Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

jeg har funnet ut hvorfor MANGE addons er korrupte.

 

hvis du eks har atlas loot legg ALLE tillegs mappene som er med i atlas loot mappa og gjør det samma med alt og det funker fett :)

 

edit: MEN da synes de ikke i addons panelet :D

 

Som jeg har sagt sikker 257 ganger nå, slett addons folder, slett WTF folder, bygg opp UI fra grunnen. Da slipper du slike problemer og nødløsninger.

 

Selv har jeg beholdt original mappestruktur, og har ikke et eneste problem i verden (og ja, jeg bruker blandt annet AtlasLoot).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
For tiden driver jeg å sanker "completed" quests, dvs at jeg plukker opp quests, gjør dem, men leverer ikke. Jeg har planer om å vente til WLK kommer med å levere inn 25 quests. Jeg regner med at jeg vil få XP på alle disse, noen som har noen innspill?

 

tror jeg skal gjøre det samma men kansje helga før fordi kaaaansje det er en ide at du skal gjøre dailys?

Lenke til kommentar
For tiden driver jeg å sanker "completed" quests, dvs at jeg plukker opp quests, gjør dem, men leverer ikke. Jeg har planer om å vente til WLK kommer med å levere inn 25 quests. Jeg regner med at jeg vil få XP på alle disse, noen som har noen innspill?

 

tror jeg skal gjøre det samma men kansje helga før fordi kaaaansje det er en ide at du skal gjøre dailys?

Vet ikke om jeg tør bruke dailies på det - vil man få XP for det da? Isåfall vil nok jeg også ta dailies - da sanker jeg 15 quests og tar dailies på resten :)

Lenke til kommentar

Og der kom nerfen til ret :p Eller, de blir ikke implementert før Wotlk-release, med unntak av "stealthnerfen" av Divine storm. Er bare lvl 55 på min paladin, men herregud så easymdoe dette har blitt :p 2-3 shotter folk i pvp og kan lett ta to om gangen, med mindre de kiter meg ihjel, noe som fortsatt er et stort problemdesverre :( En god hunter spiser meg nok til frokost.

 

De nerfa Divine storm til physical damage og nerfer de talentsa som gir +critical strike damage til judgements og DS (Art of war og Righteous vengeance)

 

Bryr meg egentlig lite sålenge de ikke ødelegge klassen i pve.

Endret av M@R7!N
Lenke til kommentar
* Art of War -- now affects all damage done by Judgements, Crusader Strike and Divine Storm (instead of critical strike damage). Net dps should be about the same but less bursty. This change will be made before Nov 13. (Source)

Er ikke dette en buff, eller er det en nerf pga. synergien med Righteous Vengeance?

 

* Righteous Vengeance -- now applies a dot affect similar to Deep Wounds (instead of critical strike damage). This ends up being a significant buff to the ability to make up for the damage lost to Divine Storm, but is also less bursty. This change will be made before Nov 13. EDIT: The dot will NOT break Repentance. (Source)

Altså, hvilke bleeds hadde paladins til å trekke Clos/Vanish rogues ut av stealth før dette?

 

* Glyph of Crusader Strike -- now reduces mana cost (instead of increased damage on stunned targets.) We thought paladins could stack too much damage vs. stunned targets. This change will be made before Nov 13. (Source)

Veldig lite kreativt av Blizzard. Mana cost er ikke noe problem når som JotW er der. ''Too much damage?'' What? Før gav jo Judgement of Command dobbel skade mot stunned targets, mens det nå bare gir garantert crit.

 

* We also fixed a bug with Seal and Judgement of Light that could sometimes result in too much healing. (Source)

Hvis de med dette mener at de skal fikse det jævla tooltipet som sier at jeg skal få dobbelt så mye healing som jeg i realiteten får, så er jeg happy. Tooltipet sier jo nesten 500 per slag, mens realiteten er under 300.

 

Either way, ingen store forandring, så /care.

Lenke til kommentar
Hei, etter problemer med kredittkort så bestemte jeg meg for å kjøpe Gamecard istedet. Nå virker jo så klart ikke det heller. Noen som vet hva som er feil.

 

Edit: Før noen spør. Ja, jeg har skrevet riktig kode.

 

En kompis hadde samme problemet en gang, og det funket når han prøvde på en annen pc.

Endret av Swaxxo
Lenke til kommentar
Hver gang jeg legger inn gamecard er det sånn.

Jeg syntes jeg sa noe til deg for en stund siden.

 

Som involverte det at du kom til å komme krypende tilbake? Hvem har nå panikk fordi han ikke får reactivata accounten?

 

*Smask* ;)

 

Inothernews; resto shaman var interessant. Absolutt null sjans mot rogues så langt, druids (som deler stealth med rogues) fungerer fint. Vanskeligste til nå er rogues.

 

Og så klart, all form for èn mot èn. Da må jeg skade i tillegg til å heale meg selv, funker dårlig med bluegreen 568 +healing gear. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...