Gå til innhold

Er folk gale?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

yo. er faktisk en annen tråd som omhandler samme tema i denne kategorien.

søkefunksjonen er en god pølse..

 

;)

 

Edit, beklager. Trodde begge linkene dreide seg om barnedrasforsøket.

uansett, crappy emnetittel du har der.

Endret av ParaNode
Lenke til kommentar
Skjønner ikke hva som får en barnegjeng til å drepe en 9-åring. Verden har blitt helt syk.

Enig.

Uenig. En del mennesker er født mentalt syke. En del blir det underveis. Dette er ikke noe nytt. Men nå lever vi i en global verden hvor alt som er uvanlig rapporteres verden rundt på få minutter. Sett i historisk perspektiv er verden blitt mindre syk enn den var før.

Lenke til kommentar

Beklager alle sammen. Men vi trenger ikke en ny tråd hver gang noen tar livet av hverandre. Historien om 5 åringen kunne kanskje vært nevnt i den tråden vi allerede har. I den grad det er et debattemne er problemstillingen den samme som i den tråden.

 

Når det gjelder ektefeller så synes jeg det er bemerkelsesverdig at ikke flere kutter hverandre i småbiter. Vi aner ikke hva som ligger bak historien, (års brutal mishandling kanskje, både av henne og barna), og grøsser-forferdes bare over handlingen i seg selv.

 

Min faste disclaimer: "Politikk, religion og samfunn" er ikke et avskrivningsbyrå for tabloide avisoppslag. Dersom et emne skal fortjene en plass her må det reise en almengyldig og/eller aktuell problemstilling. Hvorvidt folk er gale er ikke en slik problemstilling. Svaret er så opplagt "ja, det ser slik ut".

 

Et avisoppslag (selv av tabloid modell) kan danne basis for et interessant emne og en fruktbar diskusjon, dersom trådstarter greier å vinkle problemstillingen riktig. Det er ikke gjort her. Tråder som kun har til hensikt å la folk uttrykke sin forferdelse over verdens elendighet og ondskap finnes det sikker andre forum for.

 

I tillegg har denne en særs lite informative emnetittel...

 

Tråden stenges.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...