Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Til Taren.

 

Velkommen til Forumet.  Vi er ikke så mange her, så jeg håper du blir med.

 

 

MA: Opifex versus Solitus

 

Et interessant tema. Min 171 MA er Opifex. Årsaken til det er ganske enkelt at da jeg startet ham, så hadde jeg null peiling på noe som helst om AO.

Ble derfor rådet til å velge Opifex.

 

Men nå i det siste har jeg begynt å tvile. En av årsakene er at nesten alle de "beste" og høyeste MA folkene er Solitus. 

 

Og hvorfor er de det  :hmm: 

 

Svaret tror jeg ligger i Abilities.  Poster en oversikt over det en har som 220.

Mrk at symbiants, nanos, armor, weapon og research er holdt utenfor.

 

 

Breed . Strenght . Agility . Stamina . Intelligence . Sense . Psychic . IPs for max. Abi. 

 

Atrox.....  912........  780.......  912...........  600...........  600......  600.......  3.055.545 

Nano......  664.......  664.........748..........  912...........  780......  912.......  3.317.700 

Opifex....  764.......  944.......  680...........  764...........  912....... 748.......  3.277.475 

Solitus.... 772.......  780.......  780...........  780...........  780....... 780.......  3.633.132

 

 

Vi ser her at solitus oppnår nesten 800 i alle. En Opi runder 900 på Agi og Sense, men faller helt gjennom i Stamina.

 

Og stikkordet blir: SYMBIANTS !

 

En 220 Solitus MA vil kunne få på langt høyere symbiants enn en 220 Opifex og vil vel dermed bli en langt bedre toon ved spillets ende.  Snakker da om Symber fra Lvl 240 og oppover. 

Det der har begynt å irritere meg. Jeg har nemlig tenkt å drive det så langt som overhodet mulig med min MA, og da blir det pokker så feil om jeg ikke får inn de siste symbene.

 

Frem mot 220 er sikkert Opifex bedre, siden Agility og Sence er viktige skills for en MA, men etter 220 derimot  :cry:

 

Hvilke tanker gjør du deg om denne problemstillingen ??

 

 

De Lutte - håper også at Henning leser dette.

7727525[/snapback]

 

Ok min MA er Opi, og jeg kan ikke si jeg angrer, selv om solitus nok er en like god breed. Jeg har aldri prøvd å få på ql 270+ symbs, og jeg tror nok heller at jeg heller aldri prøver da jeg ikke kan fordra perk reset og twinking (stikkordet er Excel online) Det jeg dog vet er at Stamina er den abilitien som kan buffes mest, mens sense er en av de som buffes minst. Sånn sett jevnes det ut litt. Solitus og opi er nok like gode valg, men du må huske på at med soli så må du buffe alle 3 abilities men med opi, nm, og atrox så er som regel 1 eller flere allerede i boks.

Atrox kan jeg ikke si jeg vil anbefale uten noen reservasjoner. Atrox vil ha store problemer med å equippe en høy support brain. Hvorfor ikke bruke infantry brain? på grunn av denne linjen.

legg spesiellt merke til duration og nanocost. Jeg måtte krype til korset og sette inn en cost reducer på Harakiri, kort sagt du trenger all den nanoen du kan få.

Det finnes riktignok andre måter å få ned nanoforbruken på, men det er ikke alltid man har tilgang til mp/nt cost reducer, og jeg NEKTER å switche dchest mot azure chest (religiøs overbevisning) :)

 

Spiller ikke så mye Ao om dagen, så tingene kan være feilaktige etter LE kom.

Lenke til kommentar
Det jeg dog vet er at Stamina er den abilitien som kan buffes mest, mens sense er en av de som buffes minst.

 

Opi er de som lettest kan få ql 300 syms inn, pga grønn agi..Selv har jeg som høyeste sym hatt ql 270 på min nanomage mp (eyesym) men byttet den ut for en ql 280 imp. (trenger bow/AS)

 

Ta en titt på dette setup: en gamefriend av meg: Artyomis (han har ikke i skrivende stund lagt til LE perks men han er lvl 10 på alle.. nerf

 

Her er oppskiriften på å få på en ql 300 Brainsym LE perks er lagt til etterpå, det er var mulig uten.

Endret av Aachel
Lenke til kommentar
aahhh.... FBR og Mooo på plass! herlig, nå skal hecklerene få svi!

 

FBR

 

Moo

 

Det er ganske bra å ha en bror som har en 220 doc.

7747127[/snapback]

Fikk testet ut FBR i katakombene i Ado etter at hjelmen var sikret. Med Challenger gjør jeg 1496 for hvert slag. Mob'ene i katakombene i Ado er ganske mye tøffere enn Ado Hecklers, selvom disse også stort sett er level 210.

 

I og med at broderen tanket kunne jeg også gå full agg og derfor klarte jeg nesten slå 1/1. Hvis ikke det hadde vært for de DOT'ene han sine hadde jeg glatt OD'et han.

 

Det blir nok litt værre når en skal være tank. Da kan jeg ikke bruke Challenger, og da kan det bli vanskelig å slå 1/1. Og i SL er det ikke så veldig smart å bruke Infernal Rage! Det er ikke selvmord, men ikke langt fra heller. Den gir 486 i damage på meg selv hvert sekund i et drøyt halvminutt. På RK merkes ikke Rage så mye, da er det bare 54 damage pr tick.

 

En ting som er kult nå med LE. Jeg kan oppnå 2040 RS selvbuffet!! Det skjer dersom jeg har Infernal Rage i tillegg til Vile Rage oppe samtidig. He,he det hadde vært dritkult å kappløpe med en fixer da. Vile Rage er en LE perkaction. Jeg har ikke rørt RS skill siden jeg var level 50/60 tenker jeg. 1k tokenboard ftw.

 

Jeg fikk også skaffet meg permakey til IS i går. Vi gikk opp i tredje etasje for å forsøke å få tak MoR(Might of the Revenant eller.no), kjøttstykker tilsvarende de som finnes i ToTW, bare litt bedre. For å si det slik, det gikk ikke bra. For det første mob'ene i IS har ganske mye HP, og da tar det sin tid å ta knekken på de. I tillegg spawner noen av de Fanatics. Hvis en Fanatic får leve for lenge får han sendt avgårde en AOE nuke som gjør skikkelig vondt. 7,5k traff den meg for. Så når en da i tillegg har 3-4 andre på seg så tok det ikke så lang tid før jeg satt i Ado garden ;) broderen havnet i Pande. Nei! skal en klare seg i 3. etasje må en ha med seg flere folk og betydelig mer DD.

Lenke til kommentar
Hvordan liker du MA forresten? Selv har jeg ikke likt MA eller advy fordi de kan heale.

 

7732037[/snapback]

 

 

 

MA kan da ikke heale i det hele tatt, forhold til Advys, he he.

 

Der i gården har man de samme 2 heals som MA har, nemlig First Aid og vanlig nanoheal.

I tillegg så har man en ekstra tilsvarende nano heal, dersom man er Sabretooth.

Skulle det fortsatt ikke være nok, så har man selvsagt en CH (Complete Healing) tilgjengelig. Og hele kaka toppes med Bio Coccon :ermm:

 

Ikke rart at Advys moser det meste i PvP, etter hva jeg har lest. Av og til lurer jeg på hvorfor jeg ikke heller spiller med lvl 130 Advyen min. De er gøyale å spille, siden en kan skape seg om til alt mulig.

 

Men det er mainen som gjelder. MAen startet jeg først og han er også svært grei å holde på med. Det er den caracteren jeg har skaffet meg mye kunnskap om, og det er der jeg legger ned pengene mine, etterhvert som jeg tjener dem.

 

Vil nok gå minst et halvt år, før jeg gjør noe med advyen, da oppgavene står i kø fremover. Må få 4 lvl til i en fart, slik at jeg dinger 175. Da kan jeg ta en ny økt oppe hos Eel med token guns, siden jeg da får 8 tokens pr mission.

Etter noen RK miss etter spes attack, så har jeg for tiden 1200 tokens, og må derfor levere inn nok guns til 1750 tokens. Det skulle vel bli ca 70 flyturer. Det boardet ligger i banken, men jeg får det ikke på før lvl 190 :cry: Fikk tradet det til meg i en byttehandel. Uansett greit å ha tokensene i orden i god tid.

 

AI lvls har jeg hele tiden i bakhodet og raider så ofte jeg kan.

 

Men nå venter 3 dager uten AO, da helgen skal tilbringes i Danmark.

 

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Du kan sikkert tjene noen penger på å lage en TOTW twink.

Men hvorfor MA ??

 

Bedre å lage en Engineer, der du twinker på en skikkelig robot :)

 

Så sender du roboten inn for å ta livet av Aztur, mens du selv står trygt bak veggen og lurer.

Jeg har sett dette bli gjort, mens jeg var der inne.

 

For å være ærlig, så er jeg ikke helt sikker på om en lvl 60 MA klarer å soloe Aztur i det hele tatt.

 

De Lutte

Lenke til kommentar

Jeg ser jo stadig vekk at noen trenger litt totw-service, så det kan nok være penger å tjene på det. Ellers for å tjene penger må man vel høyere opp i level - men hvis du powerleveler vil du få problemer igjen(gimped)

 

Selv får jeg rundt 75 000 credits pr fullførte oppdrag pluss alt loot, hvis jeg looter.

 

Det er så utrolig irriterende at CRU-prisene falt når LE ble gitt ut.

Lenke til kommentar
Hørte litt rundt med noen spillere om hvordan jeg kunne tjene enkle penger, og han ene sa at jeg burde lage en lvl 60 MA twink.. Er det noe i det han sier? Kan man tjene bra på å ta ned det meste i ToTW?

 

Og kunne noen forklart meg prosedyren med wrangles?

 

:)

7753907[/snapback]

 

Første gang jeg begynte å tjene litt penger var når jeg raste rundt i Foremans og lootet alt. Ta med 10-12 backpacks inn der, loot alt, i løpet av et par timer har du tjent 2-3 millioner. I tillegg kan du være skikkelig heldig å finne Grid Armor i Personal Safes. En GA MKI går jo for gode penger.

 

En annen måte du kan tjene penger på er å lage en NT. Du kan kite veldig mange mober samtidig. Loot alt, får du Monster Parts kan disse lages om til Blood Plasma og selges i butikken. QL 200 Blood Plasma får du 50-60k for pr stk. Litt avhengig av hvor høy CL du har.

 

Ellers er det jo det vanlige, Concrete Cushions QL 10, Galahad Inc. Beyer QL 44 f.eks. Disse kan du ta missions for å finne. Bruk Click Saver for å finne missions som gir dette i reward. Par med Cushions kan selges for opptil 300.000, par med Beyer pistols kan selges for opptil 500.000.

Endret av DaTe
Lenke til kommentar
Jeg ser jo stadig vekk at noen trenger litt totw-service, så det kan nok være penger å tjene på det. Ellers for å tjene penger må man vel høyere opp i level - men hvis du powerleveler vil du få problemer igjen(gimped)

 

Selv får jeg rundt 75 000 credits pr fullførte oppdrag pluss alt loot, hvis jeg looter.

 

Det er så utrolig irriterende at CRU-prisene falt når LE ble gitt ut.

7754408[/snapback]

 

Den beste måten å tjene penger på er som det har vært en stund, private raids for supple/strong bots.

Den nest beste er å campe penumbra for pocket bosser (breiker tuevo anyone?) og selge symbs.

Om du har mer tolmodighet (eller en lavere toon) kan du gå rundt å drepe ql 50 dynabosser, og håpe at du finner den trader shotgunnen alle elsker på lave twinks

(ta også vare på low level nova dillon.)

Om du ikke har lyst til å campe inferno, eller ikke klarer å soloe mobbene der oppe (ingen skam i det) så kan man løpe rundt å drepe andre rk dynas. Jeg vil ikke anbefale å drepe noen over level 200. Min egen erfaring sier at disse ikke dropper noen spennende nanoer og at det optimale ligger på rundt 160-190

Ting du er ute etter er: Nullity Sphere MkII, Soldier clip junkie, Boon og freedom nanoer til advy, Art of peace. Denne listen er ikke komplett men jeg kan jo ikke bare la dere utkonkurrere meg sånn uten videre :tease:

En annen løsning er en twinka NT rundt level 120-130 og kite folk i elysium (pass på å terminate ofte)

For TOTW twinks, tror jeg at jeg ville satset på GA fixer eller engineer.

 

Lykke til:)

Lenke til kommentar
----

Men nå venter 3 dager uten AO, da helgen skal tilbringes i Danmark.

 

 

De Lutte

7752979[/snapback]

 

God tur! Og mange takk for hjelpa i går. Makan til service da gitt. Du må ha fått deg et godt knippe med kontakter :)

 

I dag skal jeg lage Tier2 til Enno, 6 deler skal på plass. Venter med hjelm, shoulderpads og backitem til jeg kan lage Tier3.

 

Enno fikk forresten Ado nøkkelen i går. Til min store overaskelse kan jeg ikke ha den på meg før jeg er level 145, men uansett er det verdt det. Da slipper jeg å måtte dø for å komme til Ado, i tillegg til at jeg kan lagre hvor som helst igjen. Første SL nøkkelen btw. Det ser ut til at jeg kommer til å satse på Ado Sanc key i stedet for Scheol Sanc key ;)

 

For min del blir det spilling i kveld, resten av helga er usikker.

Lenke til kommentar
Hørte litt rundt med noen spillere om hvordan jeg kunne tjene enkle penger, og han ene sa at jeg burde lage en lvl 60 MA twink.. Er det noe i det han sier? Kan man tjene bra på å ta ned det meste i ToTW?

 

Og kunne noen forklart meg prosedyren med wrangles?

 

:)

7753907[/snapback]

 

En annen ide for å tjene penger er å rolle buffing våpen for å selge.

OT-Windchaser M06 Quartz (500k)

*****

O.E.T. Co. Jess

HSR Arms N.M.

Galahad Inc T70 Beyer

Galahad Inc T70 Zig Zag selger for 1m /stk (i disse ql)

*****

 

Concrete Cushion selger for 150k stk og Exellent Concrete Cushion selger for 4-10m stk.

 

 

For å få den missionreward du ønsker kan du bruke et tilleggsprogram some heter Clicksaver Bruksanvisning er også på denne siden.

 

Som sagt er den beste måten å tjene creds på airaids, og selge leadbots/aiarmor, men ikke alle har anledning til det.

 

Du kan også gjøre quests for basic armor, deler selger for 1-2m pr stk.

 

ToTw twinks: de jeg kjenner som soloer Aztur er enfo's med Mortiig Beaters.

Endret av Aachel
Lenke til kommentar
Hm.. Tenker på å slutte å være froob og heller begynne å betale for spillet.. Har ikke så god råd, så hvilken av pakkene burde jeg kjøpe om jeg bare kan velge én? Burde jeg heller vente til Funcom kommer med et pakketilbud?

 

:)

7760267[/snapback]

 

Skulle jeg kjøpt kun en pakke nå ville jeg nok kjøpt kun Shadowlands. Med Alien Invasion og Lost Eden får man ikke en helt ny verden å boltre seg på, kun våpen \ skills \ perks.

 

Men jeg tror også jeg ville overvurdert å vente til det kommer et pakketilbud, for det gjør det helt sikkert!

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...