Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Prøvde litt tanking på DKen nå, og det var langt mer utfordrende enn det var før patchen, ironiske er at diseases er så og si verdiløst når et tanker nå, det bruker for mange runes. Får se om jeg ikke reforger litt haste på gearet, det burde hjelpe.

Lenke til kommentar

Hm, har fått tilbake accounten min nå, men får fremdeles ikke til å legge til payment, må jeg kontakte en annen instans for å få ordna dette eller? Noen som har erfart dette før?

 

Greetings! The ability to add a payment has been turned off on this account. This could be due to a payment issue that is being investigated or to a permanent closure of this account (check your account status). If you believe that this could be related to a payment issue, could you please contact our Billing Support team via www.wow-europe.com/en/support/with the following information:

 

1. How many account are you paying for with this card?

2. Have you tried to enter your payment method with just one card?

3. Is your bank based in a country other than the one in which you are residing?

Lenke til kommentar

Pachen gjorde WoW jævlig kjedelig. :dontgetit:

 

Det er som regel litt "jungel" på patcher med store updates frem mot en expansion, dette gjelder forøvrig flere spill.

Ja, men dette var helt sykt. Så latterlig mye jobb de har forran seg nå. Har nesten ikke lyst å logge inn før ting er "normalt" igjen.

 

Caster buff, melee nerf, å sikkert hundrevis av store bugs.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Alt i alt er jeg fornøyd med patchen, ihvertfall som DK. Etter å ha vært dps i unholy litt mer begynner jeg å like det, selve "rotasjonen" er veldig enkel, men det handler mer om cooldowns, siden en som unholy har endel proccs/buffs en må passe på. Er ihvertfall bedre enn hva det var før.

 

Tanking føles litt "feil" nå ved AoE tanking, og det er veldig kronglete når en må tanke 3-4+ mobs samtidig, men dette vil nok løse seg selv når en blander inn litt CC. Singletarget føles threat ganske grei, og en må jobbe litt mer for å holde threat, noe jeg liker. Før å løse AoE tanking før Cata vil jeg nok enten reforge endel haste på gearet, eventuelt tanke i unholy presence (En beholder fortsatt 4% crit reduction, som holder for wotlk heroics)

Lenke til kommentar

X-Perl er en UI som du i mye større grad konfigurere enn hva Grid er.

 

Strengt tatt så er det ingen fordel med Grid fremfor X-Perl, utenom at det kommer ferdig "minimalistisk".

Dette må jeg bare si meg helt uenig i. Om du har testet Grid så tror jeg ikke du helt har satt deg inn i hvor kraftig den er bare man bruker den riktig. Grid er tidkrevende å konfigurere og kjører et plugin-system hvor hvem som helst med LUA-kunnskaper kan få den til å vise nesten hva man vil. Utseendet kan også konfigureres på utallige måter for å få det nøyaktig som man vil.

 

F.eks. på shamanen min, før patchen vel og merke da jeg må vente på plugin oppdateringer nå, kjører jeg her Grid i et eget oppsett grovt basert på et annet jeg lastet ned:

 

(Jess, rotete! Etter å ha gått på noen smell etter andre store patches som ødelegger hele driten orker jeg ikke noe særlig til UI lenger ^^)

post-134959-1287068318,0908_thumb.jpg

 

Hva alt betyr:

  • Hvit skrift under navnet er hvor mye HP som mangler.
  • Grønn skrift er mengden alle hots ticker for til sammen.
  • Rosa firkant i øvre høyre hjørne signaliserer at min Riptide løper på dem.
  • Lysegrønn firkant, øvre høyre, betyr at de har min -10% damage taken buff på seg.
  • Mørkegrønn firkant, nedre høyre, betyr at de har en poison eller fler på seg.
  • Grønn kant rundt hele betyr at de har en hot eller flere på seg.
  • Rød kant signaliserer lav HP.

Utover dette har jeg også en haug med andre firkanter og ikoner for å bl.a. vise om de targeter noe med et raid icon på seg, om de har en Well Fed buff, om de har soulstone, og noen få viktige procs eller buffs, osv.

 

For ikke å snakke om hvor mye penere Grid er enn X-Perl.

 

Dessverre er det et gedigent minus at man må vente en stund før alle får oppdatert sine plugins etter store patcher før Grid fungerer som normalt igjen, men det er absolutt verdt det.

 

over kill med all den infonen da ....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Liker ikke det de har gjort med sigils :thumbdown:

 

Jepp, jeg er enig i den, før så kunne de ha endel å si for gameplay, og det å ha rett type sigil var ofte en stor fordel, nå er de rett og slett bare en stat-slot på like linje med feks. ranged for warriors.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...