Jump to content

Shotgun

Medlemmer
 • Content Count

  962
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Det er slike artikler som er med på å gjøre gamer.no til den fantastiske siden den er. Interessant å se tilbake på disse konsollene. Mange jeg ikke engang har hørt om. Men CD32 husker jeg da inderlig som en stor flopp.
 2. Hei Kan jeg bare snike meg kort innpå med et spørsmål. Har lest, og fulgt med denne tråden lenge. Den har gitt meg inspirasjon til å kjøpe en Asus Eee selv. Har vel egentlig ikke det helt store behovet, men den er liten og kjekk, og fin å ha med seg på jobben blant annet. Så på lørdag fikk jeg endelig min Eee 900 fra Komplett. Men over til spørsmålet: Jeg tenkte å laste ned noen filer fra min stasjonære PC, og over på Eee`n, via trådløst nettverk. Når jeg skal gå inn på den stasjonære PC`n, får jeg beskjed om å akrive brukernavn og passord. Jeg har aldri laget noe brukernavn og passord på den stasjonære PC`n. (Vista) Er det noe standard-greier jeg skal skrive for å komme inn? Edit: Det er Linux på Asus`n...
 3. Ble litt skuffet over dette spillet. Dårlig grafikk, våpnene føles som airsoft, og de slappe kommentarene til makkeren, er til å le av. Nei dette virket stivbent.
 4. Takk for responsen, gutter. Det hjalp betraktelig å slå av hjelpemidlene for bilen, men det ble ikke bra. Får vente på en patch, og se om det retter seg. Utrolig irriterende uansett.
 5. Jeg har akkurat kjøpt dette spillet til PS3. Spillet virker forsåvidt OK, men jeg får lagg eller stuttering hele tiden. Spillet er rett og slett ikke spillbart slik det er nå. Vanvittig irriterende! Er det noen som har noen tips, eller vet om det kommer en patch som retter på dette?
 6. Takker for responsen og linken, Irios. Alt tyder på at jeg har et mye senere batterigrep enn det som blir skissert i den kunngjøringen. Alt fungerer normalt, hvis jeg bare har ett batteri i grepet (Venstre side) Så fort jeg flytter batteriet over til høyre, eller bruker to batterier, da kommer problemet. Jeg har prøvd å legger friske tørrbatterier i kassetten også, men det hjelper ikke.
 7. Eneste nummeret jeg finner på grepet er: 238427. Regner med at det er serienummeret. Hvis serinummeret er det jeg har funnet, så skulle jeg jo ha et grep som er nyere. Det som er rart, er at hvis jeg fjerner grepet, og så setter det på igjen, så har jeg full på indikatoren.
 8. Jeg har akkurat kjøpt meg batterigrep til min Canom 30D. Problemet er at batteriindikatoren viser under halv på strømmåleren. Dette skjer ikke med en gang, men alt for tidlig til at det kan være riktig. Kan tenke meg at jeg tar 20-30 bilder, før indikatoren er nede på halv. Nå har jeg ikke tatt så mange bilder enda, så det kan hende at selve batterikapasiteten er på topp, selv om måleren viser noe annet... Har søkt litt rundt på nettet, men blir ikke særlig klokere. Noen som har gode tips til meg?
 9. Hadde nesten glemt dette spillet jeg. Blir nesten som Med Half Life 2. Tror det ikke før jeg sitter med esken i handa. Men uansett så var det en gledelig nyhet.
 10. Jeg har hele tiden spillt på den gode siden, men i det siste så har det begynnt å gå litt galt. Det har blitt litt nasking i lommene til folk. Utover det, så holder jeg meg fortsatt på den gode siden, men jeg har vanskeligheter med å unngå fristelsene. Får se hvordan dette utarter seg.
 11. Takker for svaret, AuronZ. Da har jeg lempet fra meg en hel haug med utstyr. Håper for all del det ligger der når jeg kommer tilbake...
 12. Jeg har kjøpt meg denne addon, og lurer på følgende: Er det et trygt sted å oppbevare gjenstander? Eller er det andre fanter som hjemsøker denne plassen også? Er livredd for å legge igjen dyrbare gjenstander, men prolemet er at jeg begynner å bli vel tung... Drømmer selvfølgelig om et lite pent hus, men økonomien strekker ikke til.
 13. Har du lagt inn et nytt fly eller scenery før dette skjer? Hvis du har det, så kan det kanskje lønne seg å fjerne dette, og så prøve på nytt.
 14. Takk, Kvakko! Denne er vel etterlengtet vil jeg tippe. Håper den fikser noe av det jeg sliter med.
 15. Har spillt 59 timer til nå. Har egentlig ikke kommet så langt, men det er så mye å utforske... Dette er virkelig noe av det beste spillet jeg har hatt klørne i. Nyter det sakte.
×
×
 • Create New...