Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Min 86' VW Golf II, Solgt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm ja har hørt om disse corrado setene, hadde vært NAJS med skinn interiør, men har også hørt det er endel jobb med å få dem inn?

 

Høres ut som bilen din blir bra :) Link til prosjekt? Ser du har eldre dører også, tenkt på å bytte dem ut, eller liker du dem sånn?

 

Bestilte meg også hvite instrumenter, men avbestilte igjen da jeg fant ut at jeg skulle drøye litt med det. Til sommerferien ihvertfall, er vel litt knot å få de inn?

HVOR bestilte du det forresten?

Lenke til kommentar

Ja, jeg har corradoseter, kan ta bilder og legge dem ut iløpet av dagen jeg :) Ja, har gamle dører, men har også 90-dører liggende. Men de mangler lakkering, ville sett litt dumt ut med røde dører på en hvit bil :p

 

Jeg bestile de hvite instrumentbakgrunnene på www.autospar.no, der bestilte jeg også de sorte frontlyktene. Men tar litt tid før jeg får de, de hadde ikke inne på lager akkurat nå...Der er det veldig billig også :)

Endret av kennense
Lenke til kommentar
Zemtex: Flott den bilen der, men syns den fronten/grillen du hadde ødela hele utsendet til golf. Litt for spesielt...

6092485[/snapback]

 

Nu vel, smak og behag! Har den grillen selv, og er egentlig ganske fornøyd! Vinkelen på bildet lyver litt. Alu-gitter delen av grillen er litt høyere enn det ser ut til på bildet, det er bare lista over som er skrånet ned over gitteret og som ser litt massivt ut når du tar bilder "ovenfra". Syggen er heller ikke så heldig.

 

Men smaken er som baken osv.. :)

Lenke til kommentar

Ja, valgte en liten antenne-mek. Knallfornøyd med den! Trenger bare en litt kortere antennepisk, bilen ser litt radiostyrt ut nå. :p

 

I tillegg valgte jeg å lakke HELE fangern. Var så få som hadde gjort det, så jeg tok en råsjans og prøvde! Syntes selv det ser bra ut forran, og helt rått ut bak! Lot leppa være svart da, kjører på elendige veier her, så skraper nedi overalt! Tør ikke tenke på åssen det hadde gått med senk.. Måtte hatt ny leppe hver uke.

 

post-87381-1147767557_thumb.jpg

 

EDIT: Skriveleif

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...