Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

De nevnte under blizzcon tror jeg at hvis/når man får 90 boost ved WoD og hvis de noen gang implementerer kjøp av 90, så vil man få skills på samme måte som death knights gjør nå. Tenk ett og ett talent point og noen nye abilitys hver level istedet for at de vil få alle talents og alle spells til og med 90 øyeblikkelig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er enig i at om de skal tillate kjøp av level 90, bør det kun være tilgjengelig for de som har en 100 fra før av. Og jeg syns og de bør begrense det. Som for eksempel, du kan kun gjøre det én gang hver 3. måned eller noe slikt, slik at folk faktisk tar seg bryet med å lære om en ny klasse før de kjøper en ny en. Kanskje ikke SÅ begrenset, men i hvertfall én gang i måneden.

 

Ellers er jeg positiv til WoD, bortsett fra level cap. Syns de kunne stoppet på 95, egentlig.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

La oss kjøpe level 90 characters men sett som forutsetning man har minst en level 100 fra før. Alle som kjøper WoD får uansett en level 90 på kjøpet og slik jeg ser det er det to type spillere som gjør dette: Vi som har level 90 characters fra før, og de som på et tidspunktet sluttet å spille. Førstnevnte har ikke et umiddelbart behov for å kunne kjøpe mange nye 90s og jeg synes ikke det er urimelig å kreve av sistnevnte gruppe de i det minste levler fra 90 til 100 før muligheten for å kjøpe så mange man ønsker dukker opp.

 

Kritikere peker på alle noobsa som plutselig får tilgang til 90s men nivået i LFR er ikke akkurat skyhøyt i dag uansett. Enig som nevnt over de kjøpte level 90 characterne burde gjennom en eget type opplegg det kanskje første levelet mens man får utdelt abilities gradvis. Både her og når det gjelder hvem som kan kjøpe 90s kan man se til hvordan Death Knights ble introdusert, har trua!

 

Edit: Ellers, små nerfer på bl.a. Siegecrafter og Thok heroic, spesielt 10-mann, som pass oss som jobber på Siegecrafter 10-mann for tiden! Link!

Endret av mauricio
Lenke til kommentar

Jeg ser at det står det, men lurer fremdeles litt på hvordan han fungerer i praksis. Som det står kan jo alle reparere, kjøpe og selge ved hjelp av han, så jeg tenkte kanskje alle chars kunne ta han fram for å gjøre dette, mens bare engineers fikk bankaccess i tillegg.

Lenke til kommentar

Jeeves er et engineering item som ligger i bag'n til den som lager det. Den krever at du har 450+ for sette ut og den er ikke account-bound så kun den karakteren som lager den kan bruke den. Bytter du bort engineering vil du heller ikke kunne bruke den lenger.

 

Et alternativ er travelleres tundra mammoth som er account-bound men den funker ikke innendørs.. :-/

Lenke til kommentar

paladin healing er eineste healinga jeg får til sikkelig, men så har jeg jo å spillt holy paladin siden vanilla og fulgt godt med på de fleste updates utenom de siste. hørte dog rykter om at holy pally hadde blitt nerfet, men det virker ikke sånn så langt siden jeg healer bedre med holy pallyen en jeg klarte med både disc og holy som priest og resto som både druid og shaman. shaman var vel den bedre av de 3.

Lenke til kommentar

Kommer kanskje ann på hva du er interessert i å gjøre, for raiding er engineering bra men ikke så mye du kan lage fra alten, jeg personlig bruker mye penger på gems så jewelcrafting vil nok spare deg en del gull.

Ellers er ikke jeg stor på proffesions, har bare levlet totalt tre til max.

Endret av mauricio
Lenke til kommentar

Etter at jeg kom tilbake til wow igjen, så har jeg litt problemer med at jeg kan miste kontroll over situasjoner hvor det skjer mye på en gang. Mulig jeg bare har blitt gammel! :)

 

Jeg synes det blir litt vel mye titting på action bars, for å se hva som ikke er på cool down, og det blir mye titting på ikonene oppe til venstre for å se på helse og ressurser og slikt. Dette gjør jo at jeg mister litt oversikt over hva som faktisk skjer på skjermen.

 

Finnes det noen enkle addons som gjør dette enklere, slik at jeg slipper å måtte flytte blikket langt for å se om jeg kan kaste visse spells og slikt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...