Jump to content

eivl

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eivl

 1. Den funker med Home assistant så da har det ikke så mye å si om Ikea sine apper ikke er helt par
 2. Har dere testet den i det hele tatt eller bare lest på bruksanvisningen? Hvordan opplever dere å strømme H. 265 video sammenlignet med andre spillere? Jeg er fornøyd med den funksjonen da cpuen slipper å gjøre transkoding av video. Det å ha hardware dekoding i boksen er en positiv ting som burde nevnes. Ellers er det kjipt at det ikke er en Android tv boks, men som sagt tidligere, virker som dere ikke har testet produktet ordentlig.
 3. Ja det er det, algoritmen de bruker krever at man starter på en bestemt farge hver gang, vanligvis hvit. De kan såklart ha utvidet algoritmen slik at kameraene leser feks topp fargen hver gang da slipper man at man alltid må ha hvit opp.
 4. Oh lord.... trodde den kommentaren over var dum, men dette blir jo bare værre og værre...
 5. Snart kan jeg prøve dette. Fikk en ekstra batman key fra NVIDIA når jeg kjøpte nytt skjermkort, kanskje nå er det mulig å få kvittet seg med den
 6. kan man spille det med xbox controller på pc?
 7. Du kan bare sende ut 2 signaler over legacy (VGA, DVI, HDMI) og mange signaler over DP. Du har forøvrig samme kort som meg. Du må sette dvi porten din i single link, så må du bruke dvi-dvi, dvi-hdmi og dp-dp EDIT: det er såklart ikke sikkert du må sette den til single link. men hdmi kabelen bruker bare 60Hz uansett så du får ikke brukt dual link.
 8. Du kan såklart se ulovlig på NRK, bare å kjøpe en apple TV og bruk NRK appen. Men nei, man kan egentlig ikke se på NRK uten å måtte betale for det. Med løsning for folk som ikke ser på NRK så kunne jo NRK gjørt det samme som alle andre kanaler, sperre den i dekoderen, bruke brukernavn og passord for å se TV. Det er ikke akkurat vanskelig å få til, spessielt siden alle andre tvdistributører får dette til.
 9. Jeg har startet min første gratismåned, blir denne forlenget?
 10. det er jo bare snakk om 35 000, men prinsippielt burde de brukt en annen lov for å innføre dette, uten å ha lest så mye om saken virker dette noe som jeg er veldig i mot.
 11. så slå på authenticator og sms varsling da. din egen skyld om du blir hacket altså.
 12. Ikke stol på 3rd party kilder i en random youtube video. kan ikke du heller bare linke kilden i stede for å komme slikt. hvordan vet de at 9 av 10 piratkopierer når dette er mørketall? de vet jo bare hvor mange som kjøper det ikke hvor mange som ikke kjøper det. Nynorskordboka Oppslagsord Ordbokartikkel pesa pese pese v1 (uvisst opphav) puste tungt, stynje
 13. Du kan spille det i Dolphin, funker veldig bra, er noen få grafikk bugs og sound buggs, men man kan spille gjennom hele uten problem. Kjøpte det på dag en, men så fikk jeg feil på tven så da måtte jeg spille det på macen i stede! =)
 14. Du får 1 Grant pr andre level, så 73 karen din har da 36 level, og når presten din er 42 har den 21 level å grante. Du kan IKKE grante høyere enn den levelen du selv er. så start med presten din og grante 21 level, og så tar du 21 level på den andre high level karakteren din. Husk dette er kun gyldig i 90 dager fra linkingen startet PS: må funker recruit a friend til level 80
 15. har du rett spellrotation? http://maxdps.com/rogue/combat.php
 16. Si meg hvor dette står er du snill. Du har etter det jeg vet ikke lov å bryte kopibeskyttelse, så om spillet ikke har noen form for kopibeskyttelse kan du lage en kopi til deg selv. Jeg tror du egentlig bare snakker utav rykter du har hørt, men gjerne motbevis meg, hadde vært veldig kjekt om det du sier faktisk er sant.
 17. http://www.gamerlanet.net kom med innspill, siden siden blir konstruert av meg nå så kan jeg nemlig gjøre noe med det før det blir for mye arbeid å rette det opp! =) PS; jeg er ingen grafikker eller designer, jeg kan bare kode litt! =)
 18. Kan det være et star wars spill? kom en del i den tiden
 19. Jeg har ennå ikke klart å sende PM med iPhonen min, er det flere som har merket dette? PS: er faktisk bare nå, i skrivende stund at jeg har funnet ut at det ikke har virket, skal prøve å reprodusere hva jeg gjør for slik at dere får en bedre feilraport!
 20. Min erfaring er at wc3 er ganske populært
×
×
 • Create New...