Gå til innhold

Kreativitetstråden, for de med fantasi. ;)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om jeg har kommentert i denne tråden før jeg, men her er hvertfall en Photoshoptegning;

Silence_by_Josephine_Death.jpg

 

Tegnet med en Wacom Graphire 4 og CS4.

 

Likte den veldig godt! Er creepy samtidig som jeg føler at jeg må se nærmere pga detaljene :) Jeg liker spesielt øynene!

Lenke til kommentar

Likte den veldig godt! Er creepy samtidig som jeg føler at jeg må se nærmere pga detaljene :) Jeg liker spesielt øynene!

 

Takk! Øyne er det jeg føler jeg kan best når det kommer til tegning :)

Har fått den trykket på lerret, og skal ta den med på en utstilling om et par uker. Litt stor, seriøs utstilling hvor gjennomsnittsalderen på de andre sikkert er 50 :p Lurer på hvordan den blir mottatt.

Lenke til kommentar

Jeg blir gang på gang imponert av verkene dine, niko!

 

Sitter på skolen og er ferdig med Flash animasjoner, så da lagde jeg dette:

Ai. Her var det mye nytt og bra nå. Hjertlig takk for den første kommentaren hvertfall. Fin liten ting du lagde selv og. Teksten på Atsjonas sin var også artig :)

 

Akkurat kjøpt meg oljemaling for første gang. Aldri malt før, men plutselig frista det sånn. Prøver å lære meg det, men det er så sykt mye vanskligere når lerretet koster et matbudsjett om dagen og du bare har ett forsøk. I forhold til data hvertfall. Mine to første forsøk her:

 

post-135333-1287608564,517_thumb.jpg

 

post-135333-1287608615,7529_thumb.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

tingen med maling er at du fint kan male over igjen. jeg bruker akryl som tørker mye fortere, men det samme gjelder for olje også bare at det tar litt lengre tid å tørke :p

du må planlegge litt mer på komposisjonen på de der syns jeg. det nederste feks, har horisontlinja helt i midten ca pluss at den veien også er som en strek i midten.

Lenke til kommentar

ser bra ut ja!

er noe som ikke helt stemmer eller føles rett når han hopper over kanten dog. er noe i spacinga og vekta. han virker litt for lett, og du kunne kanskje gitt han en litt større arc når han hopper? når han lander så hopper han litt for fort opp igjen. løpinga har for robotisk måte å bevege seg på syns jeg. litt delay her og der kan gjøre en god endring på det. spesielt når han reiser seg opp etter rulla ( rulla virker veldig bra forresten, men det hadde kanskje vært bedre om han rulla over skulderen. litt pirking her da, men ellers bra ^^ ) så prøv å skift litt på vekta på han og ta litt større arcs på ihvertfall en av arma så han fanger vekta litt igjen.

 

hvorfor løper han forresten? det er ofte veldig bra å ha en grunn for ting, selv om det eventuelt bare er en test i seg sjøl. er han sint? redd? hva er han eventuelt redd for? blir han jaga? er det noe han har glemt? prøv å bli litt spesifikk på hva det er, og da gjør det sjøl. dvs det du eventuelt kan gjøre for å komme inn i "sinnet" på hvorfor han er redd, og pluss at du får følelsen av animasjonen og den blir fort mye mer interessant å se på.

nå er det litt A til B uten at det blir interessant å se på i lengden.

 

Hvordan er du med graph editor og sånt forresten? har ikke animert så mye i maya enda sjøl så er ikke helt stødig på den kan du si. :p

Lenke til kommentar

Takker for feedback. Fullt klar over hoppinga over kanten. Går litt fort sånn som det er nå, så trenger noen ekstra frames og noe mer tweaking. Angående "historien" for animasjonen, så er det fortsatt noen shots som jeg ikke har begynnt å animere enda, så det er mulig det kommer litt bedre frem når alt er med =)

 

Graph editoren har jeg ganske god kontroll på nå, er ikke så alt for vanskelig bare man får øvd lenge nok. Dog, i den animasjonen her så har jeg ikke sett på den i det hele tatt siden jeg har en key på hver eneste frame (nesten håpløst å animere løping uten keys på hver frame). Sånn generellt pleier jeg å bruke den så lite som mulig, og heller bruke gode breakdowns osv. Føler jeg har mer kontroll på den måten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...