Gå til innhold

Spillverket.no: Battlefield 2-server i regi av Gamer.no?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kansje servere med ulike stadier og, slik at de som bare vil ha det litt morro og ikke er så flinke og gjør mange feil, kan ha en server mens de bedre på en anen. Og kansje en mitt i mellom?

 

edit: glemte strenge regler slik at ingen mobber i noob serveren. Eller ikke noe sted egentlig. Altså ikke noe fjortissserver.

Endret av Åsmund
Lenke til kommentar
kansje servere med ulike stadier og, slik at de som bare vil ha det litt morro og ikke er så flinke og gjør mange feil, kan ha en server mens de bedre på en anen. Og kansje en mitt i mellom?

 

edit: glemte strenge regler slik at ingen mobber i noob serveren. Eller ikke noe sted egentlig. Altså ikke noe fjortissserver.

Til h***** med 14iz zervere :evil:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Denne tråden er på ny aktuel pga. at Gamer.no har begynt å se på folk til å drifte BF2 servere. Mer kan leses på Gamer.no.

 

Tror dette kan bli bra, men tror Gamer.no kommer til å slite med det store spille miljøet hos battlefield.no.

 

Men gleder meg :)

Lenke til kommentar
Tror dette kan bli bra, men tror Gamer.no kommer til å slite med det store spille miljøet hos battlefield.no.

Hva er det vi vil slite med? Konkurranse? Vi skal jo ikke ta opp konkurransen med noen som helst. Vi skal kun levere en god og populær spillserver til glede for leserne våre og andre norske spillere. Det er det eneste vi er opptatt av, og det tror jeg vi skal få til.

 

Men vi tar gjerne imot konstruktive innspill som kan hjelpe oss å lage gode spillservere, i stedenfor innspill som "dere vil slite". Hva må vi gjøre for at akkurat du skal bli fornøyd? Hva kjennetegner en god spillserver? :-)

Lenke til kommentar

For det første er jeg ikke sikker på om dere bør satse på ranked servere. Da kommer serveren til å bli fyllt opp av amerikanere og andre utenlandske folk, altså blir det et lite norskt miljå på serveren(e) dere hoster.

 

Om dere kunne funnet en filtermetode som gjorde at bare oss i Norge og eventuelt skandinavia fikk lov til å joine serveren(e) deres så hadde det gått med ranked server. Om dette ikke er noe dere kan ordne ville jeg nesten satset på 2 servere uten ranking, og en med?

Lenke til kommentar
Hva skjedde med CS Source-serverene til Gamer.no? Hvorfor ble de lagt ned?

Fordi vi ikke hadde kapasitet til å drifte dem selv, og de ble derfor ikke så godt vedlikeholdt som vi ønsket. Vi vil se på muligheter for å kanskje dra inn ekstern hjelp på sikt, slik vi nå jobber med for Battlefield 2.

Lenke til kommentar

En bra spillserver for meg er laggfri (20-30 ping), gjerne en 2-3 servere som er spesialisert på ulike ting (slik som battlefield.no har (men det er kanskje uaktuelt for dere, grunnet drifting/penger, osv)), og ingen slitsomme folk (idioter på godt norsk). :)

 

Altså, gi meg en server med bra ping, uten lag og fri for idioter tror jeg at jeg har funnet meg en ny server. :)

Endret av HeavenHell
Lenke til kommentar
For det første er jeg ikke sikker på om dere bør satse på ranked servere. Da kommer serveren til å bli fyllt opp av amerikanere og andre utenlandske folk

En streng ping-grense fixer vel det? Grense på 75 f.eks, da sliter f.eks tyskere med å komme inn.

glemte strenge regler slik at ingen mobber i noob serveren. Eller ikke noe sted egentlig. Altså ikke noe fjortissserver.

Er det så mange som mobber da? Må regne med å få litt kjeft om du driter deg helt ut, hvordan skal du ellers lære ? ;)

Og er du commander bare for artilleriet.. :mad:

Lenke til kommentar

Om man skal ha en god server bør man ha et aktivt moderator/admin team. Utrolig plagsomt når folk ødelegger for spillet og man får ikke gjort noen ting fordi det ikke er noen til å ta seg av det. BF2 har vel votes?

 

Man må få lagt opp regler, Basecamping er den aller viktigste reglen, få gjort det klart at basecamping ikke er tillatt om det er capture points de ikke har tatt, når alle capture points er tatt kan de selvfølgelig angripe base.

 

Stjeling av kjøretøy og "taxi", stjeling av kjøretøy når en reparerer f.eks. Taxiing er når man tar en bil eller noe annet for å kjøre fort til flyplassen eller et annet sted for å ta et annet kjøretøy.

 

Regler mot spamming og andre slike ting er en selvfølge.

 

De serverne som blir populære og får en solid og fast besøksgruppe vil være en server der det er orden. I begynnelsen vil det sikkert være en del idioter som skriker og lager bråk fordi de har blitt bannet, men dette vil gå ned etterhvert som de blir luket ut.

Lenke til kommentar

Et problem med basecamping er at Radar osv står inne i base. For å ta dem må en inn i base. Så en basecamp regel bør ha høg terskel.

 

Og taxiing.. visste ikke at det var problem før du sa det nå. Er det et stort problem ?

NO, PLEASE, KEEP TALKING. I STILL HAVE A FEW BRAIN CELLS LEFT THAT YOU HAVEN MURDERED WITH STUPIDITY.

hehe, skrivefeil. :D

Lenke til kommentar

Det at rankede servere blir fylt opp med amerikanere og andre kan løses med en pinglimit , men en pinglimit på 75 hørtes lite ut da det finnes masse folk her i norge også som kan komme over det , 100-120 ville vel være mere normalt .

filtermode slik at bare nordmenn eller skandinaver kommer inn på en server virker litt overdrevent , dessuten tror jeg det er vanskelig å få til.

 

Regel mot basecamping er vel også litt drøyt på en måte da man ofte må inn i base for å ta artillery\radar , men baseraping på hovedbase som ikke er mulig og overta er en annen sak , det burde være forbudt .

 

regel mot stjeling av kjøretøy blir umulig å håndheve nesten , ikke altid man ser den mannen som står bak bilen og reparerer og da tar man bilen i god tro om at den var forlatt , en slik regel ville jeg tro skaper mere uro enn orden.

så det gjenstår å se hvilke regler gamer.no vil sette opp , jeg tipper det blir populære og gode servere :-)

Lenke til kommentar

Hva tenker dere om disse forslagene til regler for Battlefield 2-server til Gamer.no:

 

1) Sabotasje av spillets gang

 

"Teamkilling", der man bevisst dreper spillere på eget lag, er ikke godtatt. Etter seks straffer for "teamkilling" blir man automatisk utestengt fra serveren i fem minutter. Misbruk av muligheten til å straffe for "teamkills" blir ikke akseptert. Alle kan være uheldige. Gjentatte eller graverende tilfeller av feilstraffing vil medføre utestengelse fra serveren. Ødeleggelse av egne kjøretøy, med det formål å hindre andre på eget lag i å bruke dette, vil medføre utestengelse.

 

2) Språkbruk og personlig hets

 

Vi vil ikke godta noen for for personhets, utstrakt bruk av stygt språk eller rasistiske meninger. Vær vennlig å holde en høflig tone.

 

3) Juksing

 

All form for juksing vil bli slått ned på umiddelbart, og medfører permanent utestengelse. Rapportering av juks skjer til admin av serveren, ikke offentlig. Det er ikke tillatt å beskylde noen for juks åpenlyst.

 

4) Ping

 

Ping-grensen på serveren vil bli satt til 100. Dette er for å hindre at folk med veldig dårlig forbindelse skal ødelegge spillegleden for andre, og for å sørge for at serveren holder et stabilt høyt nivå. Ved overtredelse vil man få tre advarsler før man blir sparket ut.

 

5) Prating

 

In-game chat skal ikke på noen måte brukes til å formidle linker til nettsider med ulovlig innhold. Det skal heller ikke foregå markedsføring i spillet. Overstadig bruk og/eller stadig repetering av de innebygde kommandoene i spillet, samt spamming og unødvendig mye småprat, skal heller ikke forekomme.

 

6) Regelbrudd

 

Brudd på noen av reglene på serveren vil medføre utestengelse i alt fra fem minutter til permanent basis. Gamer.no, som står som eier av serveren, kan når som helst endre reglene og konsenvensene som følger ved brudd på disse. Dette vil i så fall offentliggjøres i MoTD.

 

Vi i Gamer.no håper at disse reglene vil gi dere som spiller en bedre server med et godt miljø hvor alle kan trives. Gamer.no vil ha aktive administratorer på serverne som vil følge med om det begås regelbrudd og vil deretter gjennomføre de nødvendige tiltak for å sikre at våre servere har en høy standard.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...