Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med tanke på at NTNU har under 25 000 elever og ansatte kombinert er det vel heller tvilsomt at 30 000 er det riktige tallet?

Det totale antallet studenter og ansatte man kan nå gjennom meldingssystemet på it's learning er faktisk i underkant av 36 000 (jeg kom frem til 35 935, men med forbehold om at mitt estimat ikke er 100% presist). Hvorfor det er så mange vet jeg ikke.

 

Å sende meldinga er selvfølgelig idiotisk, men hvordan er det værre enn meldingene med svart sekk, lader macbook eller bergans jakke?

Jeg har aldri før sett noen sende en massemelding til HELE universitetet som jeg kan huske. Jeg så nettopp i innboksen og papirkurven og har funnet meldingshistorikk fire år tilbake i tid, men har ikke klart å finne en fellesmelding til hele universitetet før, enda mindre en som angikk tapt/funnet. Det du snakket om er antagelig en melding innenfor et fag, noe som også er unødvendig og spammete, men langt på nær så unødvendig som å spamme HELE universitetet. Det finnes allerede systemer for tapt/funnet på plass, og nordmenn er stort sett ærlig. Og er det snakk om en uærlig sjel er den tapt for alltid, uansett hva man gjør.

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar
Hvordan er det egentlig med exphil eksamen? Stemmer det at en av oppgavene pleier å være klin lik en av øvingsoppgavene?

Så hvis jeg leser på de temane/filosofene som er omhandlet av øvingsoppgavene og gjør øvingsoppgavene selv nå før eksamen (ja, jeg er sløv) så går dette rett i boks?

Etter min erfaring er eksamensoppgaven ganske lik øvingsoppgavene. Var det i alle fall i 2006 da jeg hadde ex.phil. Jeg fikk se øvingene og eksamensoppgaven til ei venninne som hadde ex.phil i 2005, og det var omtrent det samme på øvingene som på eksamen der óg.

 

Men øvingsoppgavene dekker jo ikke hele pensum, så det blir jo litt gambling om du bare leser øvingene dine.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+7891234

Jeg har aldri før sett noen sende en massemelding til HELE universitetet som jeg kan huske. Jeg så nettopp i innboksen og papirkurven og har funnet meldingshistorikk fire år tilbake i tid, men har ikke klart å finne en fellesmelding til hele universitetet før, enda mindre en som angikk tapt/funnet.

 

Den første meldingen jeg har i min it's learning-innboks er faktisk en epost sendt til rundt 3350 studenter med etternavn på samme bokstav som meg (jeg antar at det betyr at den også ble sendt til alle andre studenter). Den inneholder invitasjon til lanseringsfesten til Tidsskrift Av og For FilmInteresserte på Ni Muser. Så han er tydeligvis ikke den første, bare den første på 6 år.

Lenke til kommentar

Kort spørsmål:

 

Har søkt NTNU til høsten, studiet krever realfagskompetanse. Jeg har BIO1 og BIO2 fra videregående. Har matematikkeksamen i R1 i morgen. Tar faget via en Høgskole. Hvis jeg stryker, er da sjangsen "gått" for dette året? Har nok konkurransepoeng, så vil ikke være noe problem om jeg består eksamen. Spørsmålet var egentlig om NTNU tilbyr noe forkurs av noe slag, for å få dette faget på plass? Eventuelt at høgskolen har noen sommereksamener for de som stryker (dette må jeg kanskje ta opp med høgskolen?). Ble visst ikke så kort likevel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...