode for å skaffe gull, er dette utrolig irriterende. Her virker det som at prisen på ganske mye driver å kjører berg-og-dal-bane. Ta prisen på Truegold f.eks., siden det var nevnt tidligere her, så har jeg sett den være alt fra rundt 400g til ca. 650g bare med noen dagers mellomrom. For meg som lager en batch på 10 Truegold(eks. procs) før jeg selger utgjør jo dette 2500g++ i tapt inntekt dersom jeg ikke klarer å ha is i magen og tør og vente ut "lavpris-krigen".

 

En annen ting som jeg også handler mye med er meta-gems siden jeg kan lage og cutte de selv. Og her er prisen likedans. En dag kan en uncut meta-gem koste 1,5-2 ganger så mye som en av de dyreste som er cuttet. Samtidig kan prisen på Burning Shadowspirit Diamond være alt fra 200g per til 98g per.

 

Det hender ofte at jeg må trekke tilbake ting fra AH og legge de ut på nytt for å ha en mulighet for å få solgt. Det er helt greit å legge ut ting et par gull billigere enn det jeg har. Har ikke problem med slike folk, men de som kommer og ødelegger hele markedet ved å legg ut ting ned mot 50% av orginalpris... CURSE YOU!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Ja merker at markedet er ustabilt, det fungerer greit vist du har is i magen og kjøper billig, venter og selger dyrt.

Men når du har faste planer om å tjene gull, som jeg f.eks. fisker Guppyfish i Twilight Highlands for å så selge dem å AH.

Begynnelsen av sist uke solgte jeg de for 450g pr. stack, igår lå de ut til nesten halvparten -_-

Lenke til kommentar

Søstra mi skulle logge inn på sin WoW-konto.. Fikk beskjed om at passordet var feil..

 

Prøvde å logge inn på Battle.net... samme feil.

Ba om nytt passord. Logget inn på Gmail.

 

Stod noe sånt som:

"Noen har logget inn på denne gmail kontoen fra et annet land"

Trykte på lenken... BAMH!

 

Kontoen har vært logget inn fra Kina 3-4 ganger og USA 2 ganger. Koselig.

 

Endret passord på epostkontoen umiddelbart og satte igang en recovery av battle.net kontoen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Men det er jo en måte å tjene på ingame. Da en jeg kjenner ble hacket hadde han 7000g ekstra når han fikk kontoen igjen, + alle items o.l.

 

Hacking, the newest way of farming gold :thumbup:

Hehe, en kompis også hadde mailboksen full pga. hackeren hadde brukt accounten hans til farming.

Lenke til kommentar

GM skulle gå gjennom alle characters på kontoen hennes og få tilbake eventuelle tapte items/gold.. Tviler på at de lar henne beholde items/gold som hackeren har skaffet.

 

Edit:

Your details have now been updated, there's no sign of any in-game losses but if you do notice something missing please let us know.
Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

GM skulle gå gjennom alle characters på kontoen hennes og få tilbake eventuelle tapte items/gold.. Tviler på at de lar henne beholde items/gold som hackeren har skaffet.

 

Edit:

Your details have now been updated, there's no sign of any in-game losses but if you do notice something missing please let us know.

Fikk ikke inntrykk av at han hadde så mye ekstra items, men at det var items som var solgt på AH og at pengene lå igjen i mailboksen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...