Gå til innhold

burde jeg kjøpe "brothers in arms"?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Call of Duty er 2. verdenskrig sitt svar på Quake, mens Brothers in Arms er 2. verdenkrig sitt svar på realisme og ekte taktikk.

syns du overdriver ein del.

 

 

personleg så er eg ikkje så begeistra for BiA.

sidan du likte CoD, så syns eg heller du burde kjøpe utvidelsepakka til det, så kan du evt. vente og sjå om det kjem ein demo av BiA.

Lenke til kommentar

jeg likter BiA veldig men eneste tingen jeg virkelig Hater i det spillet er at du knapt kan drepe noe som helst hvis du ikke trykker geværet opp i fleisen på fienden, aimen er helt blåst - skulle tro han du spiller har epilepsi anfall hele spillet.

 

For en Ekte FPS fan Leverer Nok CoD mer action for penga når det gjelder å gjøre ting selv, da COD gjør man meste parten selv mens i BiA så vel..du er nesten krippla til å måtte be menna dine til å plukke hver eneste fiende fordi du kan ikke treffe en skit.

Endret av Keylar
Lenke til kommentar

BIA har egentlig blitt litt for overskrytt synes nå jeg. Liker du Call Of Duty må du nesten ha BIA også men ikke forvent noen form for episke slagsscener. Er ofte kunn deg som sytrer et lag eller to med 3 man på hvert lag. Så kommanderer du de. Ganske enkelt og greit. Men grafikken er egentlig ikke noe å skryte av. Den er helt ok men ikke mer enn det. Kanskje et bitte lite hakk bedre enn Call Of Duty ;)

Lenke til kommentar

Grafikk: OK

Kontroller: Går greit når du kommer inn i det

Gameplay: ENSFORMIG!!!! (Hvorfor ikke kalle spillet: "Flank em'"

 

Spillet er for så vidt et helt greit spill. Det har alt et skytespill fra andre verdenskrig skal ha, pluss muligheten til å styre hele teamet slik at de ikke bare flyr rundt som meningsløse n00bs.

 

Derimot er dette et spill jeg rett og slett la fra meg. Det ble noen timers spilling, men spiller du opplæringa så har du tegna hele spillet. Det er og blir ensformig. Du kan si at det er minst like ensformig å storme gang på gang i CoD, men dette er i mine øyne et mye bedre spill der ikke din skjebne legges i hendene på til tider irriterendes dårlig AI.

 

Min karakter CoD: 9/10

Min karakter BiA: 5/10

 

(Men er du spilleren som liker strategispill der du helst må ha både tålmodighet og evne til å spille de vanskelige delene opp og opp igjen så er du i paradis. liker du derimot å plaffe ned 240 crouts i minuttet så anbefaler jeg deg å runde CoD for ørtende gang)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...