Gå til innhold

Dell Inspiron 9300 - erfaringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bestilte nettopp Inspiron 9300:

 

Pentium M 1.86 Ghz

1024 MB RAM

Geforce 6800 256 MB

17" UltraSharp™ Wide Screen WUXGA (1920 x 1200)

80 GB HD

DVD+R/RW

 

Totalt: 14.700,-

 

Sitter nå på en sliten Inspiron 4150 med 3 år på baken, så vil nok merke en betydelig forskjell :D

 

Hvilken leveringstid opererer Dell med i disse dager? Fortsatt 1-2 uker?

Lenke til kommentar

Fått et irriterende problem her.... Når jeg ser film, som spilles av i mediaplayer eller vlc, så får jeg opp to "speil-striper" (vertikale) når jeg kjører fullscreen. Ikke sikkert folk forstår hva jeg mener, men når jeg kjører videofilen i et vindu, ser alt vanlig ut, mens hvis jeg lager den stor (ikke nødvendigvis fullscreen heller) så blir en stripe (3cm bred +-) fra høyde side av skjerme gjengitt midt på, og en stripe litt lengre mot midten blir skjøvet langt ut til venstre. altså blir deler av bildet "speilet" til et annet sted på bildet.... ikke lett å forklare dette her gitt....

 

det skjer dog kun når jeg spiller av filmsnutter, og kun når jeg lager vinduet stort, altså større enn det er orginalt. spill osv fungerer som det skal.... har prøvd med nye drivere, samt nye codecs osv, men funker ikke....... noen tips?

Lenke til kommentar

President, kjører du XP installasjonen som fulgte med maskinen? Hvis ikke kan det jo kanskje handle om noe som ikke stemmer med directxversjoner og drivere og denslags. (forsøk å kjøre dxdiag.exe). Vel det er bare en løs hypotese.

Et avspilleprogram som er veldig flexibelt mht ti hvordan videobildet skal tilpasses er forresten mediaplayer classic. Det har ikke bare "tilpass bildet til vinduet innvendig, men til og med tilpass til vinduet utvendig (hva det nå måtte bety) + mye annet rart.

Lenke til kommentar
Eg har hatt Dell Inspiron 9300 no i 4 veker, og eg er forelska i alt som er på den. Ytelsen er helt rå.

Den kosta 22 000 kr... Den er så enormt bra.

22TUSEN?! :nei:

 

Hvordan i heite klarte du det? :hmm:

 

Edit: 12 tusen kan jeg være med på, men ikke 22!

Er ikke noe problem å få en 9300 opp i 22,000.- da :whistle: 2,26GHz-17 1920X1200-100GB HDD-3 års garanti-Go 6800-1024mb ram- Dette blir

22,800,- pr dags dato...

Lenke til kommentar

Hei, hmmm, jeg lurer på hvordan jeg skal forklare dette, men jeg prøver.

Jeg har lagt ut en topic på nettverk siden, men får svært lite respons på topicen.

Derfor prøver jeg meg her, siden maskinen min er en xps som så og si er en 9300. Og jeg vet at det er mange datakyndige folk som leser 9300 tråden.

 

Dette er en lang historie, men for å gjøre historien kort kan jeg trekke frem det viktigste.

 

Helt siden jeg fikk maskinen min, for tre mnd siden har jeg hatt problemer med nettverket. Den faller stadig ut av nett, når jeg trykker refresh knappen finner den ikke nettverket igjen. Jeg må skru av og på pcen for at pcen skal finne nettverket.

Dette skjer ganske ofte og er drit irriterende fordi jeg ikke kan stole på den. Og når jeg spiller lagger det sykt og pingen går som en jojo fra 5 til over 1000 i battlefield 2.

Pcen har vært inne på rep. men det eneste de gjorde var å oppdatere biosen??!!Og da jeg fikk den tilbake har den bare blitt enda værre. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har snakket med xps avdelingen, men dette begynner å bli rimelig irriterende. De sier at jeg må kontakte nettverkleverandøren min, men faktum er at jeg har to andre pcer stående på samme nettverk som ikke har dette problemet. Jeg spurte om de hadde testet å spille battlefield 2, men det hadde de ikke seff., det eneste de hadde gjort var å ta en uiltity test. Og hvis den testen gikk igjennom var pcen helt frisk. :nei: Jeg har dessuten også hatt pcen med meg rundt hos andre, og får de samme problemene.

Jeg har oppdatert driveren til nettverkortet, men ikke firmwaren i routeren, men det er vell ikke tilfelle at det er noe galt med routeren siden de andre pcene er så stabile som de er?

Jeg er ellers strålende fornøyd med pcen, for når jeg spiller offline på bf2, går det glatt med 1600X1200 oppløsning og high på details.

Og counter strike source går også finfint så lenge den holder seg på nett!

 

Er det noen guruer som kan hjelpe meg??

For noen ganger har jeg bare lyst til å kaste hele driten i dass og få hevet kjøpet! Noen som vet om noen smutthuller der? (Hvis det skjer kommer jeg garantert til å kjøpe samme pcen :thumbup: )

Eller kan det rett og slett være en bruker feil? :blush:

Isåfall blir jeg veldig flau, og dette temaet må begraves!

 

Takk til de som kan gi meg en hjelpende hånd!

For nå begynner jeg å bli dritt lei!

 

Takk

Yokko

Endret av yokko
Lenke til kommentar

Har nå fått min Inspiron 9300 (1.86Ghz, 2GB RAM, 100GB HD, 256MB 6800Go, UltraSharp 1920x1200, XPS sekk) og skal snart gå igang med formatering for å bli kvitt XP Home Edition, skal erstatte det med en clean install av XP Pro :) Bort med Dell-partisjon også :p

 

Ble bestilt den 23. september, hentet den på linjegods i Ålesund i går! :thumbup:

 

Bilder: http://blog.xoduz.org/gallery/inspiron.html

Lenke til kommentar

yokko: Det kan faktisk hjelpe å oppdatere firmware på routeren. Jeg husker jeg hadde samme problem som deg, men bare med en HP bærbar. Jeg oppdaterte drivere, det hjalp ikke, men når jeg oppdaterte firmware på routeren så ble jeg kvitt problemet. Så jeg foreslår at du prøver det.

Lenke til kommentar
yokko: Det kan faktisk hjelpe å oppdatere firmware på routeren. Jeg husker jeg hadde samme problem som deg, men bare med en HP bærbar. Jeg oppdaterte drivere, det hjalp ikke, men når jeg oppdaterte firmware på routeren så ble jeg kvitt problemet. Så jeg foreslår at du prøver det.

Ok.. skal seriøst prøve...Men, som jeg nevnte så har jeg hatt med pcen på 3 andre steder? er det da ikke lite sannsynelig at det er routeren?

Og nå bruker jeg kun kabel, men alikavell oppstår problemet... Men nå mister jeg bare "litt" kontakt, dvs at den mister ikke helt kontakt... Det lagger bare sykt, men faller aldri av nettet...

NOen ledertråder til å oppdatere firmwareen?

 

Takk skal dere ha eulogy og hifiking...

Lenke til kommentar
sitter med maskinen på fanget her, og synes den er litt varm på låra. Gpu ligger på ca.50 grader. Vil det være gunstig med tanke på varme (og kanskje også strømforbruk) å skru den klokkefrekvensen på skjermkortet på (Standard)2D aplikasjoner?

 

frekvensen står på default, som er 125/318......

Gpu hos meg ligger på 65 grader :ermm: Hvordan får du den til å være så mye mer kjøligere?

Lenke til kommentar
Det skal så vidt jeg vet være en subwoofer på 9300. Noen som vet hvor eller hvordan man justerer bassnivået på denne ?

Enkelt og greit ved å åpne den vanlige volumjusteringa i Windows.

( Det lille høyttalerikonet nederst i høyre hjørne ) Der er det en egen "kontrollspak" for subwooferen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...