Gå til innhold

LCD skjerm til spill?


tørrfisk

Anbefalte innlegg

Skal endelig vinke farvel til min gode gamle IBM Thinkvision 20" CRT og begynne et nytt liv i LCD-verdenen siden jeg kommer til å flytte rundt med maskina mi en god del. :cry:

Men vet ikke så mye om LCD-skjermer.

Hvor mange kroner må man oppi for å få en skjerm med bra responstid(så man ikke merker etterslep i spill)

Kom gjerne med forslag til skjermer med bra farger og responstid.

Har et 6800GT skjermkort.

17" eller 19 er fint.

Skjermen må være pen å se på og ha justerbar høyde og meget lav responstid.

Endret av tørrfisk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skal endelig vinke farvel til min gode gamle IBM Thinkvision 20" CRT og begynne et nytt liv i LCD-verdenen siden jeg kommer til å flytte rundt med maskina mi en god del. :cry:

Men vet ikke så mye om LCD-skjermer.

Hvor mye må man oppi for å få en skjerm med bra responstid(så man ikke merker etterslep i spill)

Kom gjerne med forslag til skjermer med bra farger og responstid (helst rundt 2000 viss det går an :hmm:)

Har et 6800GT skjermkort.

Eg har ein Samsung Syncmaster 172s TFT LCD 17" og eg spiller counter-strike. Eg har ikkje noge problem med det. For og ver heilt ærlig liker eg bedre lcd skjerm eller vanlig men det er et problem me lcd det er at den tynne platen framme på den blir det fort hakk i så det må folk være forsiktig med. Det finst noen skjermer som blir solgt med en liten glass plate framme på.

Eg anbefaler lcd skjerm.

Lenke til kommentar

Jeg la akkurat inn Rome Total War på min nyervervede Dell Latitude D610 (bærbar). Denne kjører 1400x1050 som native oppløsning, noe som fører til at teksten i spillet blir ekstremt grøtete siden jeg må kjøre spillet i 800x600.

 

Jeg antar dette også er et problem med andre LCD skjermer. Skal jeg først kjøpe en så skal det være en med 1600x1200 oppløsning, men jeg har ikke maskin til å spille spill i denne oppløsningen enda. Så med mindre du kan spille alle spill i native oppløsningen til skjermen må du regne med veldig dårlig kvalitet på teksten. På den annen side er det jo ikke sikkert du spiller spill med mye tekst :)

Lenke til kommentar

Skal du ha en bra LCD til spill, blir nok 3000 i minste laget for en 19" Du finner riktignok flere skjermer til denne prisen, men ingen av de er noe særlig som FPS spillskjerm. En skjerm jeg har testet er Viewsonic VX912 md 12ms, denne er jeg imponert over, men prisen ligger rundt 3700.

En annen modell er LG sin L1915. Prismessig er denne rimelig rundt 3100,- og 12ms, men den slører "litt", og noe mer enn VX912.

 

I 17" finner du også flere svært gode spillskjermer, men selv har jeg testet få av disse, så det for andre uttale seg om

 

MVH

Kaare

Lenke til kommentar

jeg ville tatt en kikk på Viewsonic VP171. Den får du til i underkant av 3000 kr i følge Hardware.no's prisguide. Den har høydejustering, Pivot, Tilt, 2xVGA, 1xDVI, responstid oppgitt til 8ms ++. Tror ikke du får en bedre spekket 17" LCD i denne prisklassen. Det gjør ikke noe at den ser ganske bra ut heller :thumbup:

 

Har selv en Viewsonic VP191s og er særdeles godt fornøyd, men den koster et par lapper mer.

Endret av Rumba
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...