Gå til innhold

Vil du bytte/få ny avatar? Post her!


TSP

Anbefalte innlegg

Hos meg er det en grå kant rundt...

5112078[/snapback]

Jepp, det kan godt hende fordi du bruker IE.. Internet Explorer er av en eller annen grunn ikke så glad i .png -bilder. Og IE, gjør ofte en rekke sprø ting med disse. Legge på en blå ramme, gjøre bildet rødt, sette i masse hvite prikker og slike sprø ting. Kanskje vil utviklerne av IE fikse på dette etterhvert. Dette er noe jeg lærte av fargoth for ikke lenge siden.

 

Oppsummering: Opera og Firefox er venn med png, det er ikke IE. Vi får håpe utviklerne får dem til å bli venner i fremtiden.

 

 

Men folkens. Over på noe litt annet, jeg syns kvaliteten i denne tråden har sunket med tiden, vær så snill.. Ta dere tid med å skrive innleggene og lage avatarer. Ikke spam så mye (er en rekke unødvendige innlegg her). Les første posten om igjen og les de 20 første sidene for å mimre tilbake til gamle dager og se hvilken kvalitet det er jeg vil ha tilbake igjen...

 

EDIT: Acolyt3: Har ikke fått sagt det før, men sier det nå. Syns den avataren du bruker nå er skikkelig stilig! Og syns det er fint at du ikke har byttet på en god stund ;) . Kjenner deg faktisk igjen når jeg surfer forum nå.

 

TSP :)

Endret av B|Real
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...