Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Funnet svaret på hvorfor det er sånn

 

Fra altibox sin facebook, berører sikkert andre ISPer også:

"Det har de siste dagene vært nettverksproblemer i deler av europa, serlig tyskland og nederland hvor mange spilleservere for europa blir hostet. Både vår nettverks peering partner for europa og de berørte hostene jobber aktivt med å finne en løsning på problemet. For øyeblikket så vet jeg WoW, WoT, LoL og titanfall er noen av de berørte. Nettverket for trafikk internt i norge som vi administrerer er ikke berørt.

MVh Torbjørn"

Lenke til kommentar

Jeg har samme problemer som en del andre, har ikke fått spilt i det hele tatt på mange dager nå, utrolig frustrerende.

 

Det verste er kanskje at vi praktisk talt mister Garrosh heroic realm first (jepp serveren min er ikke helt all that) da vi ikke får raidet grunnet dette. Vet ikke om konkurrenten vår har like mye poblemer men likevel.

Lenke til kommentar

Hei igjen!

 

Jeg skal nå starte på A test of valor (samle 3000 valor points fra scratch), og tar i den anledning imot tips om hva som er den mest effektive fremgangsmåten for å få valorpoints. Tidligere har jeg ikke tenkt over valorpoints i det hele tatt, jeg tok et raid i ny og ne på grunn av gear; det var det hele. Nå er jeg i utgangspunktet ganske lei raids, etter å ha samlet 10 sigils of power og 10 sigils of wisdom. Så om det fins andre måter for å få valorpoints som er like effektive som raiding er det VELDIG fint. Noen tips? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...