Gå til innhold

Dell med feilprising - får jeg varen?


Anbefalte innlegg

Hva er sannsynligheten at jeg får en plasmaskjerm hos Dell for 1229,- ?

 

 

Varen var feilpriset på nettet. Har bestilt varen og fått SKRIFTLIG ordrebekreftelse i posten..

 

På dell sine hjemmesider sies det at de reserverer seg mot "typografiske" feil på nettsidene. MEN, det står også at Dell forplikter seg til avtalen idet skriftlig ordrebekreftelse er motatt..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dell feilpriser varer fra tid til annen. Min erfaring er at de tar den ulempen og sender ut varene (jeg fikk to komplette maskiner til 1120 kr + mva ink frakt -> omtrent halv pris) fremfor å få dårlig omtale.

 

Tror dog du ikke skal være sikker hvis du ikke betalte med kort, men ønsket oppkrav.

 

Redigerte forøvrig tittelen på denne tråden som var svært dårlig...

Lenke til kommentar

Hvis du har fått skriftelig ordre/prisbekreftelse i posten, så er avtalen gyldig og Dell plikter å levere. Det er nettopp derfor Dell har denne typen bekreftelse, ... for å luke ut feil priser. Når de da likevel slipper igjennom en tydelig feil pris og samtidig bekrefter dette skriftlig, sitter de i saksa.

Lenke til kommentar
Åpenbare feilpriser har dell lov til å kansellere,

sjølv om det er skriftleg bekrefta.

Meiner dette ligger inne som eit punkt i forbrukerkjøpsloven.

Det gjelder så vidt jeg veit bare før en evt. pris/ordre/bestillingsbekreftelse sendes fra selger. Hvis en vare er priset så billig at det må være åpenbart at det er en feilprising, kan ikke kunden kreve å få kjøpt varen til den prisen.

 

I dette tilfelle, kunne Dell kansellert ordren med denne begrunnelsen og det er ikke noe trådstarter kunne gjøre med den saken.

 

Derimot, så har skriftlig bekreftet at "Jo, den prisen stemmer den. Vi sender den så raskt vi kan." Da har Dell ikke brukt den rettigheten de har og må følgelig levere, tross den altfor bra prisen.

Lenke til kommentar

Ny pris på skjermen var 29980,-

 

De korrigerte prisen på Mandag. (bestilte på en lørdag)

 

Idag er skjermen fjernet komplett fra sidene.. Har fremdeles ikke hørt noe fra Dell. Leveringsdato på 46 tommern er 20.April, så jeg forventer at den er på døra da. :)

 

 

Og forresten så betalte jeg varen med kort ja. :tease:

Endret av Valldemar
Lenke til kommentar

Det kan lønne seg å følge med på dell sine sider, de har hatt utrolig mye feilprising i år, jeg har fått de varene jeg har bestilt fra de.. Selv om prisene var usannsynlig lave.. Blant annet pcer til 1440,-

 

Og det lønner seg å betale med kort siden de belaster kortet med engang så må de levere varen.. men et så stort tap som de får på plasma skjermen tror jeg de vil gjøre mer for å hindre at den ble solgt til den prisen..

 

Kan av og til lure på om dell faktisk gjøre disse blunderene med vilje for å få omtale på nettet.

 

RScue

Lenke til kommentar

Kan jo være heldig. Tviler på at det er noen som sitter oss Dell og sjekker alle innbetalte beløp manuelt og sjekker opp... Så lenge du har betalt så ligger det vel inne i systeme deres med akseptert betaling og varen er på vei...

 

Bare en ønsketanke dette kanskje for kjøper sin del?

 

Gleder meg til høre hvordan dette går :D

Lenke til kommentar

Jepp kun internett, avisene har det vel sjekket ut og er de så uheldige å prise feil i avisene sine så er dette rettet før du rekker å bestille.. Stå vel med forbehold mot skrivefeil...

 

Men når du bestiller en feilpriset vare hos online hos dell så blir denne automatisk bekreftet ved betaling med kredittkort hvis ingen manuelt rekker å stoppe transaksjonen og utsendelse av bekreftelse til din email.. Er det bekreftet betalt og bestilt vare så får du den for den prisen uansett..

 

Rscue

Lenke til kommentar

Rimelig kjipt at ikke tilbudene på denne siden lar seg bestille på nettet:

 

Dimension 5000 m P4 3,0GHz, 512MB RAM, 160GB, 17" flatskjerm, 16xDVD+-RW, ++ til den nette sum av 844,-.

 

 

Damen hadde ikke noe lyst til å selge meg denne.

 

 

-DrS

 

Edit: skriveleif

Endret av DrSilence
Lenke til kommentar

"Bestilling er først bindende etter ordrebekreftelse fra Dell" fra dell sine betingelser som igjen betyr at trådstarter kan begynne å glede seg til 20 april...

 

Slike skrivefeil er det ofte på sidene til dell og hvis en benytter seg av dem så kan en få billig utstyr..

 

RScue

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...