Gå til innhold

Bruk E720 eller M75


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva jobber du med, da?

Kjører bil :p, altså sjåfør..

Wehey , brum brum! :D

 

Regner med at det er mye mer praktisk å ha M75 i en car kit enn E720, da E720 er kamskjell og det da vil bli vanskelig å se skjermen. Eller tar jeg feil?

 

En annen fordel med M75 er at om du ikke bruker handsfree, snakker og kommer utfor en ulykke og mister telefonen ut av i bilen i omtrent 80km/t, vil telefonen være like hel :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg sjekket ut denne telefonen (M75) på elkjøp i dag. Det første jeg la merke til var at menyen så helt rææææva ut. Grafikken på ikonene så 5 år gamle ut, og var pålangt nær så bra som M65 sin(den var middels). Og så testet jeg kameraet. Når jeg sikte på en kompis med det, så var det utrolig uklart of kornete... til min store skuffelse. Dessuten var skjermen en del mindre enn på M65, som også skuffet meg litt.. Så jeg la denne kjapt tilbake...

 

Kan noen motbevise mine erfaringer?

Lenke til kommentar

Vel.. Desverre er mye av det du sier riktig. M65 er faktisk en bedre telefon og et bedre kjøp(selges for 798 med RK, M75 for 798 med abb) Jeg har den fordi jeg fikk den gratis..

 

Menyen er ULIDELIG treg.. Og etter å prøvd den en stund har den skrudd seg av flere ganger :( - Samsungen har aldri skrudd seg av.. (Men den har RÆVA samtalekvalitet)

 

M75 er egentlig bare en M65 hvor de har slengt inn BT og Mp3 spiller som det mest spennende nye. Adresseboken er ikke i 75-serie engang. S75 har faktisk den nye adresseboke-layouten til Siemens..

 

M75 har mye småfeil..

 

E720 har få, men de få er ganske sjenerende. (Ingen mulighet for profil, ikke vibr. + rinigng, dårlig samtalekvalitet)

 

Men alt i alt må jeg nok desverre si jeg er skuffet over M75. Men den ser seriøst solid ut :p Vurderer å lage en liten repotasje med "hvor mye tåler M75" :p Alternativt setter jeg tvillingkortet mitt i den og lar den ligger som beredskapstelefon for turer og "jobbe med fysisk-arbeid"-dager...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...