Gå til innhold

Merkelig fil kan ikke slettes/sees på/flyttes


Anbefalte innlegg

Vet ikke helt om dette er riktig sted, men jeg har nettopp fått en merkelig problem med en fil.

 

Det begynte med at jeg skulle winace en katalog med en del subkataloger, også stoppet den bare. Med winzip og winrar gikk det greit.

 

Når jeg så gikk gjennom katalogene fant jeg denne fila. Jeg har lagret en webside, og denne file ligger i foldername_files katalogen. Det er en .js fil. Det er også en annen scriptfil der som det ikke er noen problemer med.

 

File heter (hold pusten):

compute_antivirus; kw=; site=antivirus; chan_compute; pos=dhslot1; dcopt=ist; sz=1x1; ord=1026145099724914218629898130.js

 

(spacene etter semikolonene er lagt inn av meg)

 

Når jeg høyreklikker og velger properties kommer det bare opp en dialogboks med en "Script" tab og nedenfor står det "stop script after specified number of seconds". Har søkt på google og forstår det slik at dette er noe lignende vb-script ??

 

Problemet er at når jeg forsøker å:

- slette

- rename

- flytte

- åpne notepad

... så skjer det absolutt *ingenting*

 

Har forsøkt å virusjekke, men det virker som Norton hopper over file. Har forsøkt å åpne i dreamveawer, og får en access denied melding.

 

Fikk fila fra:

http://antivirus.about.com/library/reviews.../aabybavwin.htm

 

Hvordan blir jeg kvitt denne ???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som var så merkelig med denne fila var at når jeg høyreklikket så fikk jeg bare opp en en dialogboks med en "Script" tab - ikke en General tab - og det var ingen mulighet til å justere attributter eller se opprettelsesdato.

 

Grunnen til at jeg ikke fikk tak i den tror jeg var at når jeg kjøre pakking med WinAce, og det kræsjet, så ble fila liggende som åpen i systemet.

 

Nei, tilbake til RAR for meg !

Lenke til kommentar

Mener at du får opp denne dialogboksen opp uansett ved *.js.

 

Har ikke noe spesielle gode erfaringer med Winace jeg heller, det er fordi at hos meg henger Winace avogtil seg, nytter ikke å trykke på Cancel/X - no respond, og må benytte CTRL+Alt+Del metoden for å lukke ****skapen. Da mister jeg samtidig 5-10 % av Windowsminnet, og må restarte og frigjøre minnet fortere...

Lenke til kommentar

Det var bare hos denne ene fila som jeg fikk opp denne dialogboksen. Andre javascriptfiler fikk jeg opp General properties som vanlig. Men det løste seg.

 

WinAce var en skuffelse. Hadde sett at de var best i en rekke på komprimeringsstørrelse, og med bedre fart en WinRar. Og det var sant, men det hjelper ikke når appzen kræsjer eller låser seg hver gang den treffer på en fil med rart navn. WinRar hopper bare over fila og gir en melding om hav som skjedde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...