Gå til innhold

Spillverket.no: Moderering på kanten?


Anbefalte innlegg

Bare lurte litt på hvorfor denne tråden ble stengt:

 

http://forum.hardware.no/viewtopic.php?top...c=39581&forum=5

 

Hvilket punkt i retningslinjene bryter dette med? Eneste jeg kan se er nr. 6, men dette er ingen kjøp/salg/bytte-annonse?

 

Det har vært mange andre klaner som har reklamert for seg selv/startet opp her. (Men gjort på litt mer "skjult" vis...C&C Renegade, MOHAA og GR klaner bl.a.)

 

Noen andre eksempler:

 

Denne

Denne

Denne

Denne

Denne

Denne ID:20

 

At denne tråden ble stengt gjør meg i utgangspunktet ikke så mye, men det må være en konsekvent linje for modereringen!

Det må stå i retningslinjene og stenge alle andre lignende tråder konsekvent.

 

Min helt personlige mening er at det kan ikke gjøre mye om folk prøver seg med litt rekruttering til klaner. I 99% av tilfellene er jo ikke disse klanene noe kommersielt men heller gutteromsforetak.

Det er synd hvis dere i gamer har et annet synspunkt, men det bør isåfall stå bedre forklart i retningslinjene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager at vi ikke har vært konsekvente, det er ikke alltid så lett å få med seg alt. Vi ønsker ikke reklamering eller rekruttering for klaner her på forumet. Syns egentlig det er unødvendig å lage eksplisitte regler for absolutt alt mulig, folk kan vel bruke hodet sitt innimellom også.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-30 12:10, TST skrev:

Vi ønsker ikke reklamering eller rekruttering for klaner her på forumet..


 

Hvorfor er det uønsket? Dette er er forum på en spillside for gamere, og jeg vil tro at det er ganske mange klanmedlemmer rundt omkring her.

I ytterste konsekvens sier dere egentlig at klanmedlemmer er uønsket hos gamer.no da?

 

Når det gjelder reklamering, så ser jeg en del som har klanen sin i signaturen (med url osv.), er dette også uønsket da?

 

Jeg ønsker ikke å lage noen stor sak ut av dette, men ville bare få frem hvorfor det plutselig ble stengt en sånn post når mange andre har fått vært i fred før.

 

(Jeg er en av lederene i en større RS klan selv, men vi bedriver verken reklamering eller rekruttering, invites only!)

 

Men jeg ser som sagt ikke det store problemet med at enkeltpersoner som vil starte en klan forsøker seg med litt forsiktig rekruttering på et forum for gamere! Eneste ulempen er hvis ting utarter seg, vil det ikke være morsomt hvis halvparten av postene plutselig er "*****klan søker medlemmer".

Men hittil har det ikke vært noe problem synes jeg.

Lenke til kommentar

Poenget er det du er inne på RogueFreak: Hvis vi skal være positive overfor slik reklamering og rekruttering vil det etterhvert ta såpass av at det blir et stort problem. Syns det er litt unødvendig av deg å dra det så langt å si at klanmedlemmer er uønsket. Det var egentlig utrolig dårlig sammenligning. Vi kan ikke drive å pirke på signaturen til folk, med mindre den virkelig går over streken, men vi forbeholder oss retten til å stenge eller slette tråder/poster som vi ikke syns passer inn. Og det har ingenting med maktmisbruk å gjøre.

 

Jeg har også vært klanleder for en tid tilbake, var også vanlig medlem i en klan. Vi hadde da aldri behov for å reklamere eller rekruttere på denne måten. Gode spillere fant vi i spillet, ikke på forumer. I mine øyne er det faktisk litt useriøst, og på kanten til desperasjon å bruke et forum til det formålet.

 

_________________

Tor-Steinar Tangedal

Gamer.no

 

[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-06-30 13:05 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-30 12:59, TST skrev:

Syns det er litt unødvendig av deg å dra det så langt å si at klanmedlemmer er uønsket. Det var egentlig utrolig dårlig sammenligning.


 

Det var for å sette ting på spissen. (med henvisning til reklamering for klaner i signatur)

 

Quote:


Vi forbeholder oss retten til å stenge eller slette tråder/poster som vi ikke syns passer inn. Og det har ingenting med maktmisbruk å gjøre.


 

Har ikke sagt at det er maktmisbruk, og det mener jeg heller ikke.

 

Quote:


Jeg har også vært klanleder for en tid tilbake, var også vanlig medlem i en klan. Vi hadde da aldri behov for å reklamere eller rekruttere på denne måten. Gode spillere fant vi i spillet, ikke på forumer. I mine øyne er det faktisk litt useriøst, og på kanten til desperasjon å bruke et forum til det formålet.


 

Helt enig i at etablerte klaner ikke skal behøve å rekruttere på forumer!

Men hvis du som enkeltperson starter en ny klan, så kan det være et springbrett for å få kanskje ett par medlemmer til å begynne med.

 

Uansett; jeg anser meg som ferdig med denne diskusjonen! Vil ikke lage noe stort tema ut av dette. Takk for tilbakemeldinger uansett.

 

MVH CSSCF_King_Ldr_NOR

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-30 13:15, RogueFreak skrev:


Har ikke sagt at det er maktmisbruk, og det mener jeg heller ikke.


Klar over at du ikke skrev det, men jeg er ganske sikker på at noen kommer til å kalle det nettopp det. Derfor påpekte jeg det allerede der. Skal ble drift om å endre retningslinjene, så det ikke blir noe tull med dette i fremtiden. :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...