Gå til innhold

Morsomme tekster i bibelen.


Ildflue

Anbefalte innlegg

Det står mange syke ting i bibelen som folk flest ikke vet om.

Her er noen av de:

 

 

Den som har fått steinene knust eller det mannlige lem skåret opp, skal ikke ha adgang til Herrens menighet.

 

9 Når du går i krig mot dine fiender og slår leir, skal du vokte deg for alt usømmelig. 10 Er en av dere uren etter sæduttømming om natten, skal han gå utenfor leiren og ikke komme inn igjen 11 før det lir mot kvelden. Da skal han vaske seg, og ved solnedgang kan han komme inn i leiren.

    12 Utenfor leiren skal du ha et sted som du kan gå til. 13 Blant dine redskaper skal du ha en kjepp, og med den skal du grave ned avføringen når du har sittet der ute. 14 Herren din Gud går jo omkring i din leir for å berge deg og overgi fiendene til deg. Derfor skal leiren være hellig, så Herren ikke får se noe motbydelig hos deg, for da vender han seg bort fra deg

 

Hvis dere finner noe mer sykt så er det bare å poste det her :D

 

Kilde: Bibelen.no

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Når en kvinne har menstruasjon, og det kommer blod fra hennes legeme, er hun uren i sju dager. Den som rører ved henne, er uren til kvelden. 20 Alt det hun ligger eller sitter på mens hun er uren, blir urent. 21 Den som rører ved hennes leie, skal vaske sine klær og bade; han er uren til kvelden. 22 Og den som rører ved noe hun har sittet på, skal vaske sine klær og bade; han er uren til kvelden. 23 Ligger det et eller annet på hennes leie eller sete, og noen rører ved det, er han uren til kvelden. 24 Dersom en mann har samleie med henne, og hennes urenhet kommer på ham, er han uren i sju dager, og hvert leie han ligger på, blir urent.

:ermm:

 

Når han hadde omgang med sin brors kone, lot han sæden gå til spille på jorden, for at broren ikke skulle få etterkommere. 10 Men det Onan gjorde, var ondt i Herrens øyne, og han lot også ham dø.

 

Alright, alle onanister: pass på! :p

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

hmm, lurer spent på om ordet "menstruasjon" var inlemmet i den originale utgaven av bibelen :p

 

Selv synes jeg det er iditoti å endre på teksten "bare for å appelere mer til ungdommen"...men så er jeg ikke kristen i den forstand de fleste ville forstå heller da...

 

Navnarion: Så i teorien så er det bare å hoppe av i svingen når man prøver å sette barn på sin avdøde bror's hustru Gud synes er synd?...trist at mennesker skal tolke dette til at det er synd å polere flaggstanga...

Og hva med kvinner? Ingenting "går jo til spille" da...? Er det like synd som når menn gjør det?

 

QUOTE (5.Mosebok kap.23 ver.9-14) <- derfor man kan få refs for å nappe løken i militæret? :p

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
hmm, lurer spent på om ordet "menstruasjon" var inlemmet i Navnarion: Så i teorien så er det bare å hoppe av i svingen når man prøver å sette barn på sin avdøde bror's hustru Gud synes er synd?...trist at mennesker skal tolke dette til at det er synd å polere flaggstanga...

Er det å la sæden gå til spille som var synd, det hadde ikke noe med brorens kone å gjøre.

Lenke til kommentar

Det er dårlig med bibelkunnskaper ute å går.....

 

Den kristene Biblen er nedskrevet ca 50 til 120 år etter Jesus død, basert på hva Apostlene skrev ned, noterte og lærte videre til sine menigheter. Dette kalles Det Nye Testamentet. En god del materiale ble forkastet da den endelige versjonen ble vedtatt, blant annet Thomas-evangeliet.

 

Jødenes hellige bok Thora'en, er det gamle testamentet, og er en samling historier og fortellinger fra livets begynnelse, nedfortalt fra generasjon til generasjon. I følge denne boken er hele skaperverket i underkant av 6000 år gammelt.

 

Mye av det som står i Det Gamle Testamentet, er praktiske ting om helse, sex og hygiene; det som er sitert i denne topicen, samt en lang liste over de slektmedlemmene man ikke skal knulle med. Ganske artig lesning, men det viser også kunnskap om genetikk og hvordan man unngår innavl.

 

Jødene hadde fra tidlig av ritualer med mattilbreding og vask, som sterkt begrenset smittefaren og antall smittsomme sykdommer. Dette er en av grunnene til at mange Europeiske Jøder overlevde Svartedauen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...