Gå til innhold

Meninger om Brothers in Arms


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor synes du det er kjedelig? Skal vi diskutere, så er det en fordel om du sier hva som er galt med det. personlig så synes jeg spillet var meget bra. Et litt annerledes spill for en gangs skyld. Artig å kunne styre dine medsoldater. dessuten synes jeg det er interessant å prøve ut forskjellige strategier. våpenlydene er også noe helt for seg selv. Selvfølgelig er det noen momenter som irriterer med spillet, men sånn vil det alltid være. Det jeg synes er litt irriterende, er at man er tvunget til å gå en bestemt veg hele tiden. men alt i alt så synes jeg det er et artig spill. Grafikken og AI`n er også bra. spillet er noe kort, men det begynner vi vel å bli vant til med dagens spill. :)

Lenke til kommentar
Hvorfor synes du det er kjedelig? Skal vi diskutere, så er det en fordel om du sier hva som er galt med det. personlig så synes jeg spillet var meget bra. Et litt annerledes spill for en gangs skyld. Artig å kunne styre dine medsoldater. dessuten synes jeg det er interessant å prøve ut forskjellige strategier. våpenlydene er også noe helt for seg selv. Selvfølgelig er det noen momenter som irriterer med spillet, men sånn vil det alltid være. Det jeg synes er litt irriterende, er at man er tvunget til å gå en bestemt veg hele tiden. men alt i alt så synes jeg det er et artig spill. Grafikken og AI`n er også bra. spillet er noe kort, men det begynner vi vel å bli vant til med dagens spill.  :)

Annerledes!

Det finnes et tonn med andre FPS krigs-spill!

Og.....

Hele spillet var altfor likt! Dekningen som tyskerne brukte var stort sett den samme (en stokk lignende greie). Og AI, hvor var den?!

 

 

 

EDIT: Jeg sier ikke at BIA ikke var kjekt (i 2 timer)!

Endret av heanwi
Lenke til kommentar

synes det er konge... kom ganske langt så sto jeg fast.. så fikk jeg naboen til å komme mye lengere.. å nå er det så vanskelig at jeg ikke tør å prøve engang:P

 

uansett ett genialt spell med brukbar grafikk..

 

syns at fps's hoppe veldig.. har ikkje skjekka enda.. men merke at av å tel e det MYE lågare frp å nån gång e det dritmye.. har ikkje såå bra skjermkort.. men eg syns det sku ha vert meire stabil fps ;)

 

Edit: leif.. bynne å bli lei av å ha liefa no.. huff :roll:

Endret av complexity
Lenke til kommentar

Hei,

 

Syns det er genialt å kombinere strategi med FPS. :thumbup:

Er også bra med den 'dårlige' treffsikkerthet man har - virker realistisk.

 

Det eneste jeg vil sette fingeren på - er måten man beveger sig rundt på i strategi-delen (trykk 'V'). Savner en mer flytende bevægelse , der jeg selv kan bestemme hva jeg vil se på. (Uten et fast punkt for kameraet).

 

Edit: PC-utgaven jeg har.

 

Mvh

Kimmer

Endret av Kimmer
Lenke til kommentar

Personlig syns jeg det var et helt OK spill, men det er en del som kunne vært annerledes. For eksempel skriptingen når folk dør, det er jo teit at teamet ditt har uendelig med liv helt til de egentlig dør da syns jeg nesten det er bedre at de ikke dør i det hele tatt før scriptet sier det. Og er jeg den eneste som syns at lyden på mauseren hørres ut som salong geværet som blir brukt i skiskyting? Og viss det skulle være veldig realistisk så er det teit at du får blod og drit på skjermen når du blir skutt og skutt på. Menmen det går forsåvidt an men jeg syns ikke det fortjener 10/10 heller 8/10 elns

Lenke til kommentar

Annerledes!

Det finnes et tonn med andre FPS krigs-spill!

Og.....

Hele spillet var altfor likt! Dekningen som tyskerne brukte var stort sett den samme (en stokk lignende greie). Og AI, hvor var den?!

 

 

 

EDIT: Jeg sier ikke at BIA ikke var kjekt (i 2 timer)!

Ja, annerledes! Kan ikke huske så veldig mange WW2-shootere hvor jeg har styrt mine medsoldater med et tastetrykk. Det går faktisk an i spillet... ;)

 

Dessuten så synes jeg ikke at AI`n var så mye dårligere enn i andre spill i samme klassen. Fienden gjorde vel egentlig det som var påkrevet i spillet. Gå i dekning, og skytte tilbake. Sånn omtrent det den ville gjort i virkeligheten. Men jeg skal være enig med deg i at det ble litt ensformig i lengen. Ble liksom litt mye av det samme.

 

Men å si at spillet er morro i to timer, det er vel å ta i etter min mening.

Lenke til kommentar

jeg runna det på xbox i går .

jeg mener at spillet er en frisk pust i sjangeren , dessuten så er spillet rimlig realistisk , de er ikke mange spill jeg har spilt og hvor finden faktsik går i dekning når den får et regn av kuler i mot seg , for at man da kan flanke dem.

Det at det er litt vansklig å treffe dem , er også en god ting syntes jeg , for jeg husker selv når jeg var i militæret så skulle vi prøve skyte på en blink som var festa på en vire med ag3 , og jeg skal love dere at selv på 30 m og blinken var 30 cm i størelse så var det klin umulig nesten og treffe den "!"¤#!" blinken , husker jeg ble helt sjokka da når jeg merka hvor stress det egentlig er å treff mål i bevegelse.

 

Men jeg er nok litt enig at spillet var noen ganger litt for likt , selv om tanks oppdraga og det siste var i klasse for seg selv , de var rett og slett fengende

 

SPOILER WARNING

 

På det siste bretter så blir man angrepet av tyske MG stillinger og tanks,

hele troppen din er klemt opp i et hjørne , da får jeg i oppdrag og krysse findens linjer for å lokalisere tanks gutta våre for å få hjelp, det som er fett her i forhold til feks medal of honor spilla er at når man faktsik finner dem så kommer det ikke en fmv sekvens som viser at de kommer og hjelper teamet ditt ala "hipp hurai for USA" lignende greier , men man må faktsik styre tanksa dine tilbake for å knuse finden til slutt , det var et meget intens oppdrag syntes nå jeg da .

bra spill fortjener 8/10 mener nå jeg da

Endret av redflame
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...