Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Hva med å arrangere en HW-pokerturnering på et privat bord v/unibet f.eks?

 

Gjerne buy-in på 30-50$

 

Vi kunne alternativ dra en tur til Danmark å spille offisielt på en turnering.

Har drit lyst til dette, men vil ikke reise som eneste spiller.

 

Begynner å bli lei av å spille turneringer på nettet for å vinne småpenger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hater uflaks!

 

Spilte på en turnering (turbo) med 150 deltakere. Top 14 ble betalt. Tilslutt var det 3 bord igjen og jeg fikk BB og SB på forholdsvis 1500/2000. Overlevde denne selv om det ble fold da 2stk tok all-in. Han ene ble slått ut og det gjennstod 20 spillere.

 

Jeg ble da flyttet over til et annet bord. Jeg fikk selvsagt BB med engang der. Dermed ble det 3500 i chip kastet ut og jeg tapte.

Lenke til kommentar

6.plass i omaha turnering :) (212ppl 11$, finaletable paid)

 

Tror kanskje jeg spilte siste hånden litt feil.

 

KK10 2 spar, ein som har raist mye raiser meg på BB, til 7750, (1500/3000), jeg kunne kanskje raiset det meste, pot, men valgte heller å reraise til bare 15k... tror det var feil av meg. Satt da igjen me 26k .. så og si pot committet da, 35k eller noe i potten... Floppen kommer Q-8-7 ... better ut 11k... får repush, caller da.. han viser Q762...

 

Skal sies at jeg ikke er best på PLO, men føler jeg spilte den feil. Grunnen til at jeg raiste 15k preflop, var å gi meg selv sjansen til å folde KK dersom han repushet... men ville uansett blitt vanskelig mot han... forstår også callet hans preflop, da jeg ga han gode odds til å se flopp.

Lenke til kommentar
Ok så da skal jeg endelig overføre litt penger til Pokerstars, og så kommer denne loven. Hvordan får jeg overført fra min helt vanlige postbankkonto?

 

Har nå Neteller account, men må jeg oppgradere den for å ta ut penger senere?

 

IBAN number is invalid, hva skal jeg gjøre? Har det noe å gjøre med at jeg har postbanken leve ung?

 

Trenger svar ASAP

 

EDIT: Fikset. Har nå Neteller account med withdrawal. Så da får jeg vel spilt om 10 dager eller noe sånt siden jeg må vente på deres small deposit, og så må jeg sette inn penger på neteller, og så til Pokerstars.

Endret av Wisbatov
Lenke til kommentar

Spillte poker i dag for ganske store summer. Var mye gøy som skjedde!

 

Vi var 14 stk som spillte turnering (hjemme hos han ene) med kr.200 i buy-in og 100 i addon/rebuy den første timen. Etter den første timen hadde 8 av 14 tatt rebuy/addon, så potten var totalt på 3600.

 

Uansett, gikk helt ok, helt til jeg hadde uflaks et par hender og spillte dårlig en stund. 4-5 stk hadde allerede røket ut, og jeg hadde totalt ca. 500 chips igjen (blinds 100/200), så jeg måtte jo satse litt for å komme med i spillet igjen, og ikke bli spist opp av blinds. Jeg får 4, 9 i spar, og går all-in og satser litt på å enten stjele litt blinds eller vinne på flush. En caller, og viser A8 i spar, altså høyere flush. Så kommer flopen: 4, 4, 4, og jeg sitter der med firs med firere etter flopen! :D

 

Da hadde jeg altså doblet og ca. 1100 i chips. Folder en gang, men har fortsatt lite, så får jeg A6. En går all-in, jeg og en til caller. Tredjemann har KQ i hjerter. På flopen treffer jeg en A, så har par i ess, og leder. Det kom også en hjerter. På turn og river kommer det selvsagt to hjerter til, så han so hadde KQ, fikk flush, og jeg var ute. Litt kjipt, men tross alt tredje gangen jeg spiller poker noe mer seriøst enn på mobilen mot datamaskinen, så er fortsatt newb, men syntes jeg spiller helt OK.

 

Men var artig å få firs med bare firere på flopen! :p

Endret av Zeke
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...