Gå til innhold

Den store Nintendo Revolution tråden!


Hva er dere mest spent på angående Revolution?  

211 stemmer

  1. 1. Hva er dere mest spent på angående Revolution?

    • Kontrollen
      121
    • Maskinvaren
      17
    • Lanseringstitlene
      22
    • Onlinesystemet
      10
    • Mulige medier
      2
    • 3. part bakoverkompabilitet
      21
    • Andre muligheter og spesifikasjoner
      17


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rare er ikke det samme som før...Talentet har stukket av, og kan ikke si de gir ut særlig mange spill. Men skal ikke bashe Rare...Har mange gode minner fra de fra nintendo-tiden.

Uansett ble det rapportert at Iwata skulle snakke på TGS i år. TGS er Tokyo game show. Nintendo skulle visstnok ikke ha stand på showet, men kanskje Iwata røper noe om revolution?

Lenke til kommentar

Vil ha en skikkelig oppfølger til Donkey Kong serien på SNES! Likte ikke DK64, ble så mye dall, mange figurer o.l. Og så vil jeg ha et Lylat Wars (Starfox) spill, da det på GC er veldig dårlig etter det jeg har hørt. Lylat Wars var et av de spillene jeg spillte mest på N64

Lenke til kommentar
Nintendo har visst rekordlav omsetning for tiden, men er den eneste av de tre konsollene som går med overskudd likevel.

 

Synes likevel denne kommentaren fra Slashdot var morsom... :)

 

http://games.slashdot.org/comments.pl?sid=...75&cid=13192974

:!:

 

Jeg lo da jeg leste det, du hadde virkelig rett. Den artikkelen var faktisk ganske morsom. Han mener vist at å sende Nintendo inn i maskinvarekrigen sammen med de andre vil redde firmaet. Om Nintendo hørte på han fyren der ville de gå i døden.

 

For det første, det er jo nettopp det med at MS og Sony holder ved det samme. Altså kommer vi til å få alt den samme gamle skiten til neste år, bare med oppdatert grafikk. Er det noe å skryte av da? Er faktisk noen som ønsker de samme spillene bare i oppgradert grafikk gang på gang, med det samme gameplayet?

 

Det er jo slik det har endt nå. Det at Nintendo faktisk tar et steg i ukjent retning er noe alle burde respektere. Nå får vi kanskje litt nytt gameplay, helt nye type kontrollere. Hva mer kan man ønske seg? Kanskje kommer det nå spill som ikke helt spiller på det gamle?

Lenke til kommentar
Noen som vet Release daten ??

Det har ikke kommet noen ennå, men Revolution skal komme etter PS3 (og Xbox 360?).

Stemmer det. Revolution vil ifølge rykter komme litt etter E3 i 2006. Det er dermed litt mindre enn et år igjen. Xbox 360 skal vistnok komme til julesalget, mens PS3 skal komme litt før Revolution.

Lenke til kommentar
Nintendo har visst rekordlav omsetning for tiden, men er den eneste av de tre konsollene som går med overskudd likevel.

 

Synes likevel denne kommentaren fra Slashdot var morsom... :)

 

http://games.slashdot.org/comments.pl?sid=...75&cid=13192974

Hehe :) Eneste jeg syntes stemte litt var hans klaging på fanboys (selv om det gjelder alle konsollene) og 3d-partsutviklere. Men, akkurat det er jo inget problem, det er det man har x-box/ps til.

 

At folk her kan si: "Altså kommer vi til å få alt den samme gamle skiten til neste år, bare med oppdatert grafikk. Er det noe å skryte av da?" er for meg uforståelig. Den angivelige gamle skiten har jeg hatt mange gode timer med. At den kommer i bedre grafikk er greit for meg. At Nintendo går nye veier er også greit for meg. Det siste er helt klart mye mer spennende, og et riktig skritt for utviklinga i industrien. Jeg har og hadde mange gode timer med Nintendo. At jeg fortsatt vil ha en oppfølger til Metal Gear Solid, med bedre grafikk eller ikke, er vel ikke veldig rart av meg?

 

Poenget mitt er at det koker ikke ned til hvilken konsoll vi spiller på, men at vi har det gøy når vi spiller på den. Det har jeg hatt på xbox, gamecube, og ps2. Jeg vil garantert ha det på 360, ps3 og revolution også.

 

At revolution ser mest spennenede ut, er et faktum. Jeg gleder meg!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Nintendo Revolution kan bli skikkelig avduket på fredag kl. 11 Japansk tid! 03:00 Norsk? :blush:

 

Dersom dette stemmer kan vi endelig få sett den mye omtalte kontrollen, nye Mario 128, forhåpentligvis også flere titler. Sansynligvis også Revolutions "endelige" utseende. Håper også på noe specs. For comparsion, men dette er ikke så viktig. Btw. Håper de lager en versjon som kan minne om denne, retro feelingen gikk sky high på meg da. :thumbup:

 

NESREV.jpg

 

Link:

http://www.dagbladet.no/weblogg/spill/?sho...d=7002000000431

 

Edit:

Beklager rotete oppsett på tekst fra min side. Var litt rush dette innlegget.

Endret av alaruz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...