Gå til innhold

Bleach anime-tråden [Spoileradvarsel]


Anbefalte innlegg

Her kan du diskutere anime-serien Bleach.

Ser du Bleach? Kva er din favorittkarakter? Di favoritthending? Osv. :)

 

Personleg er min favorittkarakter Ichigo eller Ruki. Favoritthendinga mi må være når Ichiho "slo" kapteinen i ellevte squad. (Kjem ikkje på kva han heiter no)

 

Berre kom med vidare tema som tråden kan handle om!

 

Det er lovleg å komme med spoilerar, men då MÅ ein skrive det under spoiler-modus.

 

Dvs. slik:

[ spoiler ]

Tekst tekst tekst

[ /spoiler ]

 

Eksempel:

 

 

Tjohei

 

 

Kom gjerne med forslag til fleire stadar :)

 

Intro til Bleach, og kva det er:

 

<span style='font-size:21pt;line-height:100%'> Bleach </span>

t_113830423i_b51bm_e9703fa.jpg

Kurosaki Ichigo er en 15 år gammel gutt som har en evne se spøkelser/ånder. På grunn av hans evne, får han møte en kvinnelig Shinigami (death god) kalt Kuchiki Rukia. Får å redde hans familie og venner fra uønsket sjel-etere ånder (Hollow), overfører Rukia hennes Shinigami krefter til Ichigo. Da Rukia påtar seg en menneskelig form, må de sammen løse mysterier hvor ånder og Hollows er involvert. Det blir sendt 2 Shinigamis fra åndverdenen får å hente Rukia å forklaring er at det er ulovlig å overføre Shinigami krefter til mennesker og Rukia har overskredet fristen får å bli i den menneskelig verden. Etter at hun blir dømt til døden får å ha brutt lovene i Soul Society. Ichigo bestemmer seg får å dra til Soul Society får å redde henne og få henne tilbake.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Characters: </span>

 

Ichigo Kurosaki:

f_untitled4i_b51bm_4991329.png

Rukia Kuchiki:

f_untitled3i_b51bm_fa1a57d.png

Orihime Inoue:

f_untitledi_b51bm_ac00150.png

Yasutora "Chad" Sado:

f_untitled5i_b51bm_216954e.png

Uryū Ishida:

f_untitled2i_b51bm_a419b11.png

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Shinigami:</span>

 

Shinigami (Kjent som Soul Reapers i den Engelsk manga og anime). De består av åndelig materie og ikke sett eller oppdaget på i noe måte ved normal mennesker. Deres rival er den "Hollows".

 

Shinigami bruker "Soul Slayers" (zanpakutō) og "Demon Arts" til å slåss.

 

Når kaptein- eller løytnant-rank shinigami reiser til den menneskelig verden,blir deres kraftnivå begrenset til 20% av deres vanlig styrke får å unngå unødvendig innflytelse eller kaos. De spør "Soul Society" for tillatelse «løfte grensen» om de utløser deres full kraft mens de er i den menneskelig verden.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Hollow:</span>

t_Hollow2i_b51bm_7f277ca.jpg

De er ond ånder som holder til i Hueco Mundo. Som shinigami, er også "Hollows" laget av åndelig materiel, og blir ikke oppdaget av vanlige mennesker, og bruker deres innvendig åndelig kraft til å slåss.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'> Quincy: </span>

t_Quincy28Bi_b51bm_54328be.jpg

Quincy var en stamme av mennesker med spesielle krefter som en gang slåss mot "Hollows". Våpenet til en Quincy består av åndelig energi til får å drepe dem. Når en Shinigami slår dreper en "Hollow", renser den "Hollow'ens" ånd og vasker borte "Hollow'ens" synder, og tillater sjelen å dra til Soul Society. Quincy sin teknikk får å drepe "Hollows", renser ikke ånden, men ødelegger den helt.

 

Quincys metode å drepe en "Hollow" på, kan ødelegge balansen i universet. fordi når sjeler ødelegges, kan ikke antall sjelene som går inn i og forlater Soul Society forbli like. Denne faktumet førte til at shinigami utryddet alle Quincy's ca 200 år før hovedstoryline. I tillegg til Uryu Ishida, er det en Quicny til i verden, Ryuken Ishida, hans far.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Bount: (Fillers only) </span>

 

Bounts er som Quincy's, en gruppe av menneskelig vesener med spesiell evner. Ulik Quincy, som dreper "Hollows", fortærer Bounts sjelene til mennesker får å overleve. De også avviker fra Quincy ved at når de eter sjeler, så tillater det dem til å leve for århundrer. teoretisk, en Bount lever for evig. Men Bounts har en streng regel. De kan fortære bare sjelene til de døde, den siste gruppe av Bounts valgte å fortære levende menneskers sjeler sånn at de kan gjøre dem selv sterkere. Hver Bount bruker en «dokke» i kamp, en type av fortrolig, og vær dokke eier sin egen spesielle krefter. Hver dokke er enestående, liknende til zanpakuto.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>The Vizards</span>

t_433pxBleai_b51bm_e1b22dc.jpg

Kjent som «Masked Soldiers». De er en gruppe av shinigami i anime og manga serien som har fått tak i «hollow powers». Vizard er opposisjon til arrancar. De er shinigami som fått Hollow krefter, mens arrancar er hollows som har fått shinigami krefter.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Arrancar</span>

t_Espadai_b51bm_0fc83ff.png

En arrancar er en hollow som har fjernet masken og oppnådd shinigami krefter. Få hollows har potensiale til å fjerne deres masker. Aizen er i stand til å kunstig skape en arrancar med "Orb of Distortion", som også gir den ny arrancar mere krefter.

 

<span style='font-size:21pt;line-height:100%'>Bleach: Memories of nobody</span>

 

t_Bleachpostem_6c27ff3.jpg

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Characters:</span>

 

Senna:

 

t_sennam_8373cbb.png

 

Senna er en ung kvinne som blir møtt av Ichigo og Rukia i den virkelig verden. Det viser seg at hun er en shinigami, men når betvilt, nekter hun å si sin identitet og unngår deres spørsmål angående hennes squad's oppdrag. Senna bruker en standard shinigami uniform. Hennes zanpakuto, kalt Mirokumaru, tar formen av et spyd når utløst, og har kraften til å skape og styre tornadoer.

 

Ganryu:

 

t_ganryuum_c3c0382.png

 

Ganryu er lederen av gruppen som kaller seg selv «The dark ones» og driver å forfølger Senna. Senna er nøkkelen til hans planer, siden hun er ansvarlig for den første rift mellom Soul Society og den virkelig verden.

 

The dark ones:

 

The dark ones er en gruppe av ånder som bruker «blanks» som "drivstoff" til deres evner. Ved å bruke Senna, håper de på å få den mennesklige verden og Soul Society til å kollapese sammen på hverandre.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Plot summary:</span>

 

I Karakura By, dukker det opp uidentifiserbar ånder kalt «blanks». Mens de forsøke eliminere disse merkelig sjelene, møter Ichigo Kurosaki og Rukia Kuchiki en shinigami ved nanet Senna, en mystisk shinigami som slår dem ut rimelig fort. Senna er unnvikende om hennes squads oppdrag, pga dette følger Ichigo etter henne mens Rukia prøver å finne ut hva som skjer.

 

Imens, i Soul Society, blir den virkelige verden reflektert i himmelen. Pga dette blir Toshiro Hitsugaya og Rangiku Matsumoto sendt ut for å etteforske. De møter opp med Ichigo i den virkelig verden, som har mistet sporet av Senna. De diskuterer begivenhetene i Urahara's store, hvor Urahara forklarer grunnen for disse merkelige forekomstene. Imens han holder på å forklare, en en sjel fanget mellom de to verdene noe som forbinder dem sammen.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Bleach: The DiamondDust Rebellion.</span>

t_BleachDiamom_ba6b916.png

 

When an artifact known as the "King's Seal" is stolen during transport from Soul Society, Tōshirō Hitsugaya is assigned to retrieve it. Tōshirō goes missing after a battle with the thieves, leading Seireitei to suspect him of treachery. They order his immediate capture and execution. Unwilling to believe him capable of such a crime, Ichigo Kurosaki, Rangiku Matsumoto, Rukia Kuchiki, and Renji Abarai set out to find Tōshirō and clear his name.

 

Meanwhile, Tōshirō is still searching for the thieves, and stumbles upon a dark secret involving a shinigami long since dead.

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'> Nyttige linker </span>

 

Bleach - Wikipedia - min kilde

Bleachportal

Bleach7

 

Tusen takk til Luchy som skreiv introen, og som også har skrive den oppdaterte introen (2. feb -07) I tillegg har han skrive litt info om Bleach: Memories of Nobody :)

Endret av Dotten
Link til nedlastingssted for serien er fjernet.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Bleach er den beste serien jeg følger med på for tide, digger den. :love:

Men følger bare med på anime'n da, leser ikke manga'n.

 

Gleder meg til ep. 41! :green:

Lenke til kommentar

Digger Orihime! Sinnsykt tidi til tider, litt dumt at det har vert litt lite av henne de siste episodene :(

 

Bleach går vel under noen av de beste animeene jeg har sett :)

 

Gleder meg til 41 også..

 

Tror dere den blir lisensiert? Hvor mange episoder tror dere serien kommer til å bli? Serien har potensiale til å holde på like lenge som Naruto er kommet nå syntes jeg.

Lenke til kommentar

Bleach kommer garantert til å bli lisensiert, det er bare et spørsmål om tid.. Garantert.. Mangaen er vel nettopp ferdig med Rukia-archen om jeg ikke husker feil.. og den har begynt på en ny arch nå.. Så hvis animen følger mangaen har den potensiale til å bli sånn rundt 80-100episoder eller mer sikkert..

Lenke til kommentar

Bleach er bra ja, men har ikke sett lenger enn episode 35.

Er det noen steder man kan laste dem ned uten å bruke Bit-Torrent?

Ichigo er jo best da. Likte scenen når han drepte Arabi Renji. Husker ikke helt navnet, så er sansynligvis feil. Det er han som Ichigo sloss mot en gang litt tidligere iserien.

Lenke til kommentar

yay. enda en bra anime tråd :D

 

Favoritt person= Ichigo (på grunn av det uber tøffe sverdet)

 

Liker egentlig alle, men noe med personligheten og som eg nevnte det tøffe sverdet :!:

 

Hvem kan ikke like lille kattepusen (som eg aldri klarer å huske navnet på :hrm: ) og så klart Kon med sin personlighet :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

 

Hvem kan ikke like lille kattepusen (som eg aldri klarer å huske navnet på :hrm: ) og så klart Kon med sin personlighet :)

Yoruichi heter vel kattepusen, men i ep. 41 før du se hvem det egentlig er. ;)

 

Her er forresten en veldig fin side for bleach, oppdateres ofte også. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...