Gå til innhold

Film: respons på trailere


Anbefalte innlegg

hehe for en respons! forventa meg ikke no bedre hell da...

 

ganske riktig det at filmene ble lagd av tiåringer (den tida), mens jeg og et par til som kameramenn og statister... av de trailerne som ble lagt ut er d bare agent 097 som det ikke var med tiåringer i.... :p

 

men uansett takk for all responsen

:w00t:

Endret av Large
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trist, trist, og atter trist :cry:

Hvis du mener at vi burde sette av noen få minutter av vårt liv på å se det der, tar du virkelig feil. Kenny studio kommer aldri til å bli noe. Filmene (trailerene) eller hva du kaller det, er bare så thumbdown:

Beklager å måtte si det, men jeg hatet dem. De derre copyright greiene dine er også bare bøll. Dropp å lek "proff", og lag heller ordentlige filmer.

 

Ellers stå på. Håper du får laget noe bra en gang i fremtiden :thumbup:

 

:cry:

 

PS. Du sa "bring it on", jeg gjorde det.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dette var ikke bra! Overdrevne Pinnacle titles, som ser helt jævlige ut, elendig musikk, elendig klippet generelt, og i forhold til musikken. Skuespill, ja, det også, samt skremmende dårlig kameraføring. Du har nok mye du kunne lært.

 

EDIT: Forresten, det var også elendig trailermessig. :)

Endret av Kyrre (GHL)
Lenke til kommentar

Konstruktiv kritikk er bare tull, vet jeg. :roll:

 

Åndenes Mækt:

 

For det første var fonten veldig teit. Veldig «Grøsserne», hvis du skjønner hva jeg mener. Prøver å være skummel, men blir bare håpløs, og passer ikke en gang ironisk, siden den er så tåpelig. Som påpekt var klippingen, kameraføringen og utsnittene både kjedelige og dårlige. Prøv å skape noen spennende utsnitt, og øv deg litt på å holde kameraene. Og rent trailermessig; Hva svarte skjedde egentlig? Trailere skal vekke en interesse hos dem som ser på, men også informere om filmens handling. Personlig vekket i hvert fall ikke interesse, og jeg skjønte i hvert fall ikke hva som hendte. Og til syvende og sist passet musikken utrolig dårlig inn. Burde heller valgt noe mer skummelt.

 

Kung Fumi:

 

Igjen, annen font, og definitivt annen farge. Som i den første traileren forstår man ikke bæret av hva som skjer. Det er viktig at du plukker ut klipp som henviser til filmens handling. Her ble jeg bare fortalt at en jente ble kidnappet av en heks, og deretter så jeg en gjeng med unger som sloss ganske patetisk. Lyssettingen var ganske dårlig; pass på at du bruker lamper og liknende. Igjen var det ganske kjedelige utsnitt og vinkler, og kameraføringen er humpete. Og hva hadde egentlig kung fu med en heks å gjøre? Og en liten ting selv. Denne jenta som blir kidnappet ... Hun er jo bare fanget i et lekestativ. Dette er med andre ord veldig lite troverdig. Ikke lag en såpass krevende handling hvis du ikke har midler til det.

 

Spøkelset i bilen:

 

Ja. Det samme gjentar seg i alle trailerene dine. Hva fanden skjer egentlig? Som i de andre forstår man ikke hva som er konseptet her. Er det det at gutten er overalt som skal være så skummelt? Vel, ærlig talt, det er jo jenta og, så det blir jo ikke noe unaturlig. Igjen er kameraføringen, utsnittene og vinklene heller labre, og klippingen er fortsatt dårlig. «Forsvinningen» til gutten er jo bare den samme vinkelen, der gutten ikke er med i bildet. Det er jo ikke en forsvinning i det hele tatt. Som i den forrige, ikke legg opp til ting du ikke klarer.

 

Sykkelfantomet:

 

Yep. Det samme gjentar seg hver gang. Du kan egentlig bare se på de andre kommentarene mine for å se hva som er feil i disse trailerene.

Lenke til kommentar

Tittel:

Vel, tittelen skal fortelle oss noe. "Spøkelset i bilen" er sånn tittel som jeg hadde på stilene mine i andre klasse. Boooooooring

 

 

Trailerne:

Den siste traileren fortalte meg like mye som tittelen "Spøkelset i bilen" forteller meg. Altså INGENTING

 

Dårlig kameraføring, dårlig kvalitet på et par av trailerene er bare litt av de jeg kunne sagt negativt om det

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Slapp av litt da, folkens... Hvor gamle er disse ungene? 10? De kommer til å lære etterhvert! Mine filmer så akkurat like ut da jeg var på den alderen!

10 år. Nettopp. Skal vi gi kritikk til filmer på forumet kan vi ikke spørre om alderen på personen heller. Ok, det er kansje hans første filmer, men da syntes jeg at han skal tåle å fra litt kritikk slik at han veit at de filmene han lager ikke er underholdene nok og at det må forbedres. Uansett er det rart å legge ut filmer her når man er 10 år mener jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...