Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Jeg hatet de nye modellene da de kom, både utseendet og bevegelsene.

Jeg spilte faktisk med dem for ikke så lenge siden, men ga opp. De er fremdeles ikke i nærheten av den typen figur jeg satte sammen da jeg begynte å spille.

 

Straks (og om) de fjerner valget for å bruke de gamle modellene overlater jeg guildtømmene til nestemann og takker for meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ser bare ut til å få 1-2 Naval Treasure Missions om dagen. Vil jeg få fler om jeg gjør de unødvendige XP missions? (har allerede en episk flåte :p )

usikker.... selv så har jeg fått level 3 shipyard... føler ikke at det var noe mer spesielt enn nivå 2.... bare 2 båtplasser ekstra..

Lenke til kommentar

http://www.curse.com/addons/wow/weakauras-2

 

WeakAuras. Kan modifiseres i det uendelige. Perfekt til kamper hvor du må reagere rask hvis du får en buff/debuff på deg selv. Store/bråkete varslinger som kan skrus av og på og skreddersys for den enkelte buff/debuff.

 

Samt en god gammeldags ren oversikt over buffs/debuffs og hvor lenge de varer.

 

Den kan også settes opp til å kommunisere med WeakAuras til andre i raidet, og raid leaders kan sende ut kommandoer til raidets WeakAuras. Du kan også dele oppsett av enkelte buff/debuffs ved å enkelt linke de i chat så resten av raidet kan kopiere den over til sin egen WeakAuras.

 

Denne var et MUST da jeg raidet.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Noen som har noen tips om en "enkel og grei" måte å levle 42 battle pets fra lvl 10-11 til 25?  

Ca. 10-12 av dem er vel rundt lvl 20, men bortsett fra det er de low lvl. Jeg hadde i dypet av min sjel en forhåpning om at man kunne battle samme treneren flere ganger (Aki the Chosen er jo perfekt til å levle med), men det ser ikke ut til å være tilfelle. Det skal sies at jeg spiller lite og sjeldent nå, så det er nok endel basic knowledge jeg ikke innehar (derfor jeg spør om råd også...).  :)

Lenke til kommentar

AHHHHHH kan ikke noen spille 3v3 med meg?? kjenner ingen som spiller 3v3, men det er det jeg vil gjøre! add meg på Snillejon#2674 !! kan spille mage og Warrior. har 2.3k xp i 2v2...

"If you look inside the Mirror, you might find another Version of Yourself"

 

Lenke til kommentar

Må si det er ikke lett for nye WOW spillere, inkludert meg selv. For det første sliter jeg med hva jeg med å vite når og hva jeg trenger til alle tider, akkurat nå løper jeg rundt og tar slike story quest.

Vet at jeg kan joine dungeons fra level 15, men når det gjelder type gear jeg trenger osv har jeg 0 anelse.

Har hørt noe snakk om leveling gear, hva er egentlig det og hvor får jeg kjøpt det?

 

Er bare litt småfrustrenede å levle når du ikke vet hvilke muligheter jeg har når jeg levler.

Hva bruker folk addons til og hvor nyttig er det i selve spillet?

 

Koser meg meg foreløbig med questing fram til jeg vet bedre.. :wee:

Endret av SpongeFrog
Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke spilt noe WoW på et par-tre måneder, og egentlig ikke hatt noe særlig lyst til å spille, men fikk brått litt lyst igjen, mest av sentimentale grunner, og ikke fordi spillet var så bra når jeg ga meg. Har Blizzard gjort noe nytt i det siste? Jeg har ikke fulgt med i hele tatt, men synes definitivt det var fryktelig kjedelig for noen måneder siden.

Lenke til kommentar

Har lyst å spille WoW igjen. Men jeg har lyst på et nytt spill. Ut med den gammaldagse mmorpg mekanismen med 40 abilities. Et nytt World of Warcraft oppdatert til mer action orientert og moderne mmorpg mekanismer. Og ikke minst en ny spill motor som pusher ut grafikk anno 2015++.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...