Gå til innhold

Skal ha nytt TT-kabb.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har planer om å anskaffe meg nytt kabinett innen 2 uker.

 

Jeg har sett meg ut 4 Thermaltake-kabinetter:

 

 

Thermaltake Armor Sort

 

Thermaltake Xaser Tsunami Sort

 

Thermaltake Soprano Sort

 

og

 

Thermaltake Shark Sort

 

Jeg syntes alle ser gromme ut :yes: ... Derfor lurte jeg på om noen av dere har noen erfaringer med noen av kabinettene, som f.eks. bråker de mye? Er noe spessielt dårlig med de ? osv.

 

Takker for alle svar! :thumbup:

Endret av -eH-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Søk etter tester eller lignende på google.

Eller her på forumet etter f.eks "Thermaltake Armor", "Thermaltake Soprano" osv.

Jeg hadde nok ville valgt Tsunami kabinettet, men uten vindu. Syns det er penere da.

 

Edit: Velkommen til forumet :)

Endret av Moltrez
Lenke til kommentar

Hei, jeg har Thermaltake Soprano. Det er meget flott å se på og det er praktiskt. Det koster heller ikke all verden. Men må innrømme armor er mere fristende, jeg vet det er superdyrt men det er superkjølemuligheter for de som ikke benytter vannkjøling men vifter...

 

Hilsen u know ho :D

Lenke til kommentar

Ja har sett en del på armor, man kan ha 2 120mm i fronten (den ene følger med) og det syntes jeg er ganske bra, så holder diska seg i allefall kalde :)

 

Men det er dyrt og tungt.. Men jeg får bare spare litt lenger, så tror jeg at jeg går for armor, hvis ingen har noe negativt å si om det da? :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg har både erfaringer fra TT Tsunami og Shark kabinettene. Tsunami kabinettet er kanskje ikke laget av beste kvalitet. Front døra sitter ikke spesielt godt fast, samt lokket på toppen som skjuler USB, lyd og firewire kontakter sitter veldig dårlig, samt er laget av billig plastikk.

 

Shark kabinettet er noe tyngre, men til gjengjeld bedre noe bedre løsninger og mer solid bygget opp. Shark kabinettet er for øvrig noe større enn Tsunami kabinettet. Ulempen med kabinettet må være nettingen i sidedøren som slipper ut unødvendig støy, samt samler støv. Kabinettvifta i fronten kan komme borti døren av og til, problemet løses ved å feste den på nytt.

 

De medfølgende TT-kabinettviftene i begge kabinettene er ikke spesielt stillegående, jeg vil anta et støynivå på nærmere 30 dB(A)+

 

Løsningen vil være å investere noen kroner i en viftestyring, eller bytte ut kabinettviftene. Det første vil nok være mest økonomisk.

 

Ettersom at TT Soprano kabinettet er basert på Tsunami, men med billigere løsninger, ville jeg ikke valgt dette.

 

Jeg gir deg ikke noe sikkert svar på hvilket kabinett du burde velge, men slik jeg ser det vil Shark, Kandalf eller Armor gi deg mest valuta for pengene. Selv synes jeg Shark ser penest ut av de tre sistnevnte.

Endret av azone
Lenke til kommentar
Løsningen vil være å investere noen kroner i en viftestyring, eller bytte ut kabinettviftene. Det første vil nok være mest økonomisk.

 

Eller kjøre viftene på 5V som jeg gjør. Ingenting bråk da... :innocent:

Å ja, filteret til vifta i front "skraper" borti selve viftebladene. Løsningen er enten å pusse ned filteret eller å ta av filteret. Ingen problem! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...