Gå til innhold

Den store R/C-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tror delene skal være greie. Hmm, ser ut til at 10x "regelen" fortsatt gjelder, siden du betalte litt under 3400 for en $350 vare inkl frakt. Det tyder bra :)

 

Har hørt fra mange at MaxAmps er av god kvalitet, men de er veldig dyre. På den annen side så tviler jeg sterkt på at du vil finne tilsvarende batteri/lader i Norge for under 3400kr :)

Laderen koster 1095,- på Elefun. Så batteriet kostet da nesten 2300,-. Det hadde blitt betydelig billigere å kjøpe 2stk Kong Power 7,4v 5000mah-batteripakker fra Elefun.

 

sedsberg: Surt når 1 enkel del skal ødelegge slik. Jeg må ha ny casterblock bak på Slashen. Ja, også dempere og masse annet shit til Savagen. :[

 

Red.: Ack! 545,- i reservedeler kom det på. Jaja. Bestilte ett KP 11,1v 5000mah-batteri i samme slengen. Tror det er helt på grensen hvorvidt batteriet vil passe. Er litt spent.

Endret av Cutthroat Bill
Lenke til kommentar

Joda, men er usikker på om du ville hatt plass nok til de i bilen? Jeg de er alt for store til at jeg kan ha de i flux'en.. 8000mAh batterier er dyre uansett, så de kan egentlig ikke sammenlignes. I tillegg til det er vel maxamps en av de dyreste merkene i USA, og kong power er kinavare.

Endret av Oz370
Lenke til kommentar
Ah, høres digg ut :)

 

4x ZIPPY Flightmax 5000mAh 3S1P 25C $198.92

 

2x GT-Twins - Twin pack charge lead (2 x 3S)6S $3.84

 

GT-A6 - GT A-6 Charger/balancer/discharger $69.95

 

IMAX-401 - IMAX Power Supply 100~240v 5A $17.50 (skal passe laderen i følge kommentarer)

 

Sum: $290

Frakt: EMS Express to Norway(MAX 3kg) $52.17

Totalt m/frakt: $342

 

Her er hva jeg har funnet hittil. Ble vist 3s batterier, siden de var så billige. Trenger jeg noe mer enn dette for å komme i gang?

 

Blir kostnaden for det hele noe ala dette regnestykket? (valutakursen i dag er 7,16):

(Sum av varer * 7,16 * 1,25) + frakt * 7,16 = 3060kr + 374kr frakt.

 

Høres litt for billig ut til å være sant, mtp at du betalte 800kr for frakt (og moms?).

 

Beklager hvis det blir litt mange dumme spørsmål. Helt fersk i RC ;)

Bra varer alt sammen, men vær så snill: Kjøp en lader med høyere utgangeffekt! Den du har valgt lader bare med 50watt. Du vil bruke 2 1/2 til 3 timer på de batteriene dine. denne lader med 150watt (ikke mer enn det må være det heller, men enn så lenge skal man ikke lade lipo raskere enn 1 time uansett), og koster bare bittelitt mer.

 

Edit: Forresten: hvis du ikke ber om noe annet, så skriver Hobbycity ned verdien på varene dine på tolldeklarasjonen, dvs at du betaler lite eller ingenting i MVA.

Endret av Kamikazesmurf
Lenke til kommentar

Jeg har i alle fall ikke bedt hobbycity om å skrive ned noen verdier, men har til dags dato ikke betalt noesomhelst i toll/avgifter på ting derfra. Det har gått mellom 20 og 30.000,- gjennom den brukerkontoen de siste par årene (handler til nesten hele klubben på platinumkontoen min...), så jeg har temmelig bra grunnlag for å uttale meg også.

Bruker du EMS-frakt får du varene veldig raskt, i tillegg til av evt fortollingsgebyr er allerede innbakt i fraktprisen (dvs at tollerne ikke får noe ekstra betalt for å sjekke pakken din, og dermed som regel lar være).

Vil understreke at jeg ikke oppfordrer noen til å bryte norske lover og regler her, men hvis en bedrift vil gjøre dette uoppfordret føler jeg meg ikke spesielt ille til mote hvis det gavner meg.

Det største problemet med å handle hos Hobbycity (eller de fleste andre utenlandske firmaer) er hvis man får feil på noe derfra. Kan være et helv... å få tillatelse til å returnere noe innenfor garantitid, bare for å finne ut at porto begge veier er dyrere enn et nytt prodikt neste gang du handler derfra.

Endret av Kamikazesmurf
Lenke til kommentar

Folk skal få lov til å gjøre som dem vil. Jeg vil bare at de skal være obs på eventuelle konsekvenser. Selv handler jeg airsoft fra Hong Kong, men jeg ber dem aldri sette ned verdien slik. Jeg synes det er tåpelig å være kresen på momsen når du uansett betaler flere store lapper for varene.

 

Faktisk var det en uheldig kar på forumet her som hadde bestilt airsoft-våpen/-utstyr til rundt 10.000,- som mistet alt uten å få erstatning fordi pakken ble sendt som en momsfri gave.

Lenke til kommentar
De gangene jeg har bestilt fra RC-mart (HK) har de satt $10 som verdi på pakken uansett.

Det er i så fall et kjempepluss. For hvis pakken da forsvinner, så burde du likevel kunne kreve erstatning. I hvertfall hvis du ikke har blitt informert, og det ikke står noe om dette på nettsiden dems.

 

lain: er det Savage du kjører?

Lenke til kommentar

Etter hva jeg har erfart er vinteren en perfekt årstid å lære seg å fly på, spesielt når det er dyp nysnø.

Krasj under slike forhold blir ganske så billigere sammenlignet med å tryne på grus.

Fikk erfare det på tirsdag da heliet mitt bare døde i lufta i god fart 5 meter over bakken.

Når jeg gikk bort for å hente vraket var det bare toppen av torothodet som stakk opp av snøen og jeg var bra forbløffet over at det kun var et par linker som hadde knekt i krasjen, resten var tilsynelatende uskadd.

Om resten faktisk er uskadd gjenstår å se for jeg venter til jeg er sikker på at elektronikken er tørr før jeg plugger det til igjen.

Lenke til kommentar

Savage på snø er kjempemoro. Dessverre rev jeg nesten helt av den ene framhjulet i ett brutalt måte med en stolpe, så jeg har ikke fått kjørt så mye som jeg skulle ønske. Eneste som klarte seg var armen som er koblet til servo-redderen, som også knakk. Egentlig hang hjulet bare fast i den andre hjulet gjennom den ødelagte servo-redderen. :p

Lenke til kommentar
Savage på snø er kjempemoro. Dessverre rev jeg nesten helt av den ene framhjulet i ett brutalt måte med en stolpe, så jeg har ikke fått kjørt så mye som jeg skulle ønske. Eneste som klarte seg var armen som er koblet til servo-redderen, som også knakk. Egentlig hang hjulet bare fast i den andre hjulet gjennom den ødelagte servo-redderen. :p

 

Er det nitro du kjører da eller?

Lenke til kommentar

Tja, vil ikke påstå det, eller, er jo ikke billig, men 400 spenn eller no for ei kanne, og mye morro i ei kanne. Delene du må ut med når du prøver å flytte ting som lyktestolper osv er verre :p

 

Men bank i bordet, savage bilene tåler enormt mye, min og broderns har fått mye juling, inkl store hopp, harde fall, og endel uforutsette hindringer, og vi har ikke brukt så veldig mye på ekstra deler til sammen. Har vel gått et par hjuloppheng og no spurdrev, + jeg klarte å flerre et av dekkene mine.

 

Edit: i min bok er det verdt hver krone, da man slipper å vente på batteri som skal lades (om man ikke har en liten mengde av disse) og kan kjøre i timesvis.

Endret av lain
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...