Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Blir så sykt irritert når jeg gjør random hc`s. Er alltid noen som gjør helt mongo lav dps. Ofte ligger de på under 2k. Det skal jo ikke være mulig på lvl 80. Er mange hunters som gjør 2k dps, også sjekker jeg recount og der står det at f.eks 58% av skaden dems er fra auto-shot. Da flamer jeg de i party chaten, men de får alltid mehold fra tanken(som ofte gjør mer dps enn de) eller healeren som sier at jeg skal slutte med whininga og la de være i fred. :nei:

 

Spilte også med en dk i går, han hadde masse icc gear og average ilvl var på ca 250 tipper jeg. Han gjorde 3k dps imens jeg som har ilvl 239 average gjorde 5-6k.

 

Greit nok at det er "bare" er heroics, men jeg gidder ikke være den eneste som prøver og gjøre såppas skade at det ikke tar 30 min hvert run fordi noen andre skal slacke. Det er så sykt irriterende. Samme gjelder i raids (pugs), der jeg ser mages som har mye bedre gear enn meg ikke klarer og gjøre mer enn 3k dps. Og ingen andre enn meg bryr seg.

Endret av Kjetil_90
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ah, kan se for meg at det er mye verre ja. Merker ikke så mye av at folk plutselig tar 10-20k skade av ting der da jeg alltid har HoTs på de uansett, så. Men er alltid deilig å klare noe når det blir en utfordring som krever litt av deg som healer.

 

50k druid-tanks gjør healeren min glad :love: Men kan skjønne det blir kjedelig for tanken.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Fikk en tank i HoR heroic en gang, har var i fullt PvP gear, og etter vi utallige ganger ba han skifte til tank gear fikk vi ikke noe respons. Som om ikke det var nok, så vi lite til tanking fra han, kun dps.

 

Jeg leavet gruppen etter andre wipe, ikke noe vits å bli der.

Lenke til kommentar
Isteden for å whine og sutre, prøv heller å komme med forslag om at "hey, DK, do you want to do double your damage?"

Jeg pleier og linke dps i party. Også skriver jeg "How can you do 3k dps in that gear?:S"

Også jeg får null respons, resetter recount, tar noen mobs/bosser til, så linker jeg det igjen og skriver f.eks "stopp slacking" eller noe sånt. Og da fyrer tanken/healeren seg opp, f.eks "stop with that Lucrist, we are all doing our best". Da tenker jeg bare Lol.. Jeg gjør faktisk 40% av all dmg, i dårligere gear enn de andre. Kan ikke helt se hvorfor de tror alle gjør sitt beste, da de tydelighvis ikke gjør det. De gidder sjelden og svare i chaten en gang.

 

Om de har dårlig gear så forstår jeg det, men jeg har ingen intresse av og være 30 min i en hc (da jeg kunn trenger frost emblems) når de som er bedre gearet enn meg ikke gidder og skjerpe seg.

De kan ikke forvente og bli boostet igjennom hc`s bare fordi de syns det er kjedlig. Da kan de farme badges via raids. Et run trenger ikke ta mer enn 15-20 min, men når folk er late så tar det ofte 30 min.

Endret av Kjetil_90
Lenke til kommentar

Vel, for de er det det beste de kan gjøre. De vet ikke noen bedre måte å gjøre det på.

Har selv støtt på huntere med Spellpower-gear, DKer med PvP-gear som ikke bruker disease, og lignende tragiske eksempler.

En gang fikk jeg alle mulige tragiske eksempler i en gruppe, og da bare dro jeg.

 

Men vanligvis, spørr jeg om de har lyst til å lære seg hvordan gjøre mer skade. Hvis ikke, så tenker jeg ikke mer på det. Jeg er vant med å ligge på toppen av DPS-lista uansett, både som tank og DPS.

Lenke til kommentar

Hørtes veldig "hurra" ut med kun maul og swipe.

 

Huntere med spellpower-gear gjør meg trist. Har heldigvis ikke møtt noen med det i det siste. Det er vel generelt den eneste class'en jeg tør å påstå at jeg vet litt om, så om jeg møter på huntere som gjør ekstremt mye mindre dps enn hva de skulle kunne, prøver jeg forsiktig å hinte til at jeg kan hjelpe de litt om de vil.

Lenke til kommentar
Hørtes veldig "hurra" ut med kun maul og swipe.
Tanking-rotasjonen på en Prot-paladin er nesten like avansert som en DPS-rotasjon hos Feral-druids, og det syns jeg er kjempegøy. Da må jeg faktisk streve for å holde aggro og gjøre DPS.

Druiden min bare swiper for 1.5k crits og holder aggro så lett at jeg ikke engang trenger å se på skjermen.

 

Bryr meg ikke så mye om de som ikke gjør så høy dps, verre med de som puller og tror de tåler alt, og som gjør at vi wiper noe grundig.
<10minutter Gundrak-runs er min favoritt. :) <10-pull Gundrak også.
Lenke til kommentar

Derfor jeg blir av og til litt lei av å tanke heroics. Tre dps som slacker, kanskje en som gjør det medium bra. Mange som har bra gear, men er sikkert så drit lei at de bare setter på en film og kjører autoattack. Jeg greier som regel å komme meg igjennom heroics uten noe heals, så healeren kan også slacke.

 

Men jeg må jo faktisk springe rundt og pulle alle mobsa, dpse dem ned og holde styr på dem og bruke det jeg har. 90% av alle heroics har jeg 40-50% av damage done. Merker det som ret også. Sitter med 40-50% og tar konstant agro fra mobs ( skal vell ikke så alt for masse til vist ikke tanken er veldig bra geara når jeg bruker SoC:p)

Lenke til kommentar

Gikk akkurat en Ahn Kaet, med en retripala øverst på damage, greit nok. Etterfulgt av tanken, så en DK som ikke gjorde halvparten av tanken, og en hunter med max 500 dps på boss fights, og 52 % av alle attacks var autoshot. Ikke nok med det, han stod jo da og gjorde raptor strike på avstand, mens pettet hans var på aggresive og gikk jo på alt.

 

Jeg bli helt oppgitt :huh:

Lenke til kommentar

Haha, du er ikke alene :roll: Jeg er selv healer, så slipper å gjøre 50% av damage done. Men det er like irriterende å se på hunters med ICC gear som gjør mindre dps enn en random *insert dps class* med i-lvl 200 gear.

En effektiv måte å hindre dette er jo å dra i randoms med full group fra guilden eller rls ;)

Lenke til kommentar

Er utrolig som dere syter over enkelte spillere, hva med å lage team selv med dine imba kompiser?

det er faktisk "random" du velger å spille med å må da faen meg tåle litt, hvis ikke, leave sjøl.

 

Både du og jeg vet at slike lol spillere vil alltids finnes, lite vits å rette dem ut, det vil komme nye som er likedan.

Endret av nagina
Lenke til kommentar

Får håpe ikke DK alten min støter på visse folk herfra;)

 

Jeg gjør vel 1.5-2.0 dps i random Hc's...litt bassert på hvilke HC det er og hvor buffa man er.

 

Joda..DK'en min har 3200-3300 i GS og er level 80 hehe. Masse grønt gear selvsagt og ingen gems...mest pga det ikke er gem slots på gearet;) Og også pga jeg ikek har råd til å bruke gull på alten min når jeg driver å farmer gull til å geare opp mainen min..

 

Men i går kjørte jeg 3 HC'er og jeg fikk ingen klager selv om jeg lå mot bunnen av dps'erne. Jeg gjorde så godt jeg kunne rett og slett. Vi wipet ikke noen ganger...men det kan nok skyldes at dem andre hadde godt gear, var dyktig og hyggelige folk :)

Endret av gamer73
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...