Gå til innhold

Blir jeg lurt av min ISP?


Anbefalte innlegg

Har igjen problemer med de jeg kjøpte web plass av. Så fort det er mye nedlasting så blir linjen suuuuper treg og kappet på en lav hastighet. De NEKTER at de har gjort noe, men nå har det tatt kaka. 4kb/sec har de kappet meg på. De nekter og sier feilen er hos meg. Nå vil jeg ta og vise dem at andre også får det.

 

Kan jeg forlange kr tilbake fra www.itpays.no for dette?

Kom gjerne med linker til andre som selger web plass til en billig penge. Trenger sårt litt hjelp til og finne et seriøst webfirma.

 

 

(kan være jeg har feil) men test linken under "bare en mp3 fil" og se hva du får i hastighet. Send meg gjerne en PM eller mail.

http://www.sjesk.com/test.mp

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begynte raskt , samme som sub1343, for så å gå sakte nedover til den havnet rundt 40. Sitter med 4mbit inn her jeg sitter nå.

 

Hva mener du med "så fort det er mye nedlasting"? Du kan jo ikke forlange at de skal tildele din site ubegrenset båndbredde vel?

Endret av talisar
Lenke til kommentar

Så fort det er mange besøkende og mye nedlasting fra sidene. Er det mer enn 3-400 besøkende og 7-8gb nedlasting pr dag så virker det som de struper linjen. Skjønner de hvis andre klager pga vår side tar mye bunnbredde, men da kan de i det miste si ifra og ikke prate tull...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...