Gå til innhold

Kommentar: BIOS til besvær


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg hadde akkurat samme historien gående her for en uke siden. kasta meg ut i det og la min kjære barton 3200+ på hylla kjøpte en amd 64 3800+ og ett 939 bord fra MSI.. alt var dødt som i graven. jeg forsøkte med flere typer 3200 minnebrikker og til slutt satte jeg inn en gammel pc2100 brikke.. og det funka. da støtta ikke bordet cpu'en, den ble satt opp til 1400mhz, og heller ikke hyperX eller corsair twinx brikker med den originale biosen..

 

bra innlegg.. greit å få litt hva den enkle, men akk så banale, datahverdagen.

Lenke til kommentar

Samme problem her. A8N-e eller hva det nå heter HK.

 

trodde det tok lengre tid å få tilsendt bios fra produsent. Så sa duden på komplett at det ville ta ei uke inkludert post til fra. De mottok pakken på torsdag. i dag fikk jeg mail om at det arbeida med det... =( jaja. regner med at maskina er oppe å går innen august da ;p

Lenke til kommentar

herre gud.. Denne "artikelen" var jo verken morsom eller lærerik! Hvor mange ti talls tusen her i landet som har måtte sende inn hk pga feil? Jeg har personlig sent inn 3-4 hk med bios feil!

Dette må være noe av det mest useriøse jeg har lest på hw.no! Om dere ikke har noe å skrive om så gi f... i å skrive noe!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...