Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Hehe, jeg sluttet å gå på rema på elgseter for LENGE siden :p Er nesten alltid robbet der ( spesielt de tidene jeg drar dit som oftest er etter skolen ).

 

Liker bedre å ta 5'ern opp til Moholt :) Rema'en der er veldig bra (som oftest!).

 

Rema 1000 Rosenborg er min favoritt! Men så har jeg ikke sjekket ut Moholt.

 

Noen som har tips til å fordrive feriedager i Trondheim med? Munkholmen, museene?

Endret av Miss Piggy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, jeg sluttet å gå på rema på elgseter for LENGE siden :p Er nesten alltid robbet der ( spesielt de tidene jeg drar dit som oftest er etter skolen ).

 

Liker bedre å ta 5'ern opp til Moholt :) Rema'en der er veldig bra (som oftest!).

 

Hehe, nå handler jeg stort sett utelukkende på rema ved elgeseter da det er rett over gata fra der jeg bor. Og gjevnt over syns jeg det har vært allright der. Men de siste par dagene er det mye det er lite av evt helt tomt. Meen skal hjem i morgen, og fra høsten bor jeg på blokksberg. Så da må jeg finne meg en ny butikk :)

Lenke til kommentar

Så om jeg kan ta fag fra neste årstrinn uten å faktisk være på det årstrinnet, "hopper" jeg da på en måte over et årstrinn? Si at jeg har for mange hegngefag etter 2. årstrinn, så jeg blir stående der i to år, men tar fagene fra 3. årstrinn samtidig som jeg tar opp fag fra de to første årstrinnene. Vil jeg da neste år være på 3.årstrinn, men da ta fag fra 4. årstrinn, eller vil jeg "hoppe over" 3. årstrinn siden jeg alt har tatt de fagene, og begynne på 4.årstrinn?

 

Du "hopper over" tredje årstrinn om du oppfyller kravene til å begynne i fjerde årstrinn etter å ha gått andre årstrinn to ganger. Du blir flyttet så langt "opp" som du kan i henhold til kravene om hengefag. Hvilket årstrinn du går er egentlig ikke viktig så lenge du kommer deg videre etter maks to år på samme trinn. Om du ikke kommer deg videre etter to år ryker du som sagt ut på grunn av manglende progresjon.

 

Takk for svar! Ser altså ikke ut som det er helt krise, så lenge man ikke blir værende mer enn to år på samme årstrinn :)

 

Og et siste spørsmål: Om man står på konten til høsten, så regnes det som bestått mtp hengefag for det året?

Lenke til kommentar

Noen som har tips til å fordrive feriedager i Trondheim med? Munkholmen, museene?

 

Synes du bør arrangere et Holgers-lille-NTNU-tråd-nerde-treff, evnt en Holgers-lille-NTNU-tråd-uke - da kommer tida til å gå fortere! ;)

Henge på Edgar og drikke Milkshake (men TIRC har stengt de neste 2 ukene), bli kjent med byens historie ved å f.eks. besøke Vitenskapsmuseet på Kalvskinnet (blant annet den første skriftlige, kjente kilden til navnet Norge står her på en runestein i Suhm-huset) eller ved å ta seg en rundtur i museene i Erkebispegården ( http://www.nidarosdomen.no/nb-NO/erkebispegarden+riksregaliene ), besøke Stiftsgården ( http://www.nkim.no/stiftsgarden ), ta seg en dagstur ut til Ørlandet og besøke Austrått Herregård ( http://www.nkim.no/austratt ) og Austrått Fort ( http://www.forsvarsbygg.no/festningene/Festningene/Austratt-fort/ ), Trondheim Vikingmarked starter om et par uker ( http://trondheimvikingmarked.com/ ), besøke Sverreborg ( http://www.sverresborg.no/ ), grille massivt mye mat i Høyskoleparken eller på Marinen, prøve å drikke deg igjennom HELE Den Gode Nabos utvalgt på noen hundre typer øl i solsteiken ute på lekteren... For å nevne noe. :)

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Prøver hele tida, men det stopper vanligvis på en 10-12 typer per kveld... Har etter hvert samlet meg opp et anselig utvalg øl jeg har prøvd. Pleier å ta bilder av all ny øl jeg drikker, så det begynner å bli noen bilder. :)

 

Og skulle det være noen Samfundet-mennesker i denne tråden, så skrik ut! Så kan man alltids utveksle bra øl på egnede steder. :)

Endret av EvileyeS
Lenke til kommentar
Hehe, jeg sluttet å gå på rema på elgseter for LENGE siden :p Er nesten alltid robbet der ( spesielt de tidene jeg drar dit som oftest er etter skolen ). Liker bedre å ta 5'ern opp til Moholt :) Rema'en der er veldig bra (som oftest!).
Rema 1000 Rosenborg er min favoritt! Men så har jeg ikke sjekket ut Moholt. Noen som har tips til å fordrive feriedager i Trondheim med? Munkholmen, museene?

 

Jeg må bare meddele at jeg har hatt en sommer i trondheim før, og gjorde mange av de tingene som nevnes i innleggene over. Bla var jeg i tårnet på Nidarosdomen på turistomvisning, og var på TIRC. MEN; det er ofte halvdårlig vær, det er ikke spesielt varmt, og du vet aldri når det kommer til å regne..

 

Med det så vil jeg si at Trondheim er finest i mai, juni og kanskje august og september. Altså i skoleåret - og da spes når skola slutter og begynner..

 

I hele tatt - ikke vær i Trondheim by i løpet av juli mnd. Sånn sett passer det bra med at det er en studenterby, studentene bør liksom være borte i løpet av sommeren.

Endret av Calippus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...