Gå til innhold

Spillverket.no: For mye reklame på forsiden


Anbefalte innlegg

Er ikke helt sikker på hva det er som har skjedd, men i det siste synes jeg det er rett og slett for mye reklame på forsiden.

 

Det er alt for mye 'øyebæ' i forhold til reelt innhold - skjønner at dere må ha reklame, men nå forsvinner alt for mye av budskaper / artiklene i reklame og annet boss. Og har har _høy_ oppløsning på skjermen her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er jeg helt enig i!

Stoffet/nyhetene på siden må virkelig konkurrere med de mange reklamene. Spesielt kritisk er jeg til den store reklameplassen i midten da den sluker til seg altfor mye oppmerksomhet.

Den Empire Earth II-reklamen syns jeg er helt forferdelig forresten. Altfor intens.

Lenke til kommentar

Er enig i at det er mye reklame på forsiden her, og spesiellt så er de Empire Earth 2 reklamen spesiellt irriterende.

 

Men jeg skjønner at dette er noe Gamer.no gjøre da dette antagligvis er den eneste inntekskilden og noe penger må man jo ha til drifting av siden, server og internetttillgang.

Og dessuten så er det flere ganger at jeg har funnet mange gode tilbud gjennom den reklames som er her på gamer.no (og hele hw.no nettverket ellers da)

 

Konklusjon: Bare behold den reklamen som er dere ;)

Endret av Hellslayer
Lenke til kommentar

Det har ikke blitt mer reklame det siste årene. Antalle reklameplasser har vært konsis over veldig lang tid nå. Vi trenger inntekter for å kunne gjøre jobben vår. Annonsene som kjøres hos oss blir ikke spesialaget for Gamer.no, og de fleste tilfeller heller ikke laget i Norge. De er identiske med de annonsene som kjøres hos VG, Dagbladet, våre konkurrenter og til og med på utenlanske siter. Vår annonseavdeling kan ikke være alt for selektive når de tar i mot annonser - da gidder ingen å annonsere hos oss, og vi kan like gjerne legge ned hele sjappa.

 

Vi legger imidlertid ikke ut annonser med ufrivillig lyd og heller ikke pop-ups, og vi forholder oss til faste rammer hele tiden. Vi har også stort sett alltid annonser rettet mot målgruppen vår. Men utover det er dere nødt til forholde dere til at det er reklame på Gamer.no, som på de fleste andre nettsider i Norge og resten av verden.

Lenke til kommentar

Det er synd det har blitt som det har, internett-reklame har tatt helt av de siste årene, men det er ikke annet å vente så lenge de som driver websiden ikke betaler hosting fra egen lomme. Det finnes heldigvis noen få slike sider igjen, men det er ikke mange av dem.

 

Regner med at de som driver, og skriver for Gamer.no er frivillige og gjør det av egen interesse, men tviler på at det er noen som er villige til å betale all båndbredde Gamer.no bruker, eller hele nettverket for den saks skyld, bare for å holde sidene fri for reklame.

 

Hvis man ikke skulle hatt reklame på websidene er jo alternativet medlemsavgift, som for eksempel hos IGN, hvor du da får tilgang til mer stoff enn ikke-betalende medlemmer. Der kan de betalende medlemmene deaktivere all reklame.

 

Jeg hadde ikke hatt noe imot å betale for eksempel 100 kr mnd for å være medlem hos Gamer.no, hvis jeg da fikk mer stoff, men da ville jeg krevd for eksempel videoanmeldelser av spill, som blant annet er en av tingene betalende medlemmer hos IGN har for seg selv.

 

Forøvrig syns jeg det er veldig bra at Gamer.no ikke har de reklamene hvor det spilles av lyd så fort du kommer borti dem, det og pop-ups er den verste formen spør du meg.

Endret av Realsoulja
Lenke til kommentar

Som det trekkes frem mtp. host så er det faktisk litt mer som koster. Når man har ansatte slik Gamer har (tilogmed flere) så koster det fort penger og naturligvis må sånt finansieres med reklame...

 

Virker som enkelte ikke helt hvor mye det koster å drive på nettet...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...