Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha.. Nei, då sit eg nok i Las Vegas med buy-in på 10.000 $ (om ikkje meir) ;). Er kjipt å gamble med pengar når du byrjar å tenke over alt det andre dei kunne ha gått til (f.eks. skjeta dyr bensin). :p

 

Tatt frå pokerstars:

Currently, real money deposits into your poker account are accepted in several ways shown below. Minimum deposit across all options is $10 (unless otherwise stated).

Så eg kan med nød ty til pokerstars då :p

Endret av aspic
Lenke til kommentar
På betsson er minimum å sette inn 100 NOK, og der er det sit'n'goes shorthanded stadig vekk. På de limitsa jeg spiller, så er det maks 3 minutter venting før det starter en ny.

Sit'n'go ja.. Eg er ute etter dei litt større turneringane. Er det mange slike på betsson? Evt. 1-10k GT osv.

Lenke til kommentar

Når jeg spiller poker så er det sykt stor forskjell på livepoker og nettpoker. (Pengemessig) På internett spiller jeg for mye mindre enn det jeg vanligvis spiller for mot pokerkompisser. Når vi spiller live spiller vi cashgame og buyer inn for minst 500 kr + rebuys så potten pleier alltid være oppi 5000-9000 utifra hvor mange vi er.

 

Mens på nettpoker har jeg evt. en stack på 50 dlrs som går litt opp og ned. Legger inn av og til når jeg har taper en stor pott. Har liksom aldri spart opp en stack, da har jeg evt. tatt dem ut.

 

Hvordan spiller dere live/cash? Vi spiller som regel med 5/10 kr small/big blinds.

Lenke til kommentar

På nett spiller jeg NL50, som ikke er så langt i fra hva vi spiller live. Vi spiller 1/2 live med tak på 200,-. Er til tider å besøker lag som spiller 5/10, men der er det så løst at det er bare å vente på stål, for så å klemme til.

 

Bankroll på 800$ på nett, mens reallife tar jeg fra lommeboken. :)

Lenke til kommentar

Reallife spiller jeg oftest med en gjeng på 5-6 stk, vi er ganske unge stundenter, (og mange av de er veldig gjerrige ^^ ), så buyin er ofte rundt 100 kr. Av og til 200 kr. Potten pleier å ligge på 5-600 kr, ikkje spesielt mye altså.

 

Vi kjører ofte blinds på 10/25 og høyner hvert 20 minutt. 10/25 -> 25/50 -> 50/100 -> 100/200 osv. Slik at det går litt fortere når folk blir slått ut og ettpar sitter igjen med enormt mange chips.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...