Jump to content

eivl

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Den funker med Home assistant så da har det ikke så mye å si om Ikea sine apper ikke er helt par
 2. Har dere testet den i det hele tatt eller bare lest på bruksanvisningen? Hvordan opplever dere å strømme H. 265 video sammenlignet med andre spillere? Jeg er fornøyd med den funksjonen da cpuen slipper å gjøre transkoding av video. Det å ha hardware dekoding i boksen er en positiv ting som burde nevnes. Ellers er det kjipt at det ikke er en Android tv boks, men som sagt tidligere, virker som dere ikke har testet produktet ordentlig.
 3. Ja det er det, algoritmen de bruker krever at man starter på en bestemt farge hver gang, vanligvis hvit. De kan såklart ha utvidet algoritmen slik at kameraene leser feks topp fargen hver gang da slipper man at man alltid må ha hvit opp.
 4. Oh lord.... trodde den kommentaren over var dum, men dette blir jo bare værre og værre...
 5. Snart kan jeg prøve dette. Fikk en ekstra batman key fra NVIDIA når jeg kjøpte nytt skjermkort, kanskje nå er det mulig å få kvittet seg med den
 6. kan man spille det med xbox controller på pc?
 7. Du kan bare sende ut 2 signaler over legacy (VGA, DVI, HDMI) og mange signaler over DP. Du har forøvrig samme kort som meg. Du må sette dvi porten din i single link, så må du bruke dvi-dvi, dvi-hdmi og dp-dp EDIT: det er såklart ikke sikkert du må sette den til single link. men hdmi kabelen bruker bare 60Hz uansett så du får ikke brukt dual link.
 8. Du kan såklart se ulovlig på NRK, bare å kjøpe en apple TV og bruk NRK appen. Men nei, man kan egentlig ikke se på NRK uten å måtte betale for det. Med løsning for folk som ikke ser på NRK så kunne jo NRK gjørt det samme som alle andre kanaler, sperre den i dekoderen, bruke brukernavn og passord for å se TV. Det er ikke akkurat vanskelig å få til, spessielt siden alle andre tvdistributører får dette til.
 9. Jeg har startet min første gratismåned, blir denne forlenget?
 10. det er jo bare snakk om 35 000, men prinsippielt burde de brukt en annen lov for å innføre dette, uten å ha lest så mye om saken virker dette noe som jeg er veldig i mot.
 11. så slå på authenticator og sms varsling da. din egen skyld om du blir hacket altså.
 12. Ikke stol på 3rd party kilder i en random youtube video. kan ikke du heller bare linke kilden i stede for å komme slikt. hvordan vet de at 9 av 10 piratkopierer når dette er mørketall? de vet jo bare hvor mange som kjøper det ikke hvor mange som ikke kjøper det. Nynorskordboka Oppslagsord Ordbokartikkel pesa pese pese v1 (uvisst opphav) puste tungt, stynje
×
×
 • Create New...