Jump to content

DrittData

Medlemmer
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About DrittData

 • Birthday 06/12/1981
 1. Hei, har kjøpt PC utgaven av Fahrenheit, Alt går bra, med unntak av en ting. Som manualen beskriver dukker to bilder opp på skjermer i pressede situasjoner. Disse inneholder fire farger som tilsvarer fire pilretninger. Her har jeg problemer. Hvordan kommer jeg meg videre her? Hvilke av de to skal jeg følge, og skal jeg klikke samtidig som fargene kommer. Noen tips?
 2. Trenger tips til å finne følgende komponenter: - PCI Express skjermkort. Godt til spill, helst 256 mb minne. - Skjermkort AGP. Godt til spilling. 1000 kroner maks
 3. Er mot Sonys taktikker. Er fortsatt områder som ikke har PSP, og uansett bruker Sony ikke sette ned priser direkte. Trolig vil nok prisen ligge høyt i iallefall et års tid til. Sammenlign gjerne med prisstrukturen med PS2, hvor Sony holdt høy pris lenge. Sony kan tyne folk for penger. Det finnes ikke andre konkurrenter enn DS, og det mener vel mange ikke kan kalles en fullverdig konkurrent regner jeg med. At PSP faller under 2000,- retail i Norge innen 1.7.2006 TVILER jeg på (kanskje med unntak av sjokktilbud).
 4. Den tømmer ikke CPUen, men bruker alle ressursene. At det ikke er normalt vet jeg også. Tenkte det var etter at DC++/RevConnect var blitt brukt, men i natt brukte jeg kun Iexplorer og det skjedde etterhvert da også. Etter restart også ja
 5. Kjørt over med det som finnes av programmer, også sjekket for virus og disablet grafiske XP themet
 6. har du husket å konvertere filmfilen din først da?
 7. Kjører XPen, og etter få minutter med bruk av dc++, nett etc. bruker explorer (altså windows prosessen explorer) 99% av cpu og rundt 135 000 kb. Dette kan ikke være normalt? Mulig å ordne dette? Maskinen går forresten sykt dårlig etter at explorer spiser CPuen
 8. Er det sperre som gjør at grunnkanalene ikke kan fjernet? Får blant annet ikke fjernet ZTV
 9. Skal ha 1gb ram til en PS800D-E Deluxe hocedkort (socket 478) . P4 2,8 ghz. Hvilket minne bør jeg kjøpe. Ønsker gjerne tips, samt henvisning til godt minne (foreks. TwinMOS) og billigminne i prisguiden!
 10. ja, hele linken skulle vært med, men ble merklig nok ikke med når jeg postet innlegget. Er den maskinen ja
 11. Får den ned i 4 946,-, men er et valg som kan være misvisende hvor siste valg gir mest avslag, og ikke første...
 12. Hei! En kompis av meg ringte akkurat og ba om en mening relatert til følgende maskin hos Elkjøp: www.elkjop.no. Noen som har kommentarer, eller forslag til andre maskiner med maks pris på 7.000 kroner. Bruksområde: Skole, kontor og LITT spilling. WLAN en stor fordel.
 13. Har et nVidia GeForce 4 kort. Kortet skal ha TV utgang, men hvilke utgang er dette? Den ligner på en S-video plugg, men har flere "hull" enn s-video. Altså en digital utgang, men hva heter denne utgangen og hvordan kan den kobles til en TV?
 14. Som det trekkes frem mtp. host så er det faktisk litt mer som koster. Når man har ansatte slik Gamer har (tilogmed flere) så koster det fort penger og naturligvis må sånt finansieres med reklame... Virker som enkelte ikke helt hvor mye det koster å drive på nettet...
 15. Den er basert på info fra Gameroobie og Gamersmix og spiller på en pressemelding fra Sony samt kilder innad i Nordisk Film Interactive. Pressemeldingen er datert 27. april og vil altså bli sendt ut i morgen.
×
×
 • Create New...