Gå til innhold

TES: Hjelp til bruk av Mark og Recall - Morrowind


Anbefalte innlegg

Har lest om bruk av Mark og Recall spells i Morrowind, men sliter litt med å få de til å fungere. Spørs om jeg kanskje har misforstått litt ang. bruken, men slik jeg har skjønt det skal man bruke Mark på den plassen du ønsker å "merke", for så å bruke Recall når du enkelt vil transportere deg tilbake til dette stedet... ikke sant?

 

Men som sagt så funker ikke dette hos meg... Vet at det også finnes scrolls som transporterer deg til nærmeste tempel osv, men hadde vært litt kult å få til dette selv da...

 

Jeg lurer da på om det er noe som mangler for å få dette til å funke? Skal man f.eks. bruke en amulett av noe slag og legge denne fra seg der man har merket?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det skal være så enkelt som du sier det ja.

 

Mark - Markerer plassen du vil bli transportert til hver gang du benytter Recall.

Du kan bruke Recall så mange ganger du vil, mot samme Mark. Altså slipper du å bruke Mark for hvergang du benytter Recall.

 

Bruker du Mark/Recall feil, skal du få en ganske grei informativ melding om hvorfor det ikke virker. F.eks. at du ikke har nok skill i magiklassen Mark/Recall går under (Mysticism), slik at du får failed.

Lenke til kommentar
Hvis ikke jeg husker feil så er det mulig at jeg har fått en mld som sier: "Not enough magika" - når jeg skal bruke Recall... Må vel få opp Mystisism da sikkert...

 

Uansett... takk for hjelpen, skal prøve det på nytt igjen med en gang jeg kommer hjem...

"Not enough magika" betyr rett og slett at du ikke har nok Energi/Mana/spellpoints til å bruke magien. Altså må du få mer i Intelligence for å øke maksimum antall magika poeng (Blå bar).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...